Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

heh sen böyle yazda ben ağlayım.anam hasta gelmese de az ağlasam şurdaaaa.

Selam kızlar hastaneden geldim patoloji sonuçlarım temiz çıktı allaha şükürler olsun ama yinede en kısa zamanda ameliyat diyolar iyi bir doktor arastirip olucam bakalım kismetse ameliyatı da

Sekercikiz onla geçmiş olsun,çok sevindim,korkulu işin sonu hayır olur derler,sonuçlar temizya ameliyatla şipşak hallederler hiç canını sıkma

Melina hoş geldin ...

Babacın nasıl ?

Ama kızgınım size pat diye kayboluyorsunuz bayramda @diyarking. Le tek bir mesaj yazabilirsiniz gidiyorum diye .

cok haklısın aeben cim kpps yarışı ve formayon alıyorum çok fena durumdayım nedesen haklısınız ama sizi unutmadım seviyorum arkadaşım beni yanlış anlamayın

sen çekil sıskaaaa

pışıkk neden çekiliyim ki,zayıf mayıf sıkışır girerim araya

begum75 üm ince zarif arkadasım alınmadın dimi

alındım
derrmişimm yok kız neden alınayım seviyorum hepinizi

oyy ne güzel rüya görmüş doktorum, saydin78 canım bu hayırlı günde dualrın kabul olsun,içindeki yavrucuklar sımsıkı sarılsın tutunsun sana

İçim bir tuhaftı ve sonunda olan oldu.. Elimi fena yaktım, kaynar su döküldü kettle dan

yeni baskulünü değil diyetisyeni baz alıcaz cünkü sen heponla bildiriyorsun aradaki farkı ekledim ki evdeki ile uyussun.
öylemi ???
yani ben yenisiyle bildirim yapmayacağım.. Ay bir an kendimi çok iyi hissettim...

İçim bir tuhaftı ve sonunda olan oldu.. Elimi fena yaktım, kaynar su döküldü kettle dan

öylemi ???
yani ben yenisiyle bildirim yapmayacağım.. Ay bir an kendimi çok iyi hissettim...
geçmiş olsun canımmm ...

öylemi ???
ayy çok geçmiş olsun,nasıl başardın bunu çok geçmiş olsun
ya bu takımda fecii nazar var,herkeste bi tersliktir gidiyorabbim beterinden korusun
kızlar herkes başından çevirip sadaka versin,kazayı belayı defeder

Hoşgeldin
nasıl oluyor o arkadaşım Ben tatlı yemiyince mutsuz oluyorum Eli sopalı hatun duymasında
ayy betül bende hep bağırıyordum ayyy hav hav köpek gibiydim tövbeeeee tövbeeeee... tahamülüm yoktu hiç birşeye mesala eşim bişey anlatıyordu diyorum kısa kes dinleyemiyorum diyordum... bitti çook şükürrrr artık hiç öyle ataklar geçirmiyorum.......

Amiiiin canim benim Amiiiin Rabbim sevinç gözyaşı döktürsün inşallah kuzum

ay Ada ya gül gül öldümmmm
Sen deyince farkettim, ben de özellikle aklım yemekteyse evde kimseyle konuşmak istemiyorum

geçmiş olsun canımmm ...

Sağolun.. Allahtan yanık kremi vardı yanımda onu sürdüm, ama çok acıyor...
Yarım saat öncede sadaka vermiştim, inşallah daha büyüğünden korudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…