- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
heh sen böyle yazda ben ağlayım.anam hasta gelmese de az ağlasam şurdaaaa.Ayyy ben ağlarım şimdi ki bu güzel rüyayaherseye ağlar oldum bu günlerde zati. Ya bitanem canımsın kelebeğim Rabbim sizlere güzel haberler vermeyi nasip etsin bana. Cansınız siz canımsınız iyiki varsınız. Allahım nolur bana da nasip et anne olmayı kurban olduğum
Inşallah Adacım ♡♡♡çok istiyorum güzel haberler verebilmeyihayırıdr inşallah doğum güzel haberler müjdeli haberler demek ... saydin bize güzel haberler verecek inşallah...
ağlamaya mı geldikkk gülün anacım kahkahaaaaaaa atın hahayattttttheh sen böyle yazda ben ağlayım.anam hasta gelmese de az ağlasam şurdaaaa.
Kıyamam ağlama sen canım benim ♡♡♡ ben ağlarım hepimizin yerine ♡♡♡heh sen böyle yazda ben ağlayım.anam hasta gelmese de az ağlasam şurdaaaa.
Selam kızlar hastaneden geldim patoloji sonuçlarım temiz çıktı allaha şükürler olsun ama yinede en kısa zamanda ameliyat diyolar iyi bir doktor arastirip olucam bakalım kismetse ameliyatı da
Melina hoş geldin ...
Babacın nasıl ?
Ama kızgınım size pat diye kayboluyorsunuz bayramda @diyarking. Le tek bir mesaj yazabilirsiniz gidiyorum diye.
ahhh benim güzel polyanam güzel kalplim annemm herkes derkenn ben bunun içine girmiyorum kız -200 hahahaHerkes çok güzel kilolar vermiş tebrikler canlarim emeginize saglik
sen çekil sıskaaaa
Ayyy ben ağlarım şimdi ki bu güzel rüyayaherseye ağlar oldum bu günlerde zati. Ya bitanem canımsın kelebeğim Rabbim sizlere güzel haberler vermeyi nasip etsin bana. Cansınız siz canımsınız iyiki varsınız. Allahım nolur bana da nasip et anne olmayı kurban olduğum
öylemi ???yeni baskulünü değil diyetisyeni baz alıcaz cünkü sen heponla bildiriyorsun aradaki farkı ekledim ki evdeki ile uyussun.
geçmiş olsun canımmm ...İçim bir tuhaftı ve sonunda olan oldu.. Elimi fena yaktım, kaynar su döküldü kettle dan
öylemi ???
yani ben yenisiyle bildirim yapmayacağım.. Ay bir an kendimi çok iyi hissettim...
Hoşgeldinsaglıklı beslenmede radikal degişimler içindeyim 2 aydır tatlı yemiyorum ve çok mutluyum
ne kadar kilo verdiniz ve ne kadar sürede ?benim metabolizmayı hep tatlı bozuyomus şuan iştah ataklarım kayboldu çok seviniyorum
ayy çok geçmiş olsun,nasıl başardın bunuİçim bir tuhaftı ve sonunda olan oldu.. Elimi fena yaktım, kaynar su döküldü kettle dan
öylemi ???
yani ben yenisiyle bildirim yapmayacağım.. Ay bir an kendimi çok iyi hissettim...
ayy betül bende hep bağırıyordum ayyy hav hav köpek gibiydim tövbeeeee tövbeeeee... tahamülüm yoktu hiç birşeye mesala eşim bişey anlatıyordu diyorum kısa kes dinleyemiyorum diyordum... bitti çook şükürrrr artık hiç öyle ataklar geçirmiyorum.......Hoşgeldin
nasıl oluyor o arkadaşımBen tatlı yemiyince mutsuz oluyorum Eli sopalı hatun duymasında
Amiiiin canim benim Amiiiinsaydin78 im ağlamak nedir yaa sende ağlama mutluluktan ağlayabilirsin bizi de ağlatabilirsin ama :) şu cuma saati senin tüm dua kapıların açık olsun kuzuum inşallah herşeyin hayırlısını versin rabbim....
ay Ada ya gül gül öldümmmmayy betül bende hep bağırıyordum ayyy hav hav köpek gibiydim tövbeeeee tövbeeeee... tahamülüm yoktu hiç birşeye mesala eşim bişey anlatıyordu diyorum kısa kes dinleyemiyorum diyordum... bitti çook şükürrrr artık hiç öyle ataklar geçirmiyorum.......
geçmiş olsun canımmm ...
Sağolun.. Allahtan yanık kremi vardı yanımda onu sürdüm, ama çok acıyor...ayy çok geçmiş olsun,nasıl başardın bunuçok geçmiş olsun
ya bu takımda fecii nazar var,herkeste bi tersliktir gidiyorabbim beterinden korusun
kızlar herkes başından çevirip sadaka versin,kazayı belayı defeder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?