Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim büyük oğlan (büyük dediğim de 4 yaşında daha) bayılıyor kek, kurabiye vs yapmaya. 'Anne internetine bak tarif bul da yapalım' diyor kız çocuklarında bizdeki kadar tencere tabak gibi oyuncak yoktur

Benim büyük oğlan (büyük dediğim de 4 yaşında daha) bayılıyor kek, kurabiye vs yapmaya. 'Anne internetine bak tarif bul da yapalım' diyor kız çocuklarında bizdeki kadar tencere tabak gibi oyuncak yoktur
hahahah )) bizde hergün yapıyoruz oyun hamurları ile kızımın odası mini ev sankii çamaşır makinasından tut bulaşık buzdolabına kadar var.... anası ütü bilmez ütü seti var hahahah )))

normalde kek yaparkende mikseri beraber tutarız )) pek meraklı bana değil teyzesine çekmiş benim ablam mutfağı çook sever pasta yapmayı çok sever... ablamın kızıda bana çekmiş armut piş ağzıma düş gibi bekler benim gibi hahahah ))

zaten öyle bir şey kii ablamın kızı aynııııı ben .. benim kızımda ablama çook benziyor yolda ablamın kızını benim kızım benim kızımı ablamın kızı zannediyorlar hahahah ))))

cnm ben kzıartma çıktıgında yiyorum küçük bir porsiyonn
yanında ekmek makarna vs olmadan yogurt ile birlikte

Offf off n büyük sınavdan geçmişin . Kocaman alkış tebrik ....

chia tohumunu araştırdım şimdi hatırladımmm endokrin uzmanıda bana bunu önermişti hatta kendisi yurt dışından getiriyormuş 100 TL falan demişti bana......hııım bi bakam aktardan belki alırım..

o ne için önermişti ada,genel olarak mı yoksa özellikle bişey için mi?
ama 100 tl falan değil heralde yaa 25-30 tl sanırım

kötü

o ne için önermişti ada,genel olarak mı yoksa özellikle bişey için mi?
ama 100 tl falan değil heralde yaa 25-30 tl sanırım

kötü
canım o dönem ben sürekli acıkıyordum bana tokluk ve açlık iki gün test yapıldı..bişey çıkmadı tabiiii . ozaman dediki acıktığında chia tohumu var al demişti ben yurt dışından alıyorum 100 Tl falan demişti.. tohumu telinden resim göstermişti şimdi araştırınca hatırladım...

spor mutlaka 1 saat 15 dakika yap demişti haftada 4 gün yeterli demişti....kahvaltına yumurta ekle demişti çünkü ben resim çekip götürdüm dediki elbet acıkırsın ne bu çok az demişti...ve asla kuru meyve yeme demişti kayısı hurma ve incir.... ama hurma yiyiorum günde iki tane yogurt içine atıyorum...

chia bulamazsan ara öğünlerde yulaf ezmesi yoğurta kat ye demişti.... o zaman 75.200 idi kilom .... tabiii ben hiç bişey yapmadım o dönemde....

gözlerim yaşardıııı helal olsun sana ... bana gelmesin öyle kutlamalar

Aaa neden acaba kuru meyve yeme dedı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…