Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Babama resim gonderdim diyorrr gercekten bu kadar zayifladin mi diyor haha) yok baba fotomontaj o dedim heralde veriyorum kilo ....yuzun uzamis diyor haha ) daha bu ne ki sen beni nisanda gör dedim...kizimin dogum gününe gelecek cook şaşırmalı babam boyle olmali

Oooo süperr süperrr canımm aynenn devammm bol bol eksilerin olur inşallahh

Kereviz yemeği yapıcaktım çorbaya karar verdim. Çok lezzetli olmuş portakallı kereviz çorbası hiç sevmem kerevizi ama çorba güzel olmuş.
ben severim her çeşidin,.. ben de yanımda kereviz getirdim, ama içine pirinç koymuş arkadaş

ay inşallah amin aminn inşallah
Bu yaz bizim yazımız olsun
Ahh betül neler giyecem nelerrr kafamda deli urunler var hahaha ))) esim zayifladim diye herseyi giyemezsin haberin ola dedi....he he aşkım dedim ))))dalasmaya gerek yok giyecem zaten..

ben severim her çeşidin,.. ben de yanımda kereviz getirdim, ama içine pirinç koymuş arkadaş
Bende 1 havuç, 1 patates, 1 portakal suyu koydum içine. Büyük kereviz yemeği seviyor, küçük sevmiyor o da çorbacı. Çorbanın içinde olunca yer dedim

böyle başları dönsün

Bende 1 havuç, 1 patates, 1 portakal suyu koydum içine. Büyük kereviz yemeği seviyor, küçük sevmiyor o da çorbacı. Çorbanın içinde olunca yer dedim
çorbasını merak etttim, bende denerim bi ara

salı günü pazarda yana döne kereviz aradım,yoktu,eve dönerken yol üstü markette olunca hemen aldım,heves ettim yapacaktım bu seferde evde kalan son 2 portakal çürümüş
bende dün akşam sebze haaşladım kendime,onlar bitince yarına belki yaparım kereviziçok merak ediyorum salatasını yerdim ama yemeğini hiç yemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…