Yaa ogluştan fırsat bulamiom ki yazdım göndermedim sandım. .afedersinz
Benim kizimda bu nisanda 4 olacak...eylulde 4.5 olacak krese baslayacakKaç doğumluydu canım ?
Ben Yusufu 4 e gireceği sene verdim . Eylül de okul açıldı , Ekimde doğum günü 4 olmuştu .
İyi ki de göndermişim .
Ben de yarın koz patlican yicemHayırlı Akşamlar Sevgili TAKIMIm
Menümü veriyorum
Sabah
2 dlm civarında ekmek
7zeytin
Peynir
Yumurta
Domates
Nane dereotu
ARA
1 elma
ÖĞLE
Tavuk
Salata
Yoğurt
ARA
5 . üzüm
1 portakal
Ceviz
AKŞAM
Közlenmiş patlıcan
Yoğurt
3 lt su 2 y.cay
3 mil lesli yapıcam inşallah birazfan
Ausencia Ahu060812 vorones
N Neshve D Dilekiyi
Ben
Ben De @fatmanurkaya ve T tuba52 nin menulerini cok vegendim. Bu sekilde verecegiz insallahhh, sallayacagiz mendilleriiiiAlem bu yaz bizi seyredecek
Benim kizimda bu nisanda 4 olacak...eylulde 4.5 olacak krese baslayacakevimin yaninda ozel bi kres var hic guzel seyler duymadik oraya gondermeyecem...evime yakin olsun istiyorum ben getirip gotureyim bir devlet anaokulu var herkes cook memnunmus olmazsa arastirip oraya gonderecem...
Sen oglusu gordun sevdin biz de senı gormeden optuk .sevdik .yusufu . Yusufyuzlu güloğlan ı
Oğluşunu öperimmmmm
Ben de gondercem kuzumü büyüsün azıcık . Boyle dede babaanne pek iyi şeyler öğrenmicek gibi. Tekmelemeyi. Saç çekmeyi. .aglamyiİdeal zaman .
Özel ya da devlet ...önemli değil bence de .
Sen oglusu gordun sevdin biz de senı gormeden optuk .sevdik .yusufu . Yusufyuzlu güloğlan ı
Servise vermek istemiyor esim yoksa baska kreslerde var...ehliyetim var aktif araba kullanamiyorum zaten tedirgin biriyim arac zor kullanirim..esimde is yogunlugundan saatleri tutturamaz diye dusunuyoruz..yoksa benimadimuzum guzel bi kres tavsiye etti ama oraya servis lazim.. offf bu devirde servisede guvenemiyorsun..İdeal zaman .
Özel ya da devlet ...önemli değil bence de .
Süper bir yaklaşım. İnşallah ben de her hafta bir veririm. 2 gündür kendimi toplayamıyorum ama. Çocuklarla yapamam, biraz büyüsünler diye ertelemiştim bu zamana kadar. Sonra baktım olmuyor. Her gün, her gün beni üzüyor fazla kilolarım. İnsanlar üzüyor. Karar verdim. Beni üzen neyse uzaklaşmam gerekiyor diye uzun uzun düşündüm. 1 hafta ciddi anlamda yaptım. Kaçamaksız yaptım. Ve acıkmadım, inancım sağlam olduğu için başım dayanılmaz şekilde ağrısa da vücudum temizleniyor diye düşündüm. Birşeyler yemeye gitmedim. Şimdi eskisi gibi acımaya başladım sanırım kendime. Emziriyorsun, beben de hiç durmuyor, akşama kadar ağlıyor. Ev dandini, sen spor yapıyorsun vs vs. Diyet ve sağlıklı beslenme gerçekten özel zaman istiyor. İlgi istiyor. Sebze yemeği, salata yapmak gerekiyor. Abur cubur kutusunda herşey hazır ve nazır beni beklediği için hayır demek kolay olmuyor ama nolursa olsun, yenilsem de güreşe doymıcam. Bu iş ya bitecek ya ben psikolojik olarak biteceğim. Az da versem çok da versem inşallah bu sene bitmeden bitmiş olur
Ortimmmmmm bu hafta başın dertte benimle
Kahvaltı canım istemedi yoook .
O mısır patlakları da yoook .
Sarma varsa ekmekte yoook.
Su iç boool bol .
Yapar benim ortimmm
Yaaaaa ben ne diyorum hep
Bu iş önce kafada bitecek .
Olmuyooor ...
