Çook sevindim canım.Selam kızlar hastaneden geldim patoloji sonuçlarım temiz çıktı allaha şükürler olsun ama yinede en kısa zamanda ameliyat diyolar iyi bir doktor arastirip olucam bakalım kismetse ameliyatı da
Teşekkür ederim tatlim biraz daha hızlı gitse çok daha iyi olucak sankitebrikler canım 500 istikrarlı devam ediyorsun şekerim
Selam kızlar hastaneden geldim patoloji sonuçlarım temiz çıktı allaha şükürler olsun ama yinede en kısa zamanda ameliyat diyolar iyi bir doktor arastirip olucam bakalım kismetse ameliyatı da
Vayyy ortim süper vermissin masallah çok sevindimGünaydın Kızlar !
Kilo bildirim zamanı
Geçen hafta : 79,1
Bu hafta : 77,5
Giden / Fark : 1600 gr.
Yüzde : % 2,022
sen çekil sıskaaaaoo kılıçlar çekildi,yüzlere savaş boyaları sürüldü,kamuflajlar giyildi,duello başlasın
CANIMM ORTİMM biliyordum ben yaSelam kızlar hastaneden geldim patoloji sonuçlarım temiz çıktı allaha şükürler olsun ama yinede en kısa zamanda ameliyat diyolar iyi bir doktor arastirip olucam bakalım kismetse ameliyatı da
Canım Mimuuuuumm inşallah bitanem benimgözünaydın tatlımmm senden güzel haberler aldık sırasaydin78 imde inşallah
sagolasın canımsınnVayyy ortim süper vermissin masallah çok sevindim
Teşekkürler canımWuuu masallahh
Hadi gözün aydin
sagolasın spor kaptanım.Naptın kız arayı açtın tebrikler
hee dondurma gördün ya hemen dadına bakHe he getir getir az da ben bakım tadına
sagolasın mimum selvi boylum al elbiselimaayyy şeriii çok mutlu oldum senin içinn....
teşekkür ederim üzümümOoo tebrik ederim, maşallah diyeyim
sagolasın pamukummmbravooooo
hayırıdr inşallah doğum güzel haberler müjdeli haberler demek ... saydin bize güzel haberler verecek inşallah...ayy ben rüyamda ne gördümmmmmm.
bi kız vardı o meger bizimsaydin78 in kardesiymiş.@saydın78 ı soruyorum diyorki ablam tedaviye gitti biliyorum cnaım diyorum aa bi baktım yanında renkli gözlü gül gibi ikizler var.meğer saydının ikizleriymiş onları dogurmus büyütmüşte 2. doğumu planlamaya gitmiş
Ayyy ben ağlarım şimdi ki bu güzel rüyayaayy ben rüyamda ne gördümmmmmm.
bi kız vardı o meger bizimsaydin78 in kardesiymiş.@saydın78 ı soruyorum diyorki ablam tedaviye gitti biliyorum cnaım diyorum aa bi baktım yanında renkli gözlü gül gibi ikiler var.meğer saydının ikizleriymiş onları dogurmus büyütmüşte 2. doğumu planlamaya gitmiş
mantı ne ki yenir mi o hahahahKızlar kayinvalideye geldim mantı yapıcaz okumam yarım kaldı hepinizde iyi dilekleriniz için çok çok teşekkür ediyorum hepinizide çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?