Sagol canimmmgeçmiş olsun canım
Ayyy çok iyi geldi güne erken başkamak spor bitti temizlik bitti yemek yapıldı salatamı yaptım
Şimdi rahat rahat burdayım
Camım büyük geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin
Bende fat centet çok kullandım çok kalori hesabı yapmıştım
Bizim ünv oğlana resim attıö çol beğendi anne bidaha atma süpriz olsun şaşırayım diyor
İnşallah sevdiklerimizi hem şaşırtıp
Hemde sevindireceğiz
Canım aynen bende 104.5 izne ayrıldım 2ayı fazla zamandır burda uğraşuyorum gelemedim daga 118 ka
Kadar çıktım
Aynen canım mezun olmadan gitmemek gerek
Benim de geçen sené bebekten önce 30 saat di. Bi de görevlendirme okul geziodim. Hafta sonu da kurs vardi . Şükür bu sene rahatım.Çok imrendim 30 saat ve ilkokul İngilizce
Canım çıkıyor
Daydream- sana,
ada81 senin de kizinagecmis olsun.
Bu sabaha benim kızın da hafif.burnu akmış
Havalar dengesiz.
Nare83 günlük kh degeri 50.gr.mi.geçmeyecek
Karnabahar ebru akinin listede var
Brokoli yoktu ve yulaf ezmesi
Onları da ben netten bulup hesapladim.
Pcdeki listeme eklwdim
Menumu.xls formatında tutuyorum
Toplam kh değeri formüle bakınca çıkıyor
Afiyet olsun canım.Öğle yemeğim
Toplam 3 yk yulaf ezmesi ve tavuk suyundan çorba ( tencerede hala var, bitmedi )
Yanina haşlanmış tavuk
Bol sirke, sarmısak ve limonla
Mmm
benimde henüz yokk begüm bi kekik içeyim iyi aklma getirdin
dün akşam hastaneye gittim boğaz ve kulakta enfeksiyon varmış antibiyotik başladım..
kızım hapşuruyor sürekli burnu akıyor hastamı olacak neeee ?? sabah burnu tıkalıydı cold mix damlattım yakasına açılmış burun şırıl şırıl akıyor ....inşallah ateş falan olmaz... kızımın burun akıntı 10 günü buluyor geçmesi.. birde her aktığında sanki canavar görmüş gibi bağırıyor ...
İşe yarıyor da bende içeyim
Geçmiş olsun
geçmiş olsun canım benimkinin bunu da hep akar hiç kurumaz kışın
ada81 canim cok gecmis olsun..
çoook teşekkürler kızlar ...ada81 aynısından bitanede bende var.gece felanda burnu aksın yada hastayken kussun öyle cığlık atıyor ki komşular beni nasıl biliyor düşünmek bile istemiyorum.yeter artık istemiourm diye bağırıyor.
bu arada cok gecmiş olsun bu havalar çarpar.
salatasın tek geçerim 3 öğün olsun yerim yani nefissss oluyor.salı günü pazarda yana döne kereviz aradım,yoktu,eve dönerken yol üstü markette olunca hemen aldım,heves ettim yapacaktım bu seferde evde kalan son 2 portakal çürümüş
bende dün akşam sebze haaşladım kendime,onlar bitince yarına belki yaparım kereviziçok merak ediyorum salatasını yerdim ama yemeğini hiç yemedim
Daydream- sana,
ada81 senin de kizinagecmis olsun.
Bu sabaha benim kızın da hafif.burnu akmış
Havalar dengesiz.
Nare83 günlük kh degeri 50.gr.mi.geçmeyecek
Karnabahar ebru akinin listede var
Brokoli yoktu ve yulaf ezmesi
Onları da ben netten bulup hesapladim.
Pcdeki listeme eklwdim
Menumu.xls formatında tutuyorum
Toplam kh değeri formüle bakınca çıkıyor
çook teşekkürler kızlar evet havalr dengesiz yemekte yemedi uğraştım 4 kaşık yoğurt 4 çatal makarna yedi... zorlamadım bend eçünkü kusma hareketi yaptı.. bari yedikleri yarasın diye zorlamadım... şimdi sebzeli kıyma yapıyorum ona bayılıyor o yemeğe uyanınca onu yedireyim bari....İşe yarıyor da bende içeyim
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun benimkisi hasta devamlı öksürüyor okula göndermedim ama burnunun akması iyi bizimki direk genize akıyor
salatasın tek geçerim 3 öğün olsun yerim yani nefissss oluyor.
çook teşekkürler kızlar evet havalr dengesiz yemekte yemedi uğraştım 4 kaşık yoğurt 4 çatal makarna yedi... zorlamadım bend eçünkü kusma hareketi yaptı.. bari yedikleri yarasın diye zorlamadım... şimdi sebzeli kıyma yapıyorum ona bayılıyor o yemeğe uyanınca onu yedireyim bari....
sizlerede geçmiş olsun... Ecemavi cold mix kullandın mı ben çok faydasını görüyorum damlatıyorum yakasına hemen foşur foşur akıyor...
yine deprem olduuuu off çok korktummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?