Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kaç doğumluydu canım ?
Ben Yusufu 4 e gireceği sene verdim . Eylül de okul açıldı , Ekimde doğum günü 4 olmuştu .
İyi ki de göndermişim .
Benim kizimda bu nisanda 4 olacak...eylulde 4.5 olacak krese baslayacak evimin yaninda ozel bi kres var hic guzel seyler duymadik oraya gondermeyecem...evime yakin olsun istiyorum ben getirip gotureyim bir devlet anaokulu var herkes cook memnunmus olmazsa arastirip oraya gonderecem...

Ben de yarın koz patlican yicem tebrikler ablis menü sevdim aksam hafif olmus

İdeal zaman .
Özel ya da devlet ...önemli değil bence de .

İdeal zaman .
Özel ya da devlet ...önemli değil bence de .
Servise vermek istemiyor esim yoksa baska kreslerde var...ehliyetim var aktif araba kullanamiyorum zaten tedirgin biriyim arac zor kullanirim..esimde is yogunlugundan saatleri tutturamaz diye dusunuyoruz..yoksa benimadimuzum guzel bi kres tavsiye etti ama oraya servis lazim.. offf bu devirde servisede guvenemiyorsun..

Süper bir yaklaşım. İnşallah ben de her hafta bir veririm. 2 gündür kendimi toplayamıyorum ama. Çocuklarla yapamam, biraz büyüsünler diye ertelemiştim bu zamana kadar. Sonra baktım olmuyor. Her gün, her gün beni üzüyor fazla kilolarım. İnsanlar üzüyor. Karar verdim. Beni üzen neyse uzaklaşmam gerekiyor diye uzun uzun düşündüm. 1 hafta ciddi anlamda yaptım. Kaçamaksız yaptım. Ve acıkmadım, inancım sağlam olduğu için başım dayanılmaz şekilde ağrısa da vücudum temizleniyor diye düşündüm. Birşeyler yemeye gitmedim. Şimdi eskisi gibi acımaya başladım sanırım kendime. Emziriyorsun, beben de hiç durmuyor, akşama kadar ağlıyor. Ev dandini, sen spor yapıyorsun vs vs. Diyet ve sağlıklı beslenme gerçekten özel zaman istiyor. İlgi istiyor. Sebze yemeği, salata yapmak gerekiyor. Abur cubur kutusunda herşey hazır ve nazır beni beklediği için hayır demek kolay olmuyor ama nolursa olsun, yenilsem de güreşe doymıcam. Bu iş ya bitecek ya ben psikolojik olarak biteceğim. Az da versem çok da versem inşallah bu sene bitmeden bitmiş olur

Bennn fena hazirim ))

Bizim servis muhteşem canım. Kreş de öyle, hiç bu kadar dikkatli bir yer görmemiştim. Antalya'dan amcası geldi, kızımı görmeye gitti kreşe. Beni arıyorlar böyle biri geldi vs. Bana ulaşamasa babayı arıyor. Servis de şöyle, mesela bir gün eve geldiğinde yardımcı kız alacaktı aşağıdan. Hemen servisteki abla aradı. Yardımcınız olduğunu söylüyor, ona verelim mi diye amma velakin kayıtları dolu. Seneye ver oraya sen

Bende evdeki herkesi çok kötü alıştırmışım yapmayınca yada yapamayınca direk trip

Kaç kacabiliyorsan ben kacamiyorum maalesef

Şimdi bu menüye ne yazsam bilemedim
Bari ben susayim onlar konuşsun
Kendimizi unutuyoruz ececim,
Bende 1.tane var, sende sanirim 4 tü
Cok.guzel evlat.sahibi olmak ama inan senin durumunu düşünemiyorum.
Herkese yetişmeye calisirken kendimizi ihmal ettik

Tesekkur mutlaka bakacam oraya...

Bence güzel olmuş orti ablacığım canım canım, akşam ekmek de yemediysen süper. Ben de yazayım menümü

Canim alisana kadar sende servisle beraber gitsen müsade etmezler mi?

Ilk cocukta bende öyleydim birakinca vicdan azabi cekiyodum ama zamanla alisiyor insan.

Bu arada cayin yanina biraz kuruyemis ve kuru üzüm yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…