Ya kaptanım seni çok merak ediyorum. Hele de zamanında yüz kiloları gördüğünü öğrendiğimden beri =)Ben gider ağırlık çalışmaya .
Yağ yakımını araştırırken bugün sporda karşıma sürekli ağırlık çıktı .
İhmal ettim bir kaç zamandır .
Bitince burdayım nasipse
Sana öyle itimat ettim ki, 94 ü geçmezmişim. Gramı gramına tutarmış, hiçççç şaşırmam :) tamam inşallah hedefim 23 nisana 94 olmak o zaman. Allah nasip etsin, devamını da inşallahTatlım ben hesaplayarak buldum hedef kilolarınızı ayrı ayrı ....ben 94 hesaplamışım ...kaldı ki senin ilk haftaların olmasını da hesaba katarak ..sen 90 diyorsun . 90 çok fazla ... yani hedef olarak ...
Hızlı verirsin hızlı alırsın sabit br diyet kuralı değildir.
Nasıl hızlı verdiğinde önemlidir .
Düzenli kardio spor ... çok sağlam diyet menüleri ... metabolizmanın hızı vs ..
Ama 94 iyi bence canım ... ola ki veriyorsun ... yediklerinle oynamadan azaltmadan .. ne mutlu .
Ben beğendim . Dolu dolu evet .. hani öyle akşamdan sabaha kilo verdirmez :) ama sağlıklı .
Yarın perşembe detoksu :) yaparsın .
Çıkıyorum az sonra ... bitince yazarım o zaman .
Nare83 yap yap kız ben bugün epey iyi gittim
akşam biraz zorladı baş agrısı yaptı.
Baktım hala hakkım var incirleri yedim biraz daha iyiyim
Ben de bugun 2 tam 1 nin sarısı ogluşà . 2 buçuk yumurta yedim. İyı çok uzulmim baricanımcım düşük kh diyeti yapıyorum o yüzden yumurtalar sınırsız
Çok sevindim cidden ortim, bende 6 tane miniş var bana hala diyen
gerçi bazıları iri azman miniş
Eski alıntılarım kalmış Ada kız ben bimden 7.45 e aldım dı 500 grchia tohumunu araştırdım şimdi hatırladımmm endokrin uzmanıda bana bunu önermişti hatta kendisi yurt dışından getiriyormuş 100 TL falan demişti bana......hııım bi bakam aktardan belki alırım..
Dünkü spordan dır yarın tartıl mutlakaMerhabalar herkese okuldan geldim bugün çok gerginim kızlar önceki gün ayran aşıyla giden 600 gram bu sabah tartida +500 olarak geri geldi niye böyle oldu hiç birşey anlamadım dün spor vardı onun etkisiyle bugün tartı fazla çıkmış olabilir miAhu060812
Süpersin BetÜl23 nisan
Neşe doluyor insan
şimdi bir hayal kur
tarih 23 nisan
ve sen 38 bedenin içinde bir Sultan
Ah ah hayaliyle neşe doluyor insan
Bu hayal çok mu uzak diye düşünüyorsan
uzak dur şekerden tuzdan undan
ve meyve, sebze, ete sarılsan
38 beden olursun inan
Regl yakınmı hem iştah hem şişlikIyi akşamlar bugünkü menum
Sabah 2 dilim kepekli ekmekle beyaz peynirli domatesli tost
Ara sade Türk Kahvesi yarım avuç leblebi
Öğle 1kepce tarhana çorbası 4 lahana sarması biraz Yoğurtlu brokoli
Ara 1portakal bir bardak ayran
Akşam 1kepce mercimek çorbası salata Yoğurtlu brokoli
Bugün iştahım çok kötüydü ancak bunlarla frenleyebildim kendimi
Su 2litre
Yeşil çay 2
Spor yok olursa yazarım tekrar @begum75Ausencia Ahu060812
canım o Japon markası satıldığı mağaza ürünlerine baksan duymadığın markalar tencereler wmc mi ne burda yeni Almanya da 70-80 yıllık marka brivelle var miele o tarz markalar her ürünü satmıyor enplusBen begendim ahum tam begendiklerimden gardrop tipi buzdolabı.
Hitachi hiç duymadım pek beyaz eşyada bilinen iyi bilinen bir marka değil açıkçası.
Şimdiden güle güle kullan
Reglin 3. günündeyim canım ama bugün aşırı karın ağrısı da var bir tufaflik var ama hayırlısı bakalımEski alıntılarım kalmış Ada kız ben bimden 7.45 e aldım dı 500 gr
Dünkü spordan dır yarın tartıl mutlaka
Süpersin BetÜl
Regl yakınmı hem iştah hem şişlik
canım o Japon markası satıldığı mağaza ürünlerine baksan duymadığın markalar tencereler wmc mi ne burda yeni Almanya da 70-80 yıllık marka brivelle var miele o tarz markalar her ürünü satmıyor enplus
Allah Allah hayırlısı bakalım sabah kaç cıkıcanReglin 3. günündeyim canım ama bugün aşırı karın ağrısı da var bir tufaflik var ama hayırlısı bakalım
İyi uykularr olsun ablammmmmHayırlı geceler sevgili takımım gidip yatalım inşallah
Tatlı rüyalar
Sırasıyla üstünüzu orteyimmm iyi uykular .İyi geceler kizlar ben yatayım
Mimum senin meslek ne . Ne guZEL yazmışsın canım kahvaltı çektiAy sabah kahvaltıyı evde yapacağım sonra yollar toplantılar...
Evde kahvaltı yapmak çok güzel birşey... sabah yürüyüşü üstüne kahvaltı yapıp işe gitmek gibisi yok. Eskiden şehirde çalışırken öyle yapardım ben erkenden kalkar yürürdüm sOnra duş sonra hop bi kahve ofiste güzel bi kahvaltı ah ah
Regl yakınken hem iştah hem şişlik olur dimi. Aynı ben tıpkı benEski alıntılarım kalmış Ada kız ben bimden 7.45 e aldım dı 500 gr
Dünkü spordan dır yarın tartıl mutlaka
Süpersin BetÜl
Regl yakınmı hem iştah hem şişlik
canım o Japon markası satıldığı mağaza ürünlerine baksan duymadığın markalar tencereler wmc mi ne burda yeni Almanya da 70-80 yıllık marka brivelle var miele o tarz markalar her ürünü satmıyor enplus
Kaç gün kaldı verooRegl yakınken hem iştah hem şişlik olur dimi. Aynı ben tıpkı benbaklavaya gözü dönmüşlugum bundan da galiba
Mimum senin meslek ne . Ne guZEL yazmışsın canım kahvaltı çektisevmem ama kahve çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?