Tam gününu bilemiom ama gerginlik sinir stresim de var ki yakin zaar. 5mart olabilirKaç gün kaldı veroo
Süper kaptanım aynen devam seni mr.değneğin kollarına bırakıyorum ozamanYeminle acımasız bu mr değnek ... iflahımı kestiii ...
Set sayılarını arttırdı ...
Bazen başka hareket yapıyorum onun gösterdikleri zor geliyor ... hayırdır hatun omuz mu yapacaksın diyor
Velhasılı kelam ...Ahu060812 canımmm 1 saat spor daha eklendi .
4*12 lik ön arka 4 farklı kol setleri ...
Sonra squatgırl videolarından karın hareketleri ...
Sabahta raks vardı 20 dk kadar ...
Her gün diyor adam ... her günnn
Ben bi uygulama indirdim ona giriyon bilgileri o kaç kaldı yumurtlama günü free gün hep söylüyor regl olduğun da indir rahatlarsın hem orda aralıklarını da görebiliyonTam gününu bilemiom ama gerginlik sinir stresim de var ki yakin zaar. 5mart olabilir
Menümu paylaşayım hemen çıkmam lazım
Sabah (07:45)
1 elma
3 ceviz
Öğlen (11:50)
Ayyy ben hala oldummminşallah tatlım ya biran önce gitsin artık şu kilolar istiyorum aynada kendimi hiç beğenmiyorum gören sakın verme böyle çok iyi olmuşsun dedikçe bende dahada çok verme isteği oluyor nedense
Kızlar dolap önerileriniz için teşekkürler bende sharpla aynı üretici olan hitachi Alcam sanırım enplus ta fiyat 5000 den 3700 e inmiş hemde hoş
https://www.enplus.com.tr/hitachi-solo-buzdolabi-siyah-r-w660pru3-gbk/ Sanırım bunu alcam
AyAusencia kaptanim ya ..hesap kitap yaptım da o zor aralık yani 62 59 arası çok zor gider gibi. .Ben oglusumun 31 mayis doğum gününde 57 olma hayalim var da. Sence olur muyum ya 31 mart çok yakın bi tarih 58 icin . bilemedim şimdi
Ya kaptanım seni çok merak ediyorum. Hele de zamanında yüz kiloları gördüğünü öğrendiğimden beri =)
Sana öyle itimat ettim ki, 94 ü geçmezmişim. Gramı gramına tutarmış, hiçççç şaşırmam :) tamam inşallah hedefim 23 nisana 94 olmak o zaman. Allah nasip etsin, devamını da inşallah
Hu huu nasilsiniz kizlar
Ausencia yok kaptanım gitmedim, genel olarak doktora gitmiyorum ben gittiğim zaman serum takılacak pozisyonda oluyorum genelde :)
Trioidlerime baktıracağım kaç aydır hala gidemedim
Dolabı enplus tan alıcam servisi de oraymış garantisi de sıkıntı yokmuş bakalım yarın elektrük alabülüsem alıcam onu
Öğle ile ara arası çok uzun ... ekmek peynirli ara ile akşam arası kısa ...
Saatler dengeli olsa iyi menü canım .
Heee ya ... oldukça gözüne batıyor bir yerler ...
Tatlım sağlam bir marka ... modelde çok iyi ... ama hıtachının Türkiyede servis ağı sıkıntılıdır . Onu araştır .
Bende aynı hedefteyim seninle verom ... 1 nisana 59 hedefledim ... kilom senden 1 fazla
Olur neden olmasın ?
Sende bende kısınca verebilen tipleriz .
Ben koydum kafaya ... 59.9 da olsa ... hedefi tutturamış olsam da ... o 59 lu bişey 31 mart cuma gelecek .
Sana da 58.9 gelsin hadi
Şuan ki halim diyetle kafayı bozmuş :) 100 kilo iken saldımmm çayıra modundaydım .
Inatçıyım biraz ... başladım mı bitirmeliyim...sende de var o hırs .
94 e gelince ....
Orda kalsın ..he 90 olsan ne ala . Hedefi fazla fazla geçene ceza yok
Sen nasılsın mumu asıl ?
Pek sesin çıkmıyordiyet bozulmuyor değil miiii ?
Menüde yok yanılmıyorsammm
Ihmallll etme ... belki bu direncin ardında başka birşey...
Al bi randevu e mii
Süper kaptanım aynen devam seni mr.değneğin kollarına bırakıyorum ozaman
benim de harbi omuzlar falan kol kaslarım belli yani hiç sıkmadan bile bende 3 aydır her spor yaptığımda lastikle mutlaka kol çalıştım ondan hemde n hareketler yalnız yağlarla yan yana pek bi irileşti zayıflayınca altta ıpıl ıpıl kaslarım çıkacak muhahaha
Dolabı enplus tan alıcam servisi de oraymış garantisi de sıkıntı yokmuş bakalım yarın elektrük alabülüsem alıcam onu
Seni değneğin kollarına atılmak için pek bi hevesli gördüm sanki
Bende istiyorummmm o kaslardannn .
Nisanda yürüyüşlerim başlar ... her gün düzenli sabah erken .
Akşamda kol sırt karın göbek ...
Kondisyon bisikletini bıraktım artık ... indirdim alt kata . Bacak popo incelmesin daha yeter ...
Senin sporların şahane yavrum ... izindeyim ...
Senin peşine ... değnepin kollarına attım gitti kendimi
İyigeceler kaptanım bu sefer bende güne giderken bunu yapıcam kurtarıcı oldu kalorisi de çok az 100 gr da 185 kalori varmış normal bi ğoğoçada 100 gr da 400 kalori beni kesti vallaBen gider yatar
Sabah ceyda poğaçalarımla gelirim
Perşembe çoook güzel gün kıymetini bilin e miiii
Seni değneğin kollarına atılmak için pek bi hevesli gördüm sanki
12 yıldır naz kapris bilmemmm ... o da bende net
Heves varsa , aus orda
Hadi gittim ben gece gece konuşturma beni
Tamam kaptanim. 58.9 candir
Tatlım sağlam bir marka ... modelde çok iyi ... ama hıtachının Türkiyede servis ağı sıkıntılıdır . Onu araştır .
Bende aynı hedefteyim seninle verom ... 1 nisana 59 hedefledim ... kilom senden 1 fazla
Olur neden olmasın ?
Ben koydum kafaya ... 59.9 da olsa ... hedefi tutturamış olsam da ... o 59 lu bişey 31 mart cuma gelecek .
Sana da 58.9 gelsin hadi
Şuan ki halim diyetle kafayı bozmuş :) 100 kilo iken saldımmm çayıra modundaydım .
94 e gelince ....
Sen nasılsın mumu asıl ?
Al bi randevu e mii
Immmm şeyyyy kemmm kümmm
Olur neden olmasın ?
Sana da 58.9 gelsin hadi
94 e gelince ....
Sen nasılsın mumu asıl ?
Al bi randevu e mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?