Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aslında 1 i vermiştin burada, favorilerine ekleyen var mı a dostlarrrrr Bu akşam onu ve poğaçayı deneyeceğim de

kızlar benim buzdolabını biri gardrop moduna sokmuş yaaaa almak farz oldu önerisi olan varmı hacmi ennn büyük olanlardan yada sakın alma dediğiniz
Liberr kullanıyorum cnm ben alman ürünü elde yapılan tek buzdolabı çok kaliteli ömür boyu kullan dediler bizde aldık 4 yıl sonra bozuldu ana kartı yanmış gelen usta diyo ki 20 yıllık ustayım bu markanın bozulduğunu ilk defa görüyorum tabi yapıldı şimdilik iyi çalışıyo ama ben pek sevmiyorum ne yalan soyleyim

ahaha alemsin kız ahuuuu
ne güzel işte ne yapsam derdin yok
dolap sana fikir veriyorr

Canım mortim Teşekkür edrim şimdi iyi şükürler olsun ateşı dustu

yaz gelseeee... o incecik elbiselerin kıyafetlerin içinde yağsız bedenlerimizle havalı havalı dolansak.... üffff karnım çok şiş resmen bağırsaklarımın gazını hissedebiliyorumm ve sanki o görüntü çok uzakmış gibi geliyor...

bugün kardeşler toplandı toplandı bi ben eksiğimmmmmm
üzülmeee bak bendeee uzaktayım aileme ...bende hala değilim ama teyzeyim iki tane dünyalar güzeli yeğenim var.. evet aynı kendi evladım gibi seviyorum onları bende onları çook özledim ((

kızlar öğlen yemeğinde
domates çorbası
pırasa
yoğurt
1dilim ekmek yedim

doymadım doyamadım,çünkü yemekler lezzetsizdi,şimdilik idare ederim ama bi ara öğün gerekecek gibime geliyo
Bendé 2 buçuk yumurta haslama yedim tanısı peynirler salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…