Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

çok yüksekmiş

ada81 deprem olmuş geçmiş olsun kızlar.
sakin olmaya çalışın stres yapmayın.
teşekkürler bu sefer antep bizden daha şiddetli hissetmiş bizde hatay depremini çok şiddetli hissetmiştik biz fatma abla gibi çook şiddetli hissetmedik 6 saniye falan sürdü gürültüsüzdü bu sefer salladı bitti...antep yakın adıyamana ..

yüksekteymişşsin abla,sakın ağağıya ineyim deme,üst kata kaçmaya çalışmak daha mantıklı gibi,aman allah korusun,ağzımızdan yel alsın götürsün

fatmacım sizede geçmiş olsun bizde osmaniyeden hissettik valla ... eşim diyor ki hiç aşağıya inmeyi deneme direk yukarı terasa çık diyor bana...

Ayyy kızlar sağolun bende en üst kattayız aşağı nasıl inerim diyodum en doğrusu evde emniyet li bi yerde beklemek herhalde

Ayyy kızlar sağolun bende en üst kattayız aşağı nasıl inerim diyodum en doğrusu evde emniyet li bi yerde beklemek herhalde
o an herşey akıldan uçup gidiyor böyle kalıyorsun ben kaldım kızımda uyuyor odasının önünde bekledim yavrum uyumuşta kaldıramadım ....Alalh korusun canım...

ortim harikasın tebrik ederim
o zaman ayran aşı cidden işe yarıyo demek kişekerim oynamasa bende yapıcam yaa çok heves ediyorum ama korkuyorum işte
benimde halam geldi gelcek bu haftadan ümidimi kestim
Yarına kadar bir degisiklik olmaz inşallah ortim ya artık korkuyorum çok

doktorum minnak bebeği olan annelerin paylaştığı cold mix,sinüzitten akmayan burunlar içinde fayda edermiki?bide sağlık ocağı yazıyomu?
yok yazmıyor drlar canım...ama ben kızıma kullanıyorum çook memnun kaldım.... hemen burunları açıyor. bitkiselmiş içi eczanelerde satılıyor canım...

vorones İki öğün beslenmek sende çok işe yarıyor canım
Ha.gayret,.mezun.olmak.uzeresin
@masumm kh.degeri 15 çorba için çok yüksek
Bu.diyeti yapacaksan isyeri.yemeklerine paydos demelisin.bence.
@ada81 ve @fatmanurkaya kızlar çok geçmiş olsun,
Depremde basladi mi dalga halinde oluyor iste..

yokk cnm niye fazla olsun 50 degilmi deger ?

zaten diger yedikleirmide hesaplasam ancakk 50 eder

menümü yazarım akşam toptan hadi bugün çorba yemeyebilridm amaa

sebze yemegi çıkınca mecbur yerim

sağol canım evet alışmamız lazım sanırım deprem ülkesindeyiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…