Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bi gaflet hali geldi . Böyle sanki diyette olan hiç ben degilmsim gibı pis pis yedim. 2 dilim neyseki dilimler mini di ama olsun. Şerbetli tatlı Facia oldu.
Ay evet ablam bulgur ü abarttm içinde erişte vs.yoKTu sadeydi az yagliydi . Ekmek yemedim die abartılı oldu. Öf ben hedefe ulaşmadan yüz buluom hemen . Kıyafetlerm falan çok güzel oluo . Goruntumden de anliom sanki . Hemen yüz bulmaca . Yaz gelemeden verdiklerimi geri almasam bari.
Yarin dikkat edecem söz inşallah. Ispanak yapmayı dusunuom aksam à .

Aaaa bende aynıyım canım verdikçe kendimi beğenmiyorum dahada veresim geliyor eskiden nasıl rahat ediyomuşum bu kadar kiloyla diyorum valla

Ortim bence menun gayet iyi,k,hidrat alımı gündüz daha yoğun oldugundan yaktığını düşünüyorum

59 a merhaba diyeceksin güzel hala çok yakında ...
Menü senin kilon ve senin için gayet ideal
Ayyy ben hala oldummm inşallah tatlım ya biran önce gitsin artık şu kilolar istiyorum aynada kendimi hiç beğenmiyorum gören sakın verme böyle çok iyi olmuşsun dedikçe bende dahada çok verme isteği oluyor nedense

Ablaaaaa. ... 58 ney benim hedef 59 mezun olmak için . Amanın bak gene stres oldum bu iyi bişi tabi no problem
Bü mesajı şimdi okuyom bak. Bilem di o kahnem uyuz ... baklavayi yemezdim

Ay Ausencia kaptanim ya ..hesap kitap yaptım da o zor aralık yani 62 59 arası çok zor gider gibi. .Ben oglusumun 31 mayis doğum gününde 57 olma hayalim var da. Sence olur muyum ya 31 mart çok yakın bi tarih 58 icin . bilemedim şimdi

Ay Ausencia kaptanim ya ..hesap kitap yaptım da o zor aralık yani 62 59 arası çok zor gider gibi. .Ben oglusumun 31 mayis doğum gününde 57 olma hayalim var da. Sence olur muyum ya 31 mart çok yakın bi tarih 58 icin . bilemedim şimdi

Spor da menüde süper ortim

Canım ortim yeni diyetin hayırlı olsun iyi sonuçlar alırsın inşallah menüne gelicek olursak 3,5 yumurta çok geldi sadece bana onun dışında gayet güzel olmuş canım

canımcım düşük kh diyeti yapıyorum o yüzden yumurtalar sınırsız

Ayyy deme içim bir hoş oluyor valla çok güzel bi duyguymuş halalık yeni bi hayat katıldı aramıza onun enerjisi çok iyi geldi bana tatlım ya ben sana güveniyom ortim sennnn yaparsınnnnn
Çok sevindim cidden ortim, bende 6 tane miniş var bana hala diyen
gerçi bazıları iri azman miniş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…