Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

geçen personelden birini müdür beye savunurken şimdi altına öyle şeyler çıktı ki ilk defa yaptığım iyilikten utandım resmen kafamdan aşağı kaynar sular döküldü
Hep oyle olur ben hep derim banane kenarda duracam derim..ama bi haksizlik goruncede duramam patlarim boyle kenarda sesizce olaylari izleyenlere hayran olmusumdur..ama ben duramam fikrimi zikrimi belli ederim her nabza serbet veremem...

adama karşı mahcup oldum ayrıyeten papara da yemiştim onun yüzünden bundan sonra insiyatif yok
bazen böyle böyle tanıyoruz insanları,kötü ama yinede bi ders olmuş sana

Sagol canim...yesil cay iciyorum kahve midemi rahatsiz ediyor oysa ne cook severim turk kahvesini kokusunu ohh misss yane..

şifa olsun inşallah iyi gelir ada

Bi günaydın da benden gelsinnn

Gözünü sevdiğimin Perşembesiii sen nelere kadirsinnnn

Çarşambaya kadar sarpa saran kiloları püüüf diye uçurur ...

Cumaya hunharca hazırlarsın bizii
Günaydınlarrrr. Bugün bana izin günü. Yaslilarla evde gecirmece. . Temizlik neyin yapem de zaman geçsin

Kiz senin yaslilarda hazir sen evdeyken cikip yurusunler dolassinlar evde otur otur bunalmuslardir..
Gidip 20 dk olmadan geri gelio lar. Ya da gitmiolar. Oturdukları odanin kapısını açarım hep zorla yoksa çok garip hayatları var tv örgü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…