- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
daha 1 saat uyur doktorum üzerini örttüm ateşi yok çok şükür... ev normal sıcak uyanınca ben onu sarar kurutur giydiririm..aman atsında mikropları bari...ada81 uzun mu uyur teri üstünde kurumasa.ter atması çok iyi toksin atar.
ablamda ingilizce ilk öğretim de çook dersi var artı kursu var şimdi kursu başladı iptal kendi hafta sonuda yoğun bi teog bitsede rahatlasam diyor ..... onun yoğunluğundan telde azıcık anca görüşebiliyoruz...
yalnız değilmişim çok yorucu oluyor daha önce 22 saatti çok daha rahattır bi de minikler laftan anlamiyorlarBenim de geçen sené bebekten önce 30 saat di. Bi de görevlendirme okul geziodim. Hafta sonu da kurs vardi . Şükür bu sene rahatım.
23 nisana kadar belirlenen hedeflerde ne yapacaksınız bakemmm.. gerçi her hafta bişeye atlıyoruz hahah) şunu yapalım diye ben normal bu düzende gitmeyi düşünüyorum farklı bişey yapınca mutsuz oluyorum özellikle detox diyetleri yapmayyaım diyorum böyle ilerleyeyim.....
sadece 2 hafta sabah sporunu deniyecem işe yararsa devam edecem... ben bi ara spor salonuna gitmiştim oradaki hoca bana demişiti kilo vermek istiyorsan aç karnına 45 dakika bisiklet çevir yeter demişti....bi onu deniyecemmm eliptik çevirecem bende 30 dakika...
evet sen aslında bu diyeti yapıyorsun çokta fark etmeyecek senin için... bende spora ara verdim inşallah belim bi ağrı çıkarmazda devam edecem spora haftanın 5 günü spor yapmayı planlıyorum....çarşamba ve perşembe yapmayacam diğer günler spor günlerim olsun...cnm ben kh sayıcammm , ama şimdi menülerime bakıyorumda zaten çok kh bişiy yokk
amaa daha dikkat edicemm
0 kaçamak +spor yapmayı planlıyorum cidden kendimi hedefe kilitledim
emin adımlarla marş marş marş ahahahah
geçmiş olsun güzelimmmm
@vorones İki öğün beslenmek sende çok işe yarıyor canım
Ha.gayret,.mezun.olmak.uzeresin
@masumm kh.degeri 15 çorba için çok yüksek
Bu.diyeti yapacaksan isyeri.yemeklerine paydos demelisin.bence.
@ada81 ve @fatmanurkaya kızlar çok geçmiş olsun,
Depremde basladi mi dalga halinde oluyor iste..
Evet haklısın canım bugün spora gitmiycem hafif yürüyüş yapıcam artıkolmaz olmaz,spordan azıcık ödem tuttun demekki,bugün daha hafif yada az spor yap,bide geç saatlerde su içmiyo kızlar,suyu erken kes
Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusunteşekkürler betüşümmm ... haberleri dinliyorum bende ..
geçmiş olsun tubaSlm kızlar kızı doktora götürdüm çok şükür iyi dedi
Geçmiş olsun canımTesekkurler canım
Tesekkurler canım
Canım geçmiş olsun kızınadaha 1 saat uyur doktorum üzerini örttüm ateşi yok çok şükür... ev normal sıcak uyanınca ben onu sarar kurutur giydiririm..aman atsında mikropları bari...
ahh keşkem aç kalıcam diyebilsem ya da hiç tatlı yemiyeceğim diyebilsem.. Buna kurularda, meyvede dahil.. yoksa oyalana oyalana bir 75 i göremedim yahu23 nisana kadar belirlenen hedeflerde ne yapacaksınız bakemmm.. gerçi her hafta bişeye atlıyoruz hahah) şunu yapalım diye ben normal bu düzende gitmeyi düşünüyorum farklı bişey yapınca mutsuz oluyorum özellikle detox diyetleri yapmayyaım diyorum böyle ilerleyeyim.....
sadece 2 hafta sabah sporunu deniyecem işe yararsa devam edecem... ben bi ara spor salonuna gitmiştim oradaki hoca bana demişiti kilo vermek istiyorsan aç karnına 45 dakika bisiklet çevir yeter demişti....bi onu deniyecemmm eliptik çevirecem bende 30 dakika...
Nare83 menunun genelini.bilmedigim.icin
Ben olsam 15.kh.yi.corba da harcamazdim mesela
Onu.demek istedim
hhahahahaaaaKokulu sebze günüöğlen kereviz akşam karnıbahar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?