ben yemeğe cıkıyorum sekerler hoscakalınnn
kiz onca kiz varken benim gibi kedi gibi uslu diyetine bakan kisiyimi hizaye cekeceksinyeni bir baslangızdan ilk günaydın benden hepinize kocaman sevgi dolu sıcacık
sekerlerim ben 1 saat önce otobüsten indimşimdi ilce otosunu bekliom beklerkende sizlere yazayım dedim artık takımda olduğuma göree gerisini konusmaya gerek yok
eeee neler yaptınız ben yokken bakimm haftasonu kilolar verildimi sporlar yapıldımı gülüm ne kadar verdin bakımm cabuk gel ver hesabınıı
seni hizaya cekicemm
gunaydin dogacim sen nasilsin??günaydın........
bende bende bende bendeevet rapor özetimi veriyorum :76::76::76::76:
yedim yedim yedimm
ben 400gr vermisim amalistemiz bol sıfırlıydı ya elbirliğiyle yaptık
oy oy oy ne guzel hersey yoluna giriyorHerkese günaydınbugün çok mutluyum kızlar bir gün daha attı şafaktan bir gün daha yaklaştı aşkım bana bahar da hafiften yüzünü gösterdi güneş parladı gökyüzünde sağlığım yerinde ee zayıflıorum da daha allahtan ne isteyimki ben
isteme felan olmadi ama demi juliacim??allahın izni iile herşey düzene girio cnm cidden23 gün sora aşkımda geliooo veeeeeeeee NİŞAN hazırlıkları başlıo
sizden sonra banada nasib etsin insallahne güzel yaa allah banada nasip etsin benimkinin geldiği cok oldu ama nişan falan yok ortada hafta sonu kurdela işinden nişan takımı baktım süperlerdi onlardan alıcam önümüzdeki ay bu ay iğne oyasından salon takımı alıyorum dantelleri bitirmeye uğrasıom iştee..
senin hazırmı danteller..
kurdela isi nne kiz, ben fransizmi kalmisim yoksam:26::26:kurdela işlerim var bnm cnm antepten getirtmiştim
benim ceyizlerde hazir amaayy yok işte benim öyle getirttiricek yaptırtıcak birilerimm
hepsini alıyorumm sıraylaa bide bizde ceyiz cok öenmli mutlaka fazla fazla olucak o dert var :26::26:
gunaydin tatllim, nasilsin??Günaydınnnnnnnnnn
iyiydim canım gürmemişim mesajını...
günaydın kızlaaar.....
ben geldimmm..nasilsiniz kizlar..ben bugun tatilim evdeyim..yogunluktan oluyorummmm...gunlerdir misafir geliyorhalim kalmadi artik tam kimse yokkken ben gecmise dalim
ne güzel yaa allah banada nasip etsin benimkinin geldiği cok oldu ama nişan falan yok ortada hafta sonu kurdela işinden nişan takımı baktım süperlerdi onlardan alıcam önümüzdeki ay bu ay iğne oyasından salon takımı alıyorum dantelleri bitirmeye uğrasıom iştee..
şafak atarsa 22
oyle ama 3gun arka arkaya misafirlere birseyler hazirlayinca nefsin dayanamadi, dun patlakligi vurdugülüm hani sen 8 hedefine ulaıcaktın nolduu
ayy kızlar düğün öncesi en çok stresi şu çeyiz olaylarında yaşadım.. bana sormadan bir sürü dantel v.s. yapmışlar, her yere her şeye bir süs koyma merakı.. gelin çeyiziymiş, öyle olur muymuş.. eşim de nefret ediyo öyle şeylerden.. valla annemle eşimin arasında kalmıştım yaa... ben hiç sevmiyorum dantel v.s. bir kere babannemler falan evime geliyordu onlar görsün diye serdim, onlara da söyledim o kadar yaptınız siz geliyorsunuz diye serdim dedim.. hiç hoşlanmıyorum yaa.. :26::26:
dogum gunun kutlu olsun canim allah sevdiginle kutlamayi nasip etsin bir dahakine insallahcnm bugün bnm doğum günüm ve arkadaşlarım bana yaş günü pastası getimiş şimdi mumları üfledim yemesem ayıp olur yaaa yesem mi kiii :44::44:
oh ne guzel valla ben mangal yedim garantim yokbu gün bütüngün dışardaydık yeni geldik geçen hafta sonuna göre kaçamaklar daha azdı
kiz bu gazla sen iki kilo verirsin artik demibu gün çok şiştimkayınvaldenin köyüne pikniğe gittik 3 görümcemle biriyle sık görüşüyoruz kayınvaldeyle oturduğu için ama diğer ikisiyle arada aaa zayıflamışşın falan miden gitmiş dediler koca göbeğim va kalçamaın ihtişamı hala yerinde o kadar fark edeceklerini ummuyordum çok sevindim büyüğü dietisyene gidiyor (ailecek baskül ailesiyiz de))3,5 kilo verdim dedi bir aydamı dedim yooo 40 günde dedi eee bende ayda 2 kilo veriyorum dedim offf aldım gazı yaneeee
bahardanmidir nedir kaciran kacirana toparlanin kizlar ben haricevet kızlar ben bugün de bütün gün dışardaydım buralara ancak bakabiliyorum.. yemek düzenim bugün de şaştı, dayımın kızının ilk yaş doğumgünü için izmite gittik.. tabii ki yiyeceklerimi seçemedim, dikkat edemedim.. yarın sabah tartıda kaç çıkacağım çok merak ediyorum..
insallah canim ya yoksa surunecegiz gene bu haftaben kaçıyorum kızlarrr... yeni bir haftaya başlıyoruz, inşallah şu 4 gün daha istikrarlı geçer diyet konusunda..
yok canim ya bir onceki haftanin gaziyla hic bisey yapmamisiz hepimiz ayniydikyeni bir baslangızdan ilk günaydın benden hepinize kocaman sevgi dolu sıcacık
günaydınnn
sekerlerim ben 1 saat önce otobüsten indimşimdi ilce otosunu bekliom beklerkende sizlere yazayım dedim artık takımda olduğuma göree gerisini konusmaya gerek yok
eeee neler yaptınız ben yokken bakimm haftasonu kilolar verildimi sporlar yapıldımı gülüm ne kadar verdin bakımm cabuk gel ver hesabınıı
seni hizaya cekicemm
tamma canim ise git ordan girersin ozletme kendini hemen gel aramizaamanın sarjım bitiyorrrr
iş yerinden görüşürüz artık sekerlerimmm
sen meraklanma senin nisandada halay cekeriz evel allah bir kilo veririz en azHerkese günaydınbugün çok mutluyum kızlar bir gün daha attı şafaktan bir gün daha yaklaştı aşkım bana bahar da hafiften yüzünü gösterdi güneş parladı gökyüzünde sağlığım yerinde ee zayıflıorum da daha allahtan ne isteyimki ben
hadi hayirlisi canim insalllah bir yastikta kocarsinizallahın izni iile herşey düzene girio cnm cidden23 gün sora aşkımda geliooo veeeeeeeee NİŞAN hazırlıkları başlıo
ahhh ahhh bu ceyiz isi olmasa olmuyormu zavalli kizlar ne goturseler genede erkek tarafi az diyor ya:))ne güzel yaa allah banada nasip etsin benimkinin geldiği cok oldu ama nişan falan yok ortada hafta sonu