Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam kızlar hastaneden geldim patoloji sonuçlarım temiz çıktı allaha şükürler olsun ama yinede en kısa zamanda ameliyat diyolar iyi bir doktor arastirip olucam bakalım kismetse ameliyatı da
Çook sevindim canım.. tekrar geçmiş olsun araştır ilerlemesin ameliyatını ol canım...

Selam kızlar hastaneden geldim patoloji sonuçlarım temiz çıktı allaha şükürler olsun ama yinede en kısa zamanda ameliyat diyolar iyi bir doktor arastirip olucam bakalım kismetse ameliyatı da

gözünaydın tatlımmm senden güzel haberler aldık sıra saydin78 imde inşallah

CANIMM ORTİMM biliyordum ben ya
ama çok sevindim gerçekten.
gel sarılayım sana, bi de öpemmm

ayy ben rüyamda ne gördümmmmmm.
bi kız vardı o meger bizim saydin78 in kardesiymiş.@saydın78 ı soruyorum diyorki ablam tedaviye gitti biliyorum cnaım diyorum aa bi baktım yanında renkli gözlü gül gibi ikizler var.meğer saydının ikizleriymiş onları dogurmus büyütmüşte 2. doğumu planlamaya gitmiş

Wuuu masallahh
Hadi gözün aydin
Teşekkürler canım
Naptın kız arayı açtın tebrikler
sagolasın spor kaptanım.
valla ben de şaşkınım.
zorlanıyorum ama bu kiloları başka türlü veremicez anlaşıldı

He he getir getir az da ben bakım tadına
hee dondurma gördün ya hemen dadına bak

aayyy şeriii çok mutlu oldum senin içinn....
sagolasın mimum selvi boylum al elbiselim
Ooo tebrik ederim, maşallah diyeyim
teşekkür ederim üzümüm
sagolasın pamukummm
şu ayran diyeti sende süper işe yaradı. çok iyi valla
dal oldun kız dal
70 ile geldin kısa sürede mankenliğe adaysın

hayırıdr inşallah doğum güzel haberler müjdeli haberler demek ... saydin bize güzel haberler verecek inşallah...

Ayyy ben ağlarım şimdi ki bu güzel rüyaya herseye ağlar oldum bu günlerde zati. Ya bitanem canımsın kelebeğim Rabbim sizlere güzel haberler vermeyi nasip etsin bana. Cansınız siz canımsınıziyiki varsınız. Allahım nolur bana da nasip et anne olmayı kurban olduğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…