Her hafta tabiki verirsin motivasyon unu kaybetme hayal et ne kadar mutlu olacağını düşün ve hayallerini n peşinden koş kesin sen kazanacak sınSüper bir yaklaşım. İnşallah ben de her hafta bir veririm. 2 gündür kendimi toplayamıyorum ama. Çocuklarla yapamam, biraz büyüsünler diye ertelemiştim bu zamana kadar. Sonra baktım olmuyor. Her gün, her gün beni üzüyor fazla kilolarım. İnsanlar üzüyor. Karar verdim. Beni üzen neyse uzaklaşmam gerekiyor diye uzun uzun düşündüm. 1 hafta ciddi anlamda yaptım. Kaçamaksız yaptım. Ve acıkmadım, inancım sağlam olduğu için başım dayanılmaz şekilde ağrısa da vücudum temizleniyor diye düşündüm. Birşeyler yemeye gitmedim. Şimdi eskisi gibi acımaya başladım sanırım kendime. Emziriyorsun, beben de hiç durmuyor, akşama kadar ağlıyor. Ev dandini, sen spor yapıyorsun vs vs. Diyet ve sağlıklı beslenme gerçekten özel zaman istiyor. İlgi istiyor. Sebze yemeği, salata yapmak gerekiyor. Abur cubur kutusunda herşey hazır ve nazır beni beklediği için hayır demek kolay olmuyor ama nolursa olsun, yenilsem de güreşe doymıcam. Bu iş ya bitecek ya ben psikolojik olarak biteceğim. Az da versem çok da versem inşallah bu sene bitmeden bitmiş olur
Yapak mi
Aynen sıcak memleket montlar çıkmak üzere yaza kadar biter insallahHepimiz icin gecerli bu gazlar hadi kizlar kalkin gunun 45 dakikasini kendinize ayirin zor degil atin bebeleri babalarinin kucagina)onlar cani isteyince hali sahaya gidiyorlar bizde kendimize zaman ayirmaliyiz.....
Dilekcim fena tutustum yaz geliyor buralarda gençler kisa kol giymeye başladılar..
Seriy im yalnız değilsin ..aynı psikoloji de oluyorm. Çogukez . O noktada k.valide çok iyi oluo birakiorum nefes oluo . Calismaya baslarsan biraz iyi gelir aslında .Ah bende feministim ama şu an ben evde eşim çalışan oldugu için iş bölümünde ev işi bana düşüyor bebişim
keşke çalışan ben olsam da eve o baksa
hiç sevmiyorum ev işlerini, hiç !
Eşim yine çocukla filan ilgilenir, sagolsun yardım da ediyor.
Ama bugün kaçmak istedim bi yerlere, tek başıma..
Ama olmaz, sorumluluklarım var
Oda aklima geldiCanim alisana kadar sende servisle beraber gitsen müsade etmezler mi?
Ilk cocukta bende öyleydim birakinca vicdan azabi cekiyodum ama zamanla alisiyor insan.
Bu arada cayin yanina biraz kuruyemis ve kuru üzüm yedim
Valla bitsin soyle kot elbiselerim var dolapta bekler beniAynen sıcak memleket montlar çıkmak üzere yaza kadar biter insallah
Ooooo maşallah oku oku bitmedi biraz daha yeseydin aç kalmışsın yazık
Ben de bugün dedim en zor meslek annelik. Daha zoru yok yani kesinlikle. Yorulmak Allahın emri de, bir de psikolojik olarak yetişememe stresi,çamaşır asarken acaba bebem içerde ağlıyor mu stresi vs vs :)Ah bende feministim ama şu an ben evde eşim çalışan oldugu için iş bölümünde ev işi bana düşüyor bebişim
keşke çalışan ben olsam da eve o baksa
hiç sevmiyorum ev işlerini, hiç !
Eşim yine çocukla filan ilgilenir, sagolsun yardım da ediyor.
Ama bugün kaçmak istedim bi yerlere, tek başıma..
Ama olmaz, sorumluluklarım var
Kaç kilodan kaça düşmüştün ve geri ne kadar aldın pamukcum? İnşallah bu sefer kalıcı olur.Ausencia kaptanim kendi çapimda birşeyler yapmaya çalışıyor um ama ben mezun olmaktan korkuyorum açıkçası hemde çok korkuyorum buralarda takilayim ben mezun olup bir kere gittim başa döndüm kaptanim öyle bir ızdırap ki anlatamam başa dönmüş olmak bunu bir daha yaşayamam
Allah razı olsun, inşallah canım. Diyete başlarken 2 sayfa dolusu beni üzen şeyleri yazmıştım. Yazamadığım bir sürü olay vardı daha. Keşke onlar hep aklımda olsa da rehavete kapılıp yemesemHer hafta tabiki verirsin motivasyon unu kaybetme hayal et ne kadar mutlu olacağını düşün ve hayallerini n peşinden koş kesin sen kazanacak sın
Yarın daha iyi yapayımDilek ortim menun gayet güzel sporun da süper
Eeeee denge yavrummm, demek ki huni bu aralar benim basimda
Betülll ağzından şerbetler damlıyor bu ara
Kizzzz ama hakli cook yemissiniyi ki kaptan degilsin. Acimasiz pamukimmmm
Ne çabuk gunler geciyor demi ?? Surda kac gun kaldi tartiyaYarın daha iyi yapayım
Salata eklicem inşallah bi alışamadım salataya
Biz de orti çok diğer orti ne durumda uç günümüz kaldı ne yemesek acaba
Yok yok gonderdin, gordukYaa ogluştan fırsat bulamiom ki yazdım göndermedim sandım. .afedersinz
Kız yeme dur diye yazdım belki bana kizarda az yer dedim kaptan olsam uuuy düşünemiyorum bileiyi ki kaptan degilsin. Acimasiz pamukimmmm
Eror eror verdikYok yok gonderdin, gordukhepimizin de kafa ayarlari kaydi
Ben onu çok yerim alıştı heralde hiç etkilemiyor hatta Hatay'ın koyu yeşil sus biberleri var geçen sene enaz 15 tane yerdik her gün eşimle yarış ederdimMinik biber turşusu canım ince uzun marketlerde hep var böyle çılgın acı değil biraz acı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?