Masumun etekleri tutusmusayy şeri pro bile sınırlı
bi menü göremedim bacımmm nasıl yapacaz dur aus bi konu açsın hele
HahahaIvit, sosyetik diyet cnimmmmm
seni de kiskaniom alıcam o kilonu senden 31 martta
o zaman kıskanayım bende
Masumun etekleri tutusmus
İyi sabahlar ablis. . Ben dé kalkjyim. Napacaksam . Hiç kalkasim yok . Yavrumu doyursam kendimi doyursam. Ah şu gece ki iştah kalmıo ki . Şimdi canım bşi yemek de istemioHayırlı sabahlar sevgili takımım Güzellik ler le geçen bir gün olsun inşallah
Erkenden yürüyüş ümü yaptık komşumla 7 8 arası kahvaltı mizi yaptık bayağı tel takıldım artık gidip ev hanımı olup temizlik yemek yaayım
Dmee gi öyle 300 gr giden haftami unutamaam.evet canımmm napak biz senin gibi -1 veremiyikkkk
ttutuşuyoruz böyleee
al canım al senin olsun,onu benden alırsan alırsan sende kalsın bende hedefime biraz daha yaklaşayımseni de kiskaniom alıcam o kilonu senden 31 martta
Seninki kolay anacim yemeyince veriyon....biz yemiyoruz zipliyoruz atliyoruz kosuyoruz yuruyoruz cikiyoruz tartiya 200 gitmis pöff yani....Dmee gi öyle 300 gr giden haftami unutamaam.Bundan gayrisi yavaslar sankim
Dmee gi öyle 300 gr giden haftami unutamaam.Bundan gayrisi yavaslar sankim
ya ben sanırım günaydın demedim henüz.günaydınnnnn....
ya ben sanırım günaydın demedim henüz.günaydınnnnn....
yok yok ben tehlikeli buldum sanki onu.şöyle bir baktım.umutsuz vaka değiliz.ama sizin hevesinizi kırmayım.kaptaniçe bi yayınlasın bakalım.günaydınnnn kelebekk gel sende katıl sosyetk diyete
öğlen ne yiyorsun deli kızgünaydnnnnn canımmmm
Hahhaaa valla güzelim şu dukan pohaçalarından 3 tane ve 1 kase yoğurt yiyeceğimöğlen ne yiyorsun deli kız(bida bana selam vermiycek )
yok yok ben tehlikeli buldum sanki onu.şöyle bir baktım.umutsuz vaka değiliz.ama sizin hevesinizi kırmayım.kaptaniçe bi yayınlasın bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?