uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, abovvvvvvvvvvvvvvvvvben günü kapadım kızlar su bie içmem bi yeşil çay içerimm
kahvaltı
1 yumurta
peynir
4 zeytin
1 çeri domates
1 mini salatalık
1 biber
1 dlm salam
öglen
1 kase brokoli çorbası
3 köfte
1 bardak ayran
1 yeşil çay
1 soda
2 kahve
2.400 ml su
Kandilli verilerine göre merkez üssü Adıyaman olmak üzere deprem yaşandı. Deprem çevre illerde de hissedildi
14:07'de Adıyaman merkezli meydana gelen 5,8 şiddetli deprem vatandaşı korkuttu. Deprem aynı zamanda Malatya, Gaziantep ve Diyarbakır başta olmak üzere pek çok ilde de hissedildi.
Burda da hissedilmis dışarda arabada anlamadım arabayla sallana sallana gidiyorduk arkadaşla geçmiş olsun hepimizeSağol yıllarca derslerse çoçuklara depremde yapacaklarını tatbikat falan çanta hazırlamayı öğretti k ben 5.katta ne yapacağımı bilemediö
çook teşekkürler kızlar evet havalr dengesiz yemekte yemedi uğraştım 4 kaşık yoğurt 4 çatal makarna yedi... zorlamadım bend eçünkü kusma hareketi yaptı.. bari yedikleri yarasın diye zorlamadım... şimdi sebzeli kıyma yapıyorum ona bayılıyor o yemeğe uyanınca onu yedireyim bari....
sizlerede geçmiş olsun... Ecemavi cold mix kullandın mı ben çok faydasını görüyorum damlatıyorum yakasına hemen foşur foşur akıyor...
kızlarrrr.. kaptan kaza yapmış öglen
arabada yusufta varmış , ciddi bir şey yok dmeiş
biraz agrı biraz , dikiş var dmeiş haber vermemi istediii
çok geçmiş olsun tekrardanAusencia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?