inşallah canım bende nisana kadar resima tmayacam gelince görsün beni hahahahAyyy çok iyi geldi güne erken başkamak spor bitti temizlik bitti yemek yapıldı salatamı yaptım
Şimdi rahat rahat burdayım
Camım büyük geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin
Bende fat centet çok kullandım çok kalori hesabı yapmıştım
Bizim ünv oğlana resim attıö çol beğendi anne bidaha atma süpriz olsun şaşırayım diyor
İnşallah sevdiklerimizi hem şaşırtıp
Hemde sevindireceğiz
Canım aynen bende 104.5 izne ayrıldım 2ayı fazla zamandır burda uğraşuyorum gelemedim daga 118 ka
Kadar çıktım
Aynen canım mezun olmadan gitmemek gerek
ablamda ingilizce ilk öğretim de çook dersi var artı kursu var şimdi kursu başladı iptal kendi hafta sonuda yoğun bi teog bitsede rahatlasam diyor ..... onun yoğunluğundan telde azıcık anca görüşebiliyoruz...Çok imrendim 30 saat ve ilkokul İngilizce
Canım çıkıyor
Sağol Dilekcim sana da çok geçmiş olsunGeçmiş olsun canim ya hep hastayiz zor okula gidiyorum valla
sana diyet yapma böyle de güzelsin demek istemiş :)Fatsecret indirdim şimdi ben de. 1800 kcal verdi. Aç gördü beni galiba
y,ne inersin inşallah, önce sağlığın canım benim7 ekimde 66 kiloyla izne ayrılmışım şimdi 76yım64e inmiştim hatta sonrasında
bir kase brokoli çorbası
3 köfte (yumurta kadar)
1 bardak ayran
yeidm geldim
geçmiş olsun canımdün akşam hastaneye gittim boğaz ve kulakta enfeksiyon varmış antibiyotik başladım..
Sağol canımgeçmiş olsun canım
neymiş o diyet yayok yok ben tehlikeli buldum sanki onu.şöyle bir baktım.umutsuz vaka değiliz.ama sizin hevesinizi kırmayım.kaptaniçe bi yayınlasın bakalım.
geçmiş olsun canım benimkinin bunu da hep akar hiç kurumaz kışınkızım hapşuruyor sürekli burnu akıyor hastamı olacak neeee ?? sabah burnu tıkalıydı cold mix damlattım yakasına açılmış burun şırıl şırıl akıyor ....inşallah ateş falan olmaz... kızımın burun akıntı 10 günü buluyor geçmesi.. birde her aktığında sanki canavar görmüş gibi bağırıyor ...
kızım hapşuruyor sürekli burnu akıyor hastamı olacak neeee ?? sabah burnu tıkalıydı cold mix damlattım yakasına açılmış burun şırıl şırıl akıyor ....inşallah ateş falan olmaz... kızımın burun akıntı 10 günü buluyor geçmesi.. birde her aktığında sanki canavar görmüş gibi bağırıyor ...
geçmiş olsun canımSağol Dilekcim sana da çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?