Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Her hafta tabiki verirsin motivasyon unu kaybetme hayal et ne kadar mutlu olacağını düşün ve hayallerini n peşinden koş kesin sen kazanacak sın

Sabah sirkeli su

Kahvaltı yok, akşam eşimle film izlerken eski günlere döndüm. Abarttım diye

Öğlen 1 muz, 3 mısır pirinç patlağı, 7 fındık, 7kuru üzüm

Ara biraz çikolata

Akşam 1 kase çorba, ıspanak yemeği yoğurt

Kahvenin yanına bir kahveli şeker

Su 2.5 lt, spor 3 mile leslie
Ausencia Ahu060812 ecemavi
Hayırlı akşamlar dua edelim birbirimize

Aynen sıcak memleket montlar çıkmak üzere yaza kadar biter insallah

Seriy im yalnız değilsin ..aynı psikoloji de oluyorm. Çogukez . O noktada k.valide çok iyi oluo birakiorum nefes oluo . Calismaya baslarsan biraz iyi gelir aslında .

Canim alisana kadar sende servisle beraber gitsen müsade etmezler mi?

Ilk cocukta bende öyleydim birakinca vicdan azabi cekiyodum ama zamanla alisiyor insan.

Bu arada cayin yanina biraz kuruyemis ve kuru üzüm yedim
Oda aklima geldi ) olmadi oyle yaparim

Ben de bugün dedim en zor meslek annelik. Daha zoru yok yani kesinlikle. Yorulmak Allahın emri de, bir de psikolojik olarak yetişememe stresi,çamaşır asarken acaba bebem içerde ağlıyor mu stresi vs vs :)
Kaç kilodan kaça düşmüştün ve geri ne kadar aldın pamukcum? İnşallah bu sefer kalıcı olur.
Her hafta tabiki verirsin motivasyon unu kaybetme hayal et ne kadar mutlu olacağını düşün ve hayallerini n peşinden koş kesin sen kazanacak sın
Allah razı olsun, inşallah canım. Diyete başlarken 2 sayfa dolusu beni üzen şeyleri yazmıştım. Yazamadığım bir sürü olay vardı daha. Keşke onlar hep aklımda olsa da rehavete kapılıp yemesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…