- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
yeşillik yok mu yeşillik poğacayla iyi olurdu.Hahhaaa valla güzelim şu dukan pohaçalarından 3 tane ve 1 kase yoğurt yiyeceğim
Ailemizin daktırıya ben sanırım günaydın demedim henüz.günaydınnnnn....
Ausum telefona program indirdim..günlük kalorimi hesaplayan..ondan yazdımBulgur akşam çok olmuş vero .
2 dlm baklava ise facia ... şerbetli tatlılar , hele hazır baklavalar , hele de akşam ..
çok istiyorsan bir ısırık alsaydın ucundan ...
Yarın toparlarsın sen , bugünkü hataları düşünüp eminim .
Canım bildiğim bir tarif var , şerbetini portakal suyu , kabuk tarçın bir kaç karanfil ve 5-6 kuru üzüm kaynatarak hazırlıyorsun .
O şekerle yani .
Dene istersen . Kabak liflidir , sağlıklıdır . Onu sağlıksız yapan şeker koyulması bolca :)
Pırasanı ye yarın bence ....mis gibi pırasa ..sağlıklı bir menü ile ayran aşından iyidir bence .
Pırasayı çok sevdiğim için başka bir teklifim olamazdı :)
Canım ya okuyup üfleyeyim seni azzz ... Çoş ya çoşmak sana çok yakışıyor
Ahhh pasta yenilince kalori hesabı gelmiş hemen :) yaş pasta ya
ok.ama demir takviyesi en az 3 ay olur.bakalım onda durum ne?Ailemizin daktırı
Canım , benim büyük kızda çok haldizlik vardı yüzüde kreç gibi oldu gene . Ana olarak teşhisi koydum tabe kansızsın sen diye
Aile hekimine götürdüm sonuçlarda çok demir eksikliği ve b12 eksikliği çıktı . Demir için 2 kutu ilaç vermiş . B12 içinde 10 iğne .
Bu demiş için olan ilaç 20 günlük dr sormayıda unutmuşum . Bu 20 günlük ilaç yetecekmi devamini alacakmıyız ?
Watsaptan ilacı yollayım sana bi bak
Ailemizin daktırı
Canım , benim büyük kızda çok halsizlik vardı yüzüde kreç gibi oldu gene . Ana olarak teşhisi koydum tabe kansızsın sen diye
Aile hekimine götürdüm sonuçlarda çok demir eksikliği ve b12 eksikliği çıktı . Demir için 2 kutu ilaç vermiş . B12 içinde 10 iğne .
Bu demir için olan ilaç 20 günlük dr sormayıda unutmuşum . Bu 20 günlük ilaç yetecekmi devamini alacakmıyız ?
Watsaptan ilacı yollayım sana bi bak
geçmiş olsun dayy,boğaz enfeksiyonu yaygın bu aralar,şimdiki trend hastalıkta bu sanırımdün akşam hastaneye gittim boğaz ve kulakta enfeksiyon varmış antibiyotik başladım..
Ausum telefona program indirdim..günlük kalorimi hesaplayan..ondan yazdım
Ahhh kuzum bendeki sıkıntı yesilliklerle hic aram yok aksam yerim insallahhyeşillik yok mu yeşillik poğacayla iyi olurdu.
Aksama annem kuru biber dolmasi ve kuru fasulye yapmis ama ben yogurt ve salata yerimm guzelimmakşama akşama ??????????DelyDoly
Gunaydinlarr canimmGünaydın güzeller
çok tehlikeli menü çok.aman dikkat.Aksama annem kuru biber dolmasi ve kuru fasulye yapmis ama ben yogurt ve salata yerimm guzelimm
Gecmis olsun güzelim acil sifalar diliyorummdün akşam hastaneye gittim boğaz ve kulakta enfeksiyon varmış antibiyotik başladım..
Evettt zalimm anammm kurulardan gidiyorrrçok tehlikeli menü çok.aman dikkat.
geçmiş olsun dayy,boğaz enfeksiyonu yaygın bu aralar,şimdiki trend hastalıkta bu sanırım
nerelerdesin dayyy , eskisi gibi geliyrsun iyileştin mi ?
hangi progrmı indiridn bende fatsecret kullaıyorum
amaa sinir etti beni bir kaç gündür çalışmıyorr
Gecmis olsun güzelim acil sifalar diliyorumm
Daydream- geçmiş olsun canım
sağolun kızlar..
Masum elma işareti var programda çok güzel yediğim herşeyi günlük ekliyorum..kalori ve besin takibi diye geçiyor play storeda..Nare83
nisan hedefimi belirlendibakayım onu indireyim daldan dalaa oldum valla yaz gelince...
mart gelince.....
nisan hedefi belirlenince......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?