- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Burda yer gök kereviz, yeşillik, ot. Salatasını hiç yapmadım ben. Zaten yemeğini de büyük oğlan için yapıyorum ondan başka evde kereviz yiyen yoksalı günü pazarda yana döne kereviz aradım,yoktu,eve dönerken yol üstü markette olunca hemen aldım,heves ettim yapacaktım bu seferde evde kalan son 2 portakal çürümüş
bende dün akşam sebze haaşladım kendime,onlar bitince yarına belki yaparım kereviziçok merak ediyorum salatasını yerdim ama yemeğini hiç yemedim
Ameliyat olcaktım, izne ayrıldığımda hastanedeydim. Hipertiroidi yüzünden çok hızlı kilo verdim, ameliyat sonrası da hipotiroidi yüzünden çok hızlı kilo aldım maalesef. İlaç dozum daha yeni düzene girdi hala ekim ayından berioooodemek ki izne ayrılmamak gerekiyor
ne güzelmiş,bizdede salatasını yerlerde yemeğini yiyeceklermi bilmem,yarın yapmak istiyorumBurda yer gök kereviz, yeşillik, ot. Salatasını hiç yapmadım ben. Zaten yemeğini de büyük oğlan için yapıyorum ondan başka evde kereviz yiyen yok
hımm seninki sağlık sorunuymuş,o zaman durum başkaAmeliyat olcaktım, izne ayrıldığımda hastanedeydim. Hipertiroidi yüzünden çok hızlı kilo verdim, ameliyat sonrası da hipotiroidi yüzünden çok hızlı kilo aldım maalesef. İlaç dozum daha yeni düzene girdi hala ekim ayından beri
Kk da kh.diyeti.topikinde var ornek menüler.
Hatta.ebru bilmemne.nin.sitesinde.de.vardi.
Pro.sınırlı mı? Sanmam nerde.yaziyor ?
Hem zaten sınırsız pro.nasil yenir ki
Masumum yukledigim programa hedefimi 68 yazdim 6 haziran verdi ulasacagim tarih..
sayıyorum yerimde 2 haftadır inşallah olurcnm bir yerde yazıyordu 120 g gibi günlük bişi
amaa tabi yanlışta olabilirr
karnıbahar yemegi vs bulamadım ama
degerini , neyse ayrıntılı bakarıma rtık
kendin degiştirebiliyorusn sanırımmm
valla kaptan sana 69 biçmiş 23 nisanda
İyi sabahlar ablis. . Ben dé kalkjyim. Napacaksam . Hiç kalkasim yok . Yavrumu doyursam kendimi doyursam. Ah şu gece ki iştah kalmıo ki . Şimdi canım bşi yemek de istemio
dün akşam hastaneye gittim boğaz ve kulakta enfeksiyon varmış antibiyotik başladım..
nerelerdesin dayyy , eskisi gibi geliyrsun iyileştin mi ?
hangi progrmı indiridn bende fatsecret kullaıyorum
amaa sinir etti beni bir kaç gündür çalışmıyorr
Babama resim gonderdim diyorrr gercekten bu kadar zayifladin mi diyor haha) yok baba fotomontaj o dedim heralde veriyorum kilo ....yuzun uzamis diyor haha ) daha bu ne ki sen beni nisanda gör dedim...kizimin dogum gününe gelecek cook şaşırmalı babam boyle olmali
7 ekimde 66 kiloyla izne ayrılmışım şimdi 76yım64e inmiştim hatta sonrasında
oooodemek ki izne ayrılmamak gerekiyor
sağol FatmacımmAyyy çok iyi geldi güne erken başkamak spor bitti temizlik bitti yemek yapıldı salatamı yaptım
Şimdi rahat rahat burdayım
Camım büyük geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin
Bende fat centet çok kullandım çok kalori hesabı yapmıştım
Bizim ünv oğlana resim attıö çol beğendi anne bidaha atma süpriz olsun şaşırayım diyor
İnşallah sevdiklerimizi hem şaşırtıp
Hemde sevindireceğiz
Canım aynen bende 104.5 izne ayrıldım 2ayı fazla zamandır burda uğraşuyorum gelemedim daga 118 ka
Kadar çıktım
Aynen canım mezun olmadan gitmemek gerek
Bana 1500 günlük kalori alımını uygun görmüş program :)cnm bir yerde yazıyordu 120 g gibi günlük bişi
amaa tabi yanlışta olabilirr
karnıbahar yemegi vs bulamadım ama
degerini , neyse ayrıntılı bakarıma rtık
kendin degiştirebiliyorusn sanırımmm
valla kaptan sana 69 biçmiş 23 nisanda
23 NİSANDA ÇOCUKLAR GİBİ ŞEN OLACAK MIIYIIIIZZZ ?
OLACAĞIIIZZZZZ ...
HADİ BAKALIM İŞTE HEDEFLER ...
@Betulina 69
@tuba52 78
Nare83 63
DelyDoly 79
@Ahu060812 72
@kelebekolacam 68
@Sekercikiz 56
Antepia27 98
@ada81 66
@mimu88 67
littlecoffeedoc 65
@Sherrysherrylady 73
@cydnz_1 71
@arselka 63
Daydream- 69
MuMu85 74
@ecemavi 71
@Dilekiyi 69
@aeben 66
@benim adim uzum 94
kuzularinannesi 70
@Sare Lavinya 55
@Davina 85
01 NİSAN DA KENDİMİZE EN GÜZEL ŞAKAYI YAPIP MEZUN OLACAK MIYIZ ?
OLACAĞIIIIIIZZ...!
HADİ BAKALIM GELSİN HEDEFLER ...
@pamukskr 58
@vorones 58
begum75 56
@Bebetomm 58
Ausencia 59
İLK GRUP İÇİN 21 NİSAN , İKİNCİ GRUP İÇİN 31 MART CUMA BİLDİRİMLERİ GEÇERLİDİR .
saadet bir üst mesajda var bak,senin hedef 65Ayy ben 23 Nisan hedeflerini bulamadım(
Çok imrendim 30 saat ve ilkokul İngilizceBu sene böyle ya. 16 saat ders . Kebap vallabuGN boş günüm. kıskanma senin de olur
Fatsecret indirdim şimdi ben de. 1800 kcal verdi. Aç gördü beni galibaBana 1500 günlük kalori alımını uygun görmüş program :)
Geçmiş olsun canim ya hep hastayiz zor okula gidiyorum valladün akşam hastaneye gittim boğaz ve kulakta enfeksiyon varmış antibiyotik başladım..
Afiyett olsunn güzelimmbir kase brokoli çorbası
3 köfte (yumurta kadar)
1 bardak ayran
yeidm geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?