Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

23 nisana kadar belirlenen hedeflerde ne yapacaksınız bakemmm.. gerçi her hafta bişeye atlıyoruz hahah ) şunu yapalım diye ben normal bu düzende gitmeyi düşünüyorum farklı bişey yapınca mutsuz oluyorum özellikle detox diyetleri yapmayyaım diyorum böyle ilerleyeyim.....

sadece 2 hafta sabah sporunu deniyecem işe yararsa devam edecem... ben bi ara spor salonuna gitmiştim oradaki hoca bana demişiti kilo vermek istiyorsan aç karnına 45 dakika bisiklet çevir yeter demişti....bi onu deniyecemmm eliptik çevirecem bende 30 dakika...

Benim de geçen sené bebekten önce 30 saat di. Bi de görevlendirme okul geziodim. Hafta sonu da kurs vardi . Şükür bu sene rahatım.
yalnız değilmişim çok yorucu oluyor daha önce 22 saatti çok daha rahattır bi de minikler laftan anlamiyorlar

cnm ben kh sayıcammm , ama şimdi menülerime bakıyorumda zaten çok kh bişiy yokk
amaa daha dikkat edicemm
0 kaçamak +spor yapmayı planlıyorum cidden kendimi hedefe kilitledim
emin adımlarla marş marş marş ahahahah

evet sen aslında bu diyeti yapıyorsun çokta fark etmeyecek senin için... bende spora ara verdim inşallah belim bi ağrı çıkarmazda devam edecem spora haftanın 5 günü spor yapmayı planlıyorum....çarşamba ve perşembe yapmayacam diğer günler spor günlerim olsun...

ahh keşkem aç kalıcam diyebilsem ya da hiç tatlı yemiyeceğim diyebilsem.. Buna kurularda, meyvede dahil.. yoksa oyalana oyalana bir 75 i göremedim yahu
Böyle giderse 72yi nasıl göreyim ben
Benim de ne yapacağımı düşünmem lazım. biliyorum ki ekmek ve kurubakliyat hayatımda değil, demek ki neymiş Şekere son verdiğin an patır patır kilo vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…