Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kizlar bisey soracam bu yogurt pul biber limon kuru varyaaa illa pul biber acimi olacak..ben tatli kullansam olmaz mii midem icin...?????
ben acı olmasına dikkat ediyorum.. Ama biliyormusun kaliteli biber acı da olsa midemi yakmıyor. Aynı mersinden kedni bahçesinden gönderdiği dokunmuyor, bakkal şeysileri bazen dokunuyor

Zaten onlar senin pesinde sen onlari birakmissin coktaaan...onlar sana hayran demiii betüş )
he yaaaaa.. kesinlikle öyle.. Ben pastaneye gitmiyorum pastane bana geliyor, ben buzdolabına gitmiyor buzdolabı bana geliyor, mutfağa hiç uğramıyorum, o yatağa geliyor

Neyse karatay teyzeye sorsak etipuf mu kuru kayısı incir üzüm mü . Heralde etipuf demez

ayy ben buna çook güldümm vero ...Allahta seni güldürsün , sonra sen yine beni güldür ...ben seniii sen benii

Ayy benim ki eski kocaya geri dönülmez de oyle olacak zaar. Çok ozledim kendilerini söyle ekmek arası köfte balık Hamburger köfte ..Anam ben harbi aciktim. Aus gebertecek beni

Eski adam olaydı eski olmazdı der ilişki uzmanımız ada

Yok kiz aus bu aralar sopa gostermedi fırtına oncesi sessizlik gibi anamm

Ausencia
şu an en masum mesajları beğenmekle meşgul Birazdan tel tel olur saçlarıııı..

Eşhedüüü ... dedim öyleeee bi titreme geldi okurken

kaç çabukkkkkkkkkkkk

kaçamadı bence sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…