ben ekmek ile boşandım hiç te kilo vermedim.. Meğerse Şeker kocayı boşamam gerekiyormuş galibamahhhh ekmeği bıraktım kilo verdim sadece tatlıyı kestim kilo verdim diyenlere sinir oluyorum...... ben ikisnide bıraktım öyle ahım şahım kilo veremiyorum kiii üstelik diğer yemekleride bıraktım böyle yapıp kilo verenleri okudukça sinir oluyorum nasıl oluyor yaaaaaaaaaaaaa okumayayım en iyisi okudukça geriliyorum ....
Ayy benim ki eski kocaya geri dönülmez de oyle olacak zaar. Çok ozledim kendilerini söyle ekmek arası köfte balık Hamburger köfte ..Anam ben harbi aciktim. Aus gebertecek beniben ekmek ile boşandım hiç te kilo vermedim.. Meğerse Şeker kocayı boşamam gerekiyormuş galibamonu tam anlamıyla kesemediğim iç,in veremiyorum bence. halbuki ne çayda içerim ne kahvede yine de beni bırak külliyen bırak diyor galiba
yarın bakliyat yükleme derim malum perşembe canım .....
ben ekmek ile boşandım hiç te kilo vermedim.. Meğerse Şeker kocayı boşamam gerekiyormuş galibamonu tam anlamıyla kesemediğim iç,in veremiyorum bence. halbuki ne çayda içerim ne kahvede yine de beni bırak külliyen bırak diyor galiba
doktorun verdiyse iç masum,yada haftada birgün de olsa wc ye çıkmak adına,hemde bağırsaklar alışmasın diye içebilirsin sankiayy ilaç içsemmi bilemeidm korkuyorum ya bugün degilde yarın etki ederse diyeee
aynen gerçekten çok şeker bir görseniz onu görünce ağzım nasıl sulanıyorhaklısın canım,yarın akşam sadece ot ve yoğurt yemeli
oyyy ama çokta sugar nasıl boşanırki o tatlış
doktorun verdiyse iç masum,yada haftada birgün de olsa wc ye çıkmak adına,hemde bağırsaklar alışmasın diye içebilirsin sanki
inşallah canım,zor gerçekten
en son pazar akşamı çıkmıştımm
gidip içeyim inşş gece sökerrr
beni yarın rezile tmez buralardaaa
Sen bi wc sorunu cozsen varyaaa deli kilo verirsin seni wc zorluyor canim...
Yok kiz aus bu aralar sopa gostermedi fırtına oncesi sessizlik gibi anammAyy benim ki eski kocaya geri dönülmez de oyle olacak zaar. Çok ozledim kendilerini söyle ekmek arası köfte balık Hamburger köfte ..Anam ben harbi aciktim. Aus gebertecek beni
canım bende de aynı şekilde.. WC düzenim çok kötü. Bend een son pazartesi ve ben bu yaşıma kadar böyle bir sıkıntı görmedim. Form çayımı annem hüpletmiş, bugün alıp bu akşam ve yarın akşam içmeyi düşünüyorum.
Kiz resimleri ucur hemen...aynen gerçekten çok şeker bir görseniz onu görünce ağzım nasıl sulanıyor
bakın benim şekerlrime
Eki Görüntüle 1960567 Eki Görüntüle 1960568 Eki Görüntüle 1960569 Eki Görüntüle 1960570
DİKKAT DİKKAT kimsenin canı çekmesin, bunlar görümlüktür, seyirliktiraynen gerçekten çok şeker bir görseniz onu görünce ağzım nasıl sulanıyor
bakın benim şekerlrime
Eki Görüntüle 1960567 Eki Görüntüle 1960568 Eki Görüntüle 1960569 Eki Görüntüle 1960570
uçurayımmı dersin.. Ben de korktum aus beni uçurabilir diyeKiz resimleri ucur hemen...
Olsun akşam sopayı yiyince kalorisiz doymuş olursun
süresi doldu mesajın silemiyorummmm
Zaten onlarin hepsi mide yakiyor demiii
süresi doldu mesajın silemiyorummmm
ama ben sadece ESKİ AŞKlarımı sizlerle tanıştırmak istedim. Biz ayrıldık artık, görüsmüyoruz Auscum.. kesinlikle görüşmüyoruz bitttiiiOlsun akşam sopayı yiyince kalorisiz doymuş olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?