Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar çok tuhaf regl belirtileri yaşıyorum
bağırsaklarım,midem,sanki ikisindede bi tuhaflık var,ara ara sancı,kramp,gaz sancısı,tuvaletim var gibi ama yok,mide bulantısı,başımda tuhaf dönme,şişkinlik hat safada,hamamda bunalan teyzeler gibiyim
gelsede rahatlasam yaa

ada81 gecen sefer bu konuyla ilgili haber cıktımı?
deprem mi son dakika haberlerinde geçtiler merkez üstü hatayın bir ilçesi olduğu için osmaniye diye geçmediler şuanki deprem adıyamanda olmuş ama burasıda hissetti malatayada hissetmiş şimdi konuştum ailemle...

Kandilli verilerine göre merkez üssü Adıyaman olmak üzere deprem yaşandı. Deprem çevre illerde de hissedildi

14:07'de Adıyaman merkezli meydana gelen 5,8 şiddetli deprem vatandaşı korkuttu. Deprem aynı zamanda Malatya, Gaziantep ve Diyarbakır başta olmak üzere pek çok ilde de hissedildi.

doktorum minnak bebeği olan annelerin paylaştığı cold mix,sinüzitten akmayan burunlar içinde fayda edermiki?bide sağlık ocağı yazıyomu?
ilaç kapsamına girmediği için sgk kapsamında da değil.ben içeriğini bilmiyorum oyüzden.bi bakmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…