Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben günü kapadım kızlar su bie içmem bi yeşil çay içerimm

kahvaltı
1 yumurta
peynir
4 zeytin
1 çeri domates
1 mini salatalık
1 biber
1 dlm salam

öglen
1 kase brokoli çorbası
3 köfte
1 bardak ayran

1 yeşil çay
1 soda
2 kahve
2.400 ml su

Çok kötü bişey yaptım

Sabah : 1 dl tahıllı ekmek, peynir, zeytin, domates, salatalık, maydanoz, biberiye-yeşilçay
Ara : 1 kivi
Öğle : 1,5 kepçe kereviz çorbası, 1 kase yoğurt (yulaf ezmesi, tarçın, toz badem, 1/2 yeşil elma)
Ara : 2 lorlu minik sigara böreği (çocuklara kızartmıştım kalanları dayanamadım yedim)
Akşam : 1/2 yeşil elma

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, abovvvvvvvvvvvvvvvvv Derdim ama inşallah kahvaltıda yediklerin ve öğlen yediklerin seni tutacaktır Ne olursa olsun perşembe akşamı boğazı tutmak 300 gr eksi demektir

Ausencia
PERŞEMBE MENÜSÜ

SABAH
bir dl tb ekmek üstüne peynir sürme
maydonoz

ARA
Yoğurt
1/3 portakal

ÖĞLEN
dört parmak kadar balık
zeytinyağlı kereviz

ARA
2 kayısı kurusu
10 badem
8 zeytin

2,5 lt su içildi, daha da içmem

Belki yatmadan acılı ayran içerim. Dün bol bollll acılı yoğurt yedim bana mısın demedi ya hu

Dün ne olaylar oldu bi bilseniz. Özürler ağlamalar yalvarmalar. Sanki dersin iki gün önce küfür eden bitti defol hayatımdan diyen o değildi. İntihar edeceğim seninle konuşamazsam blöf değil kesin kararım hayatım çok kötü gidiyor kendimi öldüreceğim hala seni çok seviyorum biz bir araya gelmezsek ben kötü olurum perişan olurum lütfen gel barışalım ayrılmak istemiyorum falan demiş. Hiçbir cevap vermedim. Babasına söyledik. Babası engel oldu şimdi yazmıyor aramıyor.

Sağol yıllarca derslerse çoçuklara depremde yapacaklarını tatbikat falan çanta hazırlamayı öğretti k ben 5.katta ne yapacağımı bilemediö
Burda da hissedilmis dışarda arabada anlamadım arabayla sallana sallana gidiyorduk arkadaşla geçmiş olsun hepimize

Deneyeceğim sonucunu yazarım

kızlarrrr.. kaptan kaza yapmış öglen
arabada yusufta varmış , ciddi bir şey yok dmeiş
biraz agrı biraz , dikiş var dmeiş haber vermemi istediii
çok geçmiş olsun tekrardan Ausencia

Çok geçmiş olsun

Selam kızlar bugün hiç gelemedim buzdolabı peşinde koştum aldım sonunda ama bütün markaların büyük boylarını gezdim aklımda kalmasın diye dünkü linktekini aldım ama 15 gün Sonra gelecekmiş bu aldığımın sebzeliği çok büyük sıfır derece bölmesi de sebzelik olabiliyor o yüzden bunu aldım şimdide annemler var yemek telaşı anca gece gelirim geçmiş okumadım artık Sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…