Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@masumm bende ebru akindan baktim.
Birde fitekran sitesinde cok derin bilgiler var.
Ketojenik.diyet diye arat, çıkar
vorones 2 yumurta sana çok gelebikir.
Senin.diyetinde yani.
Ben ketojenik.diyet yapıyorum,.

Ben bugünde yazdım sana canım ... ketojenik diyetle ilgili bir yazı hazırlıyorum ... konu olarak açacağım ... bir dünya uzman makalesi okudum ... pdf ler dolu masa üstüm :) sadece karbon kesimi değil ketojenik diyet ... yarın açarım konuyu detaylar kaldı ...

Süper kaptanım aynen devam seni mr.değneğin kollarına bırakıyorum ozaman
benim de harbi omuzlar falan kol kaslarım belli yani hiç sıkmadan bile bende 3 aydır her spor yaptığımda lastikle mutlaka kol çalıştım ondan hemde n hareketler yalnız yağlarla yan yana pek bi irileşti zayıflayınca altta ıpıl ıpıl kaslarım çıkacak muhahaha

Tam gününu bilemiom ama gerginlik sinir stresim de var ki yakin zaar. 5mart olabilir
Ben bi uygulama indirdim ona giriyon bilgileri o kaç kaldı yumurtlama günü free gün hep söylüyor regl olduğun da indir rahatlarsın hem orda aralıklarını da görebiliyon

Menümu paylaşayım hemen çıkmam lazım

Sabah (07:45)
1 elma
3 ceviz

Öğlen (11:50)

Öğle ile ara arası çok uzun ... ekmek peynirli ara ile akşam arası kısa ...
Saatler dengeli olsa iyi menü canım .

Heee ya ... oldukça gözüne batıyor bir yerler ...

Tatlım sağlam bir marka ... modelde çok iyi ... ama hıtachının Türkiyede servis ağı sıkıntılıdır . Onu araştır .

Bende aynı hedefteyim seninle verom ... 1 nisana 59 hedefledim ... kilom senden 1 fazla
Olur neden olmasın ?
Sende bende kısınca verebilen tipleriz .
Ben koydum kafaya ... 59.9 da olsa ... hedefi tutturamış olsam da ... o 59 lu bişey 31 mart cuma gelecek .
Sana da 58.9 gelsin hadi

Şuan ki halim diyetle kafayı bozmuş :) 100 kilo iken saldımmm çayıra modundaydım .
Inatçıyım biraz ... başladım mı bitirmeliyim...sende de var o hırs .
94 e gelince ....
Orda kalsın ..he 90 olsan ne ala . Hedefi fazla fazla geçene ceza yok

Hu huu nasilsiniz kizlar

Sen nasılsın mumu asıl ?
Pek sesin çıkmıyor diyet bozulmuyor değil miiii ?
Menüde yok yanılmıyorsammm

Ausencia yok kaptanım gitmedim, genel olarak doktora gitmiyorum ben gittiğim zaman serum takılacak pozisyonda oluyorum genelde :)

Trioidlerime baktıracağım kaç aydır hala gidemedim

Ihmallll etme ... belki bu direncin ardında başka birşey...
Al bi randevu e mii

Dolabı enplus tan alıcam servisi de oraymış garantisi de sıkıntı yokmuş bakalım yarın elektrük alabülüsem alıcam onu

Bende istiyorummmm o kaslardannn .

Nisanda yürüyüşlerim başlar ... her gün düzenli sabah erken .

Akşamda kol sırt karın göbek ...

Kondisyon bisikletini bıraktım artık ... indirdim alt kata . Bacak popo incelmesin daha yeter ...

Senin sporların şahane yavrum ... izindeyim ...

Senin peşine ... değnepin kollarına attım gitti kendimi

Seni değneğin kollarına atılmak için pek bi hevesli gördüm sanki

Ben gider yatar

Sabah ceyda poğaçalarımla gelirim

Perşembe çoook güzel gün kıymetini bilin e miiii

İyigeceler kaptanım bu sefer bende güne giderken bunu yapıcam kurtarıcı oldu kalorisi de çok az 100 gr da 185 kalori varmış normal bi ğoğoçada 100 gr da 400 kalori beni kesti valla

Tamam kaptanim. 58.9 candir iyi geceler

Immmm şeyyyy kemmm kümmm

Kendime bi defter yaptim ilk sayfaya baalangic ve bu zamana kadar verdigim ve bundan sonra vereceklerimi yazicam be hergün ne yedim be ictim ertesi gün ne ciktim.yazicam böylelikle daha rahat görürüm ne yariyo ne yaramiyo zira metomu okadar bozdumki simdi yeniden tanimam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…