Ayyyy şişimmmm...
Açımmmm...
Gitmezzzz bu hafta ...
Bunları atın kafanızdan .
Ben hep bu haftada 1 gider diye başlardım haftaya . Bazen tırtlar 500 giderdi ... hee demek haftaya 1.5 gidecek derdim
Güzel düşünün
Işe yarayacak gör bak
İnşallah son birdaha başaracağım ı sanmıyorum
Kendimde yaşadım pamuğum ..vermek kadar belki daha fazla önemli olan koruma .
bende 58 le mezun olmuştum 3 -4 yıl evvel .
Artık son inşallah .
Bennn fena hazirimHERKES YENİ YARIŞA HAZIR MIIIIIIIIIIIIIII ???
ada81 ve kelebekolacam ......... / ....... Betulina ve Nare83
vorones ve Kedibochi ......... / ....... Ahu060812 ve Sekercikiz
T tuba52 ile @fatmanurkaya ......... / .......mimu88 ve pamukskr
@DelyDoly vecydnz_1 ......... / ....... @MuMu85 ve B Bebetomm
@Dersaadet_ ileeaeben ......... / ....... @ecemavi ve @Benim adim uzum
@Daydream15begum75 @Ausencia .... / ..... A arselka D Dilekiyi kuzularinannesi
Bizim servis muhteşem canım. Kreş de öyle, hiç bu kadar dikkatli bir yer görmemiştim. Antalya'dan amcası geldi, kızımı görmeye gitti kreşe. Beni arıyorlar böyle biri geldi vs. Bana ulaşamasa babayı arıyor. Servis de şöyle, mesela bir gün eve geldiğinde yardımcı kız alacaktı aşağıdan. Hemen servisteki abla aradı. Yardımcınız olduğunu söylüyor, ona verelim mi diye amma velakin kayıtları dolu. Seneye ver oraya senServise vermek istemiyor esim yoksa baska kreslerde var...ehliyetim var aktif araba kullanamiyorum zaten tedirgin biriyim arac zor kullanirim..esimde is yogunlugundan saatleri tutturamaz diye dusunuyoruz..yoksa benimadimuzum guzel bi kres tavsiye etti ama oraya servis lazim.. offf bu devirde servisede guvenemiyorsun..
Kendimizi unutuyoruz ececim,Bende evdeki herkesi çok kötü alıştırmışım yapmayınca yada yapamayınca direk trip
Kaç kacabiliyorsan ben kacamiyorum maalesef
Şimdi bu menüye ne yazsam bilemedim
Bari ben susayim onlar konuşsun
Böyle uygunsa bende.giderim kiTavsiye ederim canım çok iyi geliyor benim bulunduğum yerde aylık 60 lira hafta da 3 gün
Tesekkur mutlaka bakacam oraya...Bizim servis muhteşem canım. Kreş de öyle, hiç bu kadar dikkatli bir yer görmemiştim. Antalya'dan amcası geldi, kızımı görmeye gitti kreşe. Beni arıyorlar böyle biri geldi vs. Bana ulaşamasa babayı arıyor. Servis de şöyle, mesela bir gün eve geldiğinde yardımcı kız alacaktı aşağıdan. Hemen servisteki abla aradı. Yardımcınız olduğunu söylüyor, ona verelim mi diye amma velakin kayıtları dolu. Seneye ver oraya sen
Bence güzel olmuş orti ablacığım canım canım, akşam ekmek de yemediysen süper. Ben de yazayım menümüMenüm
Sabah
1 dilim tb ekmek şekersiz çay roka peynir 7 adet zeytin 1.5 haşlama yumurta
Öğlen
3 adet yulaf poğaça 1 koca bardak ayran
Arada sütlü kahve azcik bitter
Orti meselesini bilseydim cikoyi yemezdim
Akşam
İlk defa kapuska pişirdim ve yedim bide yoğurtlu ıspanak
Türk kahvesi içiyorum dışarda komsuyla yuruduk
Canim alisana kadar sende servisle beraber gitsen müsade etmezler mi?Servise vermek istemiyor esim yoksa baska kreslerde var...ehliyetim var aktif araba kullanamiyorum zaten tedirgin biriyim arac zor kullanirim..esimde is yogunlugundan saatleri tutturamaz diye dusunuyoruz..yoksa benimadimuzum guzel bi kres tavsiye etti ama oraya servis lazim.. offf bu devirde servisede guvenemiyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?