Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

mezun olunca gitmek de kötü oluyor hop geri dönüyorsun
misal bendeniz

ada81 aynısından bitanede bende var.gece felanda burnu aksın yada hastayken kussun öyle cığlık atıyor ki komşular beni nasıl biliyor düşünmek bile istemiyorum.yeter artık istemiourm diye bağırıyor.
bu arada cok gecmiş olsun bu havalar çarpar.

Daydream- sana,
ada81 senin de kizinagecmis olsun.
Bu sabaha benim kızın da hafif.burnu akmış
Havalar dengesiz.
Nare83 günlük kh degeri 50.gr.mi.geçmeyecek
Karnabahar ebru akinin listede var
Brokoli yoktu ve yulaf ezmesi
Onları da ben netten bulup hesapladim.
Pcdeki listeme eklwdim
Menumu.xls formatında tutuyorum
Toplam kh değeri formüle bakınca çıkıyor

wayyyyyyyyyyyyyyyyy
hesabaaaa gell heleee

Öğle yemeğim
Toplam 3 yk yulaf ezmesi ve tavuk suyundan çorba ( tencerede hala var, bitmedi )
Yanina haşlanmış tavuk
Bol sirke, sarmısak ve limonla

Mmm
Afiyet olsun canım. işte ben bu saatler dahil yiyemiyorum. Yaptigim kahvaltı. Ve 2. Ogunum olan aksami sabirsizklà bekliorum saat 4 buçuk gibi yerim inşallah. Sonra da bısi yemem.bakam.
Ispanak düşünüyorm da onun yikamasi var bi de weewwyyýuuü

benimde henüz yokk begüm bi kekik içeyim iyi aklma getirdin

İşe yarıyor da bende içeyim

dün akşam hastaneye gittim boğaz ve kulakta enfeksiyon varmış antibiyotik başladım..

Geçmiş olsun

Geçmiş olsun benimkisi hasta devamlı öksürüyor okula göndermedim ama burnunun akması iyi bizimki direk genize akıyor

geçmiş olsun canım benimkinin bunu da hep akar hiç kurumaz kışın
ada81 canim cok gecmis olsun..
çoook teşekkürler kızlar ...

Ay hiç sormayın doktorum benim kızımda öyle çığlık ki ne çığlık korkuyoruz odasında bişey mi oldu diye anne burnum akıyor diyorrr ))) Çook nazlılar bunlar....

salatasın tek geçerim 3 öğün olsun yerim yani nefissss oluyor.

İşe yarıyor da bende içeyim

Geçmiş olsun

Geçmiş olsun benimkisi hasta devamlı öksürüyor okula göndermedim ama burnunun akması iyi bizimki direk genize akıyor
çook teşekkürler kızlar evet havalr dengesiz yemekte yemedi uğraştım 4 kaşık yoğurt 4 çatal makarna yedi... zorlamadım bend eçünkü kusma hareketi yaptı.. bari yedikleri yarasın diye zorlamadım... şimdi sebzeli kıyma yapıyorum ona bayılıyor o yemeğe uyanınca onu yedireyim bari....

sizlerede geçmiş olsun... Ecemavi cold mix kullandın mı ben çok faydasını görüyorum damlatıyorum yakasına hemen foşur foşur akıyor...

ada benimkilerde bayılıyor domatesli biberli kıymaya , geçmiş olsun cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…