- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Benim büyük oğlan (büyük dediğim de 4 yaşında daha) bayılıyor kek, kurabiye vs yapmaya. 'Anne internetine bak tarif bul da yapalım' diyorcahide sultan mııı anam hiç duymadım yemek yapmakta gözü olmayan Ada işte)) kızım okula başlarsa mecbur bende sararım nete araştırı bakarım ) şimdi başka annelerden görür anne sende yap diye tutturur...
hahahahBenim büyük oğlan (büyük dediğim de 4 yaşında daha) bayılıyor kek, kurabiye vs yapmaya. 'Anne internetine bak tarif bul da yapalım' diyorkız çocuklarında bizdeki kadar tencere tabak gibi oyuncak yoktur
Selam kaderdaslarim
Sogukalginligim hala gecmedi dudagim yara olmus gece atesim mi cikti acaba uyurken anlamadim..
Oglen dogumgunu vardi ofiste yemek yerine 1 dilim pasta yedim
ben de isterimVar mı benden hedef almak isteyennn
masum kızartma yediğine inanmıyorum yani ben yerdimde sen nasıl yedin ona inanamıyorum
afiyet olsun,ben senin kurabiyeni biliyorum diycektim altta ki yazıları okuyunca emin oldumkandırıkçııı
tahmin ettim daktır
sanada afiyet olsun
valla helal olsunafiyet olsun
zaten tadını biliyoz ki(araya akılda kalan baklava smileyi ) (ünlü ece repliği) demi
afiyet olsun o zamancnm ben kzıartma çıktıgında yiyorum küçük bir porsiyonn
yanında ekmek makarna vs olmadan yogurt ile birlikte
Offf off n büyük sınavdan geçmişin . Kocaman alkış tebrik ....öğlen ofiste mevlüd menüsü vardı, bir arkadaşın abisinin bebeğinin mevlüdü varmışş, ben sadece tavuk istedim... tavuğun yanında börekler, poğaçalar ve ev baklavasıda göndermişler teşekkür ederek kenara koydum haşlanmış tavuk ev yoğurdum ve kerevizimle mutlu bir öğün oldu...
baklavada ev baklavasıydı çok severim 1 parça ye ne olacak bilmemnededim yemicem ben kerevizimi ekledim mutluyum
chia tohumunu araştırdım şimdi hatırladımmm endokrin uzmanıda bana bunu önermişti hatta kendisi yurt dışından getiriyormuş 100 TL falan demişti bana......hııım bi bakam aktardan belki alırım..
3. gün wc yok
Bu kötü bişi. Yediklerin yarıyor demektir. Kilo veremeyebilirsin . Bişiler yapmak lazim3. gün wc yok
Elmalı kurabiye ye bayılırmmmmmm. Yapmayın allansenHarika bir hamur oluyor banucum bu
canım o dönem ben sürekli acıkıyordum bana tokluk ve açlık iki gün test yapıldı..bişey çıkmadı tabiiii . ozaman dediki acıktığında chia tohumu var al demişti ben yurt dışından alıyorum 100 Tl falan demişti.. tohumu telinden resim göstermişti şimdi araştırınca hatırladım...o ne için önermişti ada,genel olarak mı yoksa özellikle bişey için mi?
ama 100 tl falan değil heralde yaa 25-30 tl sanırım
kötü
Offf off n büyük sınavdan geçmişin . Kocaman alkış tebrik ....
gözlerim yaşardııııöğlen ofiste mevlüd menüsü vardı, bir arkadaşın abisinin bebeğinin mevlüdü varmışş, ben sadece tavuk istedim... tavuğun yanında börekler, poğaçalar ve ev baklavasıda göndermişler teşekkür ederek kenara koydum haşlanmış tavuk ev yoğurdum ve kerevizimle mutlu bir öğün oldu...
baklavada ev baklavasıydı çok severim 1 parça ye ne olacak bilmemnededim yemicem ben kerevizimi ekledim mutluyum
Aaa neden acaba kuru meyve yeme dedı.canım o dönem ben sürekli acıkıyordum bana tokluk ve açlık iki gün test yapıldı..bişey çıkmadı tabiiii . ozaman dediki acıktığında chia tohumu var al demişti ben yurt dışından alıyorum 100 Tl falan demişti.. tohumu telinden resim göstermişti şimdi araştırınca hatırladım...
spor mutlaka 1 saat 15 dakika yap demişti haftada 4 gün yeterli demişti....kahvaltına yumurta ekle demişti çünkü ben resim çekip götürdüm dediki elbet acıkırsın ne bu çok az demişti...ve asla kuru meyve yeme demişti kayısı hurma ve incir.... ama hurma yiyiorum günde iki tane yogurt içine atıyorum...
chia bulamazsan ara öğünlerde yulaf ezmesi yoğurta kat ye demişti.... o zaman 75.200 idi kilom .... tabiii ben hiç bişey yapmadım o dönemde....
Aynen bana da gelmesin. Canım tatlı istio. Börek çörek off nie böyle oldum.gözlerim yaşardııııhelal olsun sana ... bana gelmesin öyle kutlamalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?