sağol canım giydim üstümü hemen ne olur ne olmaz kızımda yatağındaaaa gerçekmi kızzz hay allah geçmiş olsun
aynı benimkide öyle canım şimid yapıyorum ..ada benimkilerde bayılıyor domatesli biberli kıymaya , geçmiş olsun cnmmm
Rabbim korusun canim yayine deprem olduuuu off çok korktummm
Ne güzel ya benim sipalar cok gicik sebzeyle hic aralari yok anca cig salatayi yiyolar hergün ne pisircem diye düsünmekten tirrlaticam sonundaada benimkilerde bayılıyor domatesli biberli kıymaya , geçmiş olsun cnmmm
ada çok geçmiş olsunyine deprem olduuuu off çok korktummm
doktorum minnak bebeği olan annelerin paylaştığı cold mix,sinüzitten akmayan burunlar içinde fayda edermiki?bide sağlık ocağı yazıyomu?ada81 gecen sefer bu konuyla ilgili haber cıktımı?
ablacım geçmiş olsun,aman dikkat edin kendinizeAyy kızlar antep fena sallandı hala başım dönüyor avizeler falan çok korktum geçen günkü gibi değildi daga uzum ve şiddetli ydi
Allahım korusun inşaallah
Ayy kızlar antep fena sallandı hala başım dönüyor avizeler falan çok korktum geçen günkü gibi değildi daga uzum ve şiddetli ydi
Allahım korusun inşaallah
deprem mi son dakika haberlerinde geçtiler merkez üstü hatayın bir ilçesi olduğu için osmaniye diye geçmediler şuanki deprem adıyamanda olmuş ama burasıda hissetti malatayada hissetmiş şimdi konuştum ailemle...ada81 gecen sefer bu konuyla ilgili haber cıktımı?
ablacım geçmiş olsun,aman dikkat edin kendinize
sağol canım amin 5.8 çok yüksek inşallah bişey olmamıştır...Rabbim korusun canim ya
ilaç kapsamına girmediği için sgk kapsamında da değil.ben içeriğini bilmiyorum oyüzden.bi bakmam lazım.doktorum minnak bebeği olan annelerin paylaştığı cold mix,sinüzitten akmayan burunlar içinde fayda edermiki?bide sağlık ocağı yazıyomu?
yüksekteymişşsin abla,sakın ağağıya ineyim deme,üst kata kaçmaya çalışmak daha mantıklı gibi,aman allah korusun,ağzımızdan yel alsın götürsünSağol can evde 5. Kat kapıyı açtım insekmi kalsakmı ne yapacağımı şaşırdım
fatmacım sizede geçmiş olsun bizde osmaniyeden hissettik valla ... eşim diyor ki hiç aşağıya inmeyi deneme direk yukarı terasa çık diyor bana...Sağol can evde 5. Kat kapıyı açtım insekmi kalsakmı ne yapacağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?