Hahahhaa allah seni kızzYok canim bildigin tembelimmmm
Tünaydınn tatlımmTünaydın güzellikler
Ay ne güzel yaa cok özeniyorum erken kalkabilen insanlara ama cıkkkk ben yapamuyommHahahhaa allah seni kızzvalla ben 6,30 zıpçık gibi ayaktaydımmm
Ahhh ahhh iş olmasaaa bende uyucam daaa nerdeee güzelimmm ben de uyumaya hasretimAy ne güzel yaa cok özeniyorum erken kalkabilen insanlara ama cıkkkk ben yapamuyomm
Oooo süperr süperrr canımm aynenn devammm bol bol eksilerin olur inşallahhBabama resim gonderdim diyorrr gercekten bu kadar zayifladin mi diyor haha) yok baba fotomontaj o dedim heralde veriyorum kilo ....yuzun uzamis diyor haha ) daha bu ne ki sen beni nisanda gör dedim...kizimin dogum gününe gelecek cook şaşırmalı babam boyle olmali
Amin hepimizin insallah 7. Takımın citilari bu sene salina salina gezerek göz kamastirsin insallahhhOooo süperr süperrr canımm aynenn devammm bol bol eksilerin olur inşallahh
ben severim her çeşidin,.. ben de yanımda kereviz getirdim, ama içine pirinç koymuş arkadaşKereviz yemeği yapıcaktım çorbaya karar verdim. Çok lezzetli olmuş portakallı kereviz çorbasıhiç sevmem kerevizi ama çorba güzel olmuş.
ay inşallah amin aminn inşallahAmin hepimizin insallah 7. Takımın citilari bu sene salina salina gezerek göz kamastirsin insallahhh
Ahh betül neler giyecem nelerrr kafamda deli urunler var hahahaay inşallah amin aminn inşallah
Bu yaz bizim yazımız olsun
Bende 1 havuç, 1 patates, 1 portakal suyu koydum içine. Büyük kereviz yemeği seviyor, küçük sevmiyor o da çorbacı. Çorbanın içinde olunca yer dedimben severim her çeşidin,.. ben de yanımda kereviz getirdim, ama içine pirinç koymuş arkadaş
Babama resim gonderdim diyorrr gercekten bu kadar zayifladin mi diyor haha) yok baba fotomontaj o dedim heralde veriyorum kilo ....yuzun uzamis diyor haha ) daha bu ne ki sen beni nisanda gör dedim...kizimin dogum gününe gelecek cook şaşırmalı babam boyle olmali
çorbasını merak etttim, bende denerim bi araBende 1 havuç, 1 patates, 1 portakal suyu koydum içine. Büyük kereviz yemeği seviyor, küçük sevmiyor o da çorbacı. Çorbanın içinde olunca yer dedim
salı günü pazarda yana döne kereviz aradım,yoktu,eve dönerken yol üstü markette olunca hemen aldım,heves ettim yapacaktım bu seferde evde kalan son 2 portakal çürümüşBende 1 havuç, 1 patates, 1 portakal suyu koydum içine. Büyük kereviz yemeği seviyor, küçük sevmiyor o da çorbacı. Çorbanın içinde olunca yer dedim
Masumum yukledigim programa hedefimi 68 yazdim 6 haziran verdi ulasacagim tarih..day seninde hedefin 69 lu bir rakamdı sanırım
23 nisan hedefleri belirledik cnmm
oooo7 ekimde 66 kiloyla izne ayrılmışım şimdi 76yım64e inmiştim hatta sonrasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?