evet çok acıııııı.. önce kanıp güzelliğine yiyorsun sonra seni yediğine pişman ediyorlarZaten onlarin hepsi mide yakiyor demiii)
He he bacim biliyoruz seni merak etmeeeama ben sadece ESKİ AŞKlarımı sizlerle tanıştırmak istedim. Biz ayrıldık artık, görüsmüyoruz Auscum.. kesinlikle görüşmüyoruz bitttiii
Zaten onlar senin pesinde sen onlari birakmissin coktaaan...onlar sana hayran demiii betüşama ben sadece ESKİ AŞKlarımı sizlerle tanıştırmak istedim. Biz ayrıldık artık, görüsmüyoruz Auscum.. kesinlikle görüşmüyoruz bitttiii
ben acı olmasına dikkat ediyorum.. Ama biliyormusun kaliteli biber acı da olsa midemi yakmıyor. Aynı mersinden kedni bahçesinden gönderdiği dokunmuyor, bakkal şeysileri bazen dokunuyorKizlar bisey soracam bu yogurt pul biber limon kuru varyaaa illa pul biber acimi olacak..ben tatli kullansam olmaz mii midem icin...?????
Dene biKizlar bisey soracam bu yogurt pul biber limon kuru varyaaa illa pul biber acimi olacak..ben tatli kullansam olmaz mii midem icin...?????
he yaaaaa.. kesinlikle öyle.. Ben pastaneye gitmiyorum pastane bana geliyor, ben buzdolabına gitmiyor buzdolabı bana geliyor, mutfağa hiç uğramıyorum, o yatağa geliyorZaten onlar senin pesinde sen onlari birakmissin coktaaan...onlar sana hayran demiii betüş)
Sen bi wc sorunu cozsen varyaaa deli kilo verirsin seni wc zorluyor canim...
aynen gerçekten çok şeker bir görseniz onu görünce ağzım nasıl sulanıyor
bakın benim şekerlrime
Eki Görüntüle 1960567 Eki Görüntüle 1960568 Eki Görüntüle 1960569 Eki Görüntüle 1960570
ne içtin? o dediğin ilacı mı? Form mu?aynennwc olunca migde olmuyorki dümdüz oluyor içtim bakalım inşş perişan olmam yarınn
auuwwwwwwççaustan yiycennn zobayıı
ne içtin? o dediğin ilacı mı? Form mu?
ama onu düzenli içmen gerekmiyor mu?ilaççç
ama onu düzenli içmen gerekmiyor mu?
Begenmeler bitti,bi sessizlik oldu, sanırım aus giydiriyo bizekaç çabukkkkkkkkkkkk
Neyse karatay teyzeye sorsak etipuf mu kuru kayısı incir üzüm mü . Heralde etipuf demez
Ayy benim ki eski kocaya geri dönülmez de oyle olacak zaar. Çok ozledim kendilerini söyle ekmek arası köfte balık Hamburger köfte ..Anam ben harbi aciktim. Aus gebertecek beni
Yok kiz aus bu aralar sopa gostermedi fırtına oncesi sessizlik gibi anamm
kaç çabukkkkkkkkkkkk
Begenmeler bitti,bi sessizlik oldu, sanırım aus giydiriyo bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?