Kiz gitme eşim gelecek o gelmeden baktim yemek haz..Kedibochi gıııızzz nirdesiiiinn gel ben çıkıyom Ada geldi akranlık et tahtımı sana devrediyom gel gııız
aslında 1 i vermiştin burada, favorilerine ekleyen var mı a dostlarrrrrBetulina
canım 3 ve 4 aynı .. 1 i de bulacağım
minik bir sos tavam var . 3 yk yulaf kepegi karisimi + yarım çay bardağı sut+ 1 yumurta + azıcık kabartma tozu. En düşük ateşte ağzını kapatıp pişiriyorum arkalı önlü
ortadan kesip sandviç yapıyorum 3 teki gibi
Eki Görüntüle 1960455
Liberr kullanıyorum cnm ben alman ürünü elde yapılan tek buzdolabı çok kaliteli ömür boyu kullan dediler bizde aldık 4 yıl sonra bozuldu ana kartı yanmış gelen usta diyo ki 20 yıllık ustayım bu markanın bozulduğunu ilk defa görüyorum tabi yapıldı şimdilik iyi çalışıyo ama ben pek sevmiyorum ne yalan soyleyimkızlar benim buzdolabını biri gardrop moduna sokmuş yaaaa almak farz oldu önerisi olan varmı hacmi ennn büyük olanlardan yada sakın alma dediğiniz
Giz.disciye.gideceeemKedibochi gıııızzz nirdesiiiinn gel ben çıkıyom Ada geldi akranlık et tahtımı sana devrediyom gel gııız
Hadi bende kaçar bahçeye saksıları taşıycam sarımsak dikecem yürüyüşe çıkıp gelince plates yapacam yemeği koydum akşam gelince yanına bide bulgur pilavı yapacam bugün dolap bana yeşil fasulyeleri hazırlamış
Giz.disciye.gideceeem
Ama.sus makyaj full,
Sanki düğüne gidiyorum
Kadıköe gidiyoruz da.
Eccuk gezeruk dediydim
Giz.disciye.gideceeem
Ama.sus makyaj full,
Sanki düğüne gidiyorum
Kadıköe gidiyoruz da.
Eccuk gezeruk dediydim
bugün kardeşler toplandı toplandı bi ben eksiğimmmmmm
kızlar öğlen yemeğinde
domates çorbası
pırasa
yoğurt
1dilim ekmek yedim
doymadım doyamadım,çünkü yemekler lezzetsizdi,şimdilik idare ederim ama bi ara öğün gerekecek gibime geliyo
Canım mortim Teşekkür edrim şimdi iyi şükürler olsun ateşı dustukaptanım eline koluna sağlık,çok güzel görünüyorlar,tarifi aldım bende yapmayı planlıyorum
Sekercikiz oğluşun ateşlenmiş çok geçmiş olsun mortim,inşallah şimdi daha iyidir
benim bosch,çok takır tukur sesler çıkarıyor,beni deli ediyo,ama ihlasta eşimin tanıdık abisi var,bosch tan vazgeçmeyin dedi,ama ben su seferde siemens almak istiyorum ama eşim aldırmaz sanırım
gaptanım duz yokmu duz,tuszuz mu yiniyo bu
üzülmeee bak bendeee uzaktayım aileme ...bende hala değilim ama teyzeyim iki tane dünyalar güzeli yeğenim var.. evet aynı kendi evladım gibi seviyorum onları bende onları çook özledimbugün kardeşler toplandı toplandı bi ben eksiğimmmmmm
Bendé 2 buçuk yumurta haslama yedimkızlar öğlen yemeğinde
domates çorbası
pırasa
yoğurt
1dilim ekmek yedim
doymadım doyamadım,çünkü yemekler lezzetsizdi,şimdilik idare ederim ama bi ara öğün gerekecek gibime geliyo
Amanninnn ben hiç 55 olmadimki ömrümdevorones sana 23 Nisan hedefi yok sen Mart sonu mezunnn
Ama liste dışı 58 den de 55 e ineceğim dersem , koyayım bir 55 23 Nisana
çook geçmiş olsun canımmmDüşmedi canım sabah doktoruna goturduk boğazi sismis antibiyotik başladı bizde gidemedik kaldık Teşekkür ederim tatlim düşünüp sorduğun icin
Gez tabi ortim yakışır sana sefanın olsunGiz.disciye.gideceeem
Ama.sus makyaj full,
Sanki düğüne gidiyorum
Kadıköe gidiyoruz da.
Eccuk gezeruk dediydim
Ayy canım çok güzelmiş biri bana özel bişey gönderdi ben çok duygulandım şu an ağlıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?