yeni bir baslangızdan ilk günaydın benden hepinize kocaman sevgi dolu sıcacık
günaydınnn
sekerlerim ben 1 saat önce otobüsten indimşimdi ilce otosunu bekliom beklerkende sizlere yazayım dedim artık takımda olduğuma göree gerisini konusmaya gerek yok
eeee neler yaptınız ben yokken bakimm haftasonu kilolar verildimi sporlar yapıldımı gülüm ne kadar verdin bakımm cabuk gel ver hesabınıı
seni hizaya cekicemm
evet rapor özetimi veriyorum :76::76::76::76:geldiğin belli olduözledim kız cadı gel bakalım sende rapor ver
evet rapor özetimi veriyorum :76::76::76::76:
yedim yedim yedimm
bu hafta sondan birinci olduk100 gram vermişim bende hafta sonu
benim yüzümden oldu biliyorumm
Herkese günaydınbugün çok mutluyum kızlar bir gün daha attı şafaktan bir gün daha yaklaştı aşkım bana bahar da hafiften yüzünü gösterdi güneş parladı gökyüzünde sağlığım yerinde ee zayıflıorum da daha allahtan ne isteyimki ben
NAZAR DEĞMESİN CANIMM
NE GÜZEL HERSEY DÜZENE GİRİYORR
allahın izni iile herşey düzene girio cnm cidden23 gün sora aşkımda geliooo veeeeeeeee NİŞAN hazırlıkları başlıo
ne güzel yaa allah banada nasip etsin benimkinin geldiği cok oldu ama nişan falan yok ortada hafta sonu kurdela işinden nişan takımı baktım süperlerdi onlardan alıcam önümüzdeki ay bu ay iğne oyasından salon takımı alıyorum dantelleri bitirmeye uğrasıom iştee..
senin hazırmı danteller..
kurdela işlerim var bnm cnm antepten getirtmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?