Ausencia Betulina ya bi çık dışarı az dışarda bekle cezalısın der misin
pamuk benim bikeremKimmmmmmm beeeeeeeeeeeeenmelek beeeen pamuk beeeen
Bana bi hedef koyalim miiiiŞimdi 23 Nisan Hedeflerini Listeleyeyim de gözümüz gönlümüz şenlensin
Pelinsu eceleeeeer , yansın geceleeeergitmezse kilolaaaar ... huncarca sopalaaaaar
Taktik bu görmezden gelerek rakibe rehavet veriyorsun
Ben kaç olayım kaptanımŞimdi 23 Nisan Hedeflerini Listeleyeyim de gözümüz gönlümüz şenlensin
Pelinsu eceleeeeer , yansın geceleeeergitmezse kilolaaaar ... huncarca sopalaaaaar
Taktik bu görmezden gelerek rakibe rehavet veriyorsun
ayy ben buna çook güldümm vero ...Allahta seni güldürsün , sonra sen yine beni güldür ...ben seniii sen benii
Eski adam olaydı eski olmazdı der ilişki uzmanımız ada
Eşhedüüü ... dedim öyleeee bi titreme geldi okurken
kaçamadı bence sence
Şaka yaptım.gozden kaçırmişim.yoksa cevap yazardım.Süper miş
Şaka yaptım.gozden kaçırmişim.yoksa cevap yazardım.
Bu hafta havadan mi regl sen mi yerle birim spor yapamadim ama cuma saha kara dönme planım var
23 nisanŞimdi 23 Nisan Hedeflerini Listeleyeyim de gözümüz gönlümüz şenlensin
Çok geçmiş olsun ablacım rabbim acil şifalar versin insallahSelam kaderdaslarim
Sogukalginligim hala gecmedi dudagim yara olmus gece atesim mi cikti acaba uyurken anlamadim..
Oglen dogumgunu vardi ofiste yemek yerine 1 dilim pasta yedim
Eee ada abla haksiz cikmadi...simdi ne olacak onuda soyleyeyim kucuk kucuk jestler yapacak ve siz tekrar bir araya geleceksiniz ama bu sefer cok temkinli olacak eskisi gibi olmayacak...ada81 seni tescilli ilişki uzmanı seçiyorum. Ayakta alkışlıyorum. Bi analiz bu kadar net yapılabilir. Şimdi ailesi öğrendi deli gibi özür diliyor pişman olmuş da çok seviyormuş da her yerden mesaj atıyor arıyor bende tık yok. Annem ona demiş ki arama bi daha uzak dur bizden saadet seni istemiyor. O da demiş ki saadete verin telefonu o söylemeden inanmam siz aramızı bozdunuz falan demiş. Vazgeçmiyor ana ben tek bir cevap vermiyorum.
23 nisan... hatta cuması 21 nisan
kg 67...
gitmesi gereken 7.6
kaç gün kaldı 53
bu ne yapıyor 7 hafta
bu ne demek her hafta 1 kg...
yansın geceler pelinsu eceeeeleeeerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?