Günaydınnnnnnnnnn
ayy yok işte benim öyle getirttiricek yaptırtıcak birilerimm
hepsini alıyorumm sıraylaa bide bizde ceyiz cok öenmli mutlaka fazla fazla olucak o dert var :26::26:
ayy yok işte benim öyle getirttiricek yaptırtıcak birilerimm
hepsini alıyorumm sıraylaa bide bizde ceyiz cok öenmli mutlaka fazla fazla olucak o dert var :26::26:
Eltim antepte oturuyor bnm en kötü ondan isteriz
ben nerde oturuyorum bil bakalım:26:
iyiydim canım gürmemişim mesajını...saferan nasılsın
kilise mi gitttiiin............bu gün bizde sizin memlekete gittik
23 nisan diye herkes çocuğunu gezdirmeye çıkarmış.....heryer çok kalabalıktı canım.. biz de cevahire ve kanyona gittik valla hareket etmek çok zordu..
günaydın........
evet rapor özetimi veriyorum :76::76::76::76:
yedim yedim yedimm
Herkese günaydınbugün çok mutluyum kızlar bir gün daha attı şafaktan bir gün daha yaklaştı aşkım bana bahar da hafiften yüzünü gösterdi güneş parladı gökyüzünde sağlığım yerinde ee zayıflıorum da daha allahtan ne isteyimki ben
Günaydınnnnnnnnnn
bak bak ben istedim bir göz allah verdi iki gözz
anlatın bakalım fiyatlar nasıl oralarda havlular nişan takımları seccadeler vs ne kadardan gidiyorr
iyiydim canım gürmemişim mesajını...
kilise mi gitttiiin............
23 nisan diye herkes çocuğunu gezdirmeye çıkarmış.....
günaydın kızlaaar.....
bak bak ben istedim bir göz allah verdi iki gözz
anlatın bakalım fiyatlar nasıl oralarda havlular nişan takımları seccadeler vs ne kadardan gidiyorr
o nerde oturuyor komşu çıkmayakEltim antepte oturuyor bnm en kötü ondan isteriz
BİLmiomkine ben daha istemedim bişi kız bi nişan takalım da öle daha rahat isterim
günaydın canım nasıl gidiyr bakalım görüşmeyeliii
meyvişkom hangi topiklerde geziosun geri gel be tek kaldım ben burda
iyi gidiyo cnm..dün kurabiye kaçamağım oldu sadece diğer haftasonlarına nazaran oldukça iyi bi performanstı benim için..
iyi gidiyo cnm..dün kurabiye kaçamağım oldu sadece diğer haftasonlarına nazaran oldukça iyi bi performanstı benim için..
o nerde oturuyor komşu çıkmayak
ayy trendyolda geziniom jıliacım dalmısım
iste bencede alsın nolcakmıss
Herkese günaydınbugün çok mutluyum kızlar bir gün daha attı şafaktan bir gün daha yaklaştı aşkım bana bahar da hafiften yüzünü gösterdi güneş parladı gökyüzünde sağlığım yerinde ee zayıflıorum da daha allahtan ne isteyimki ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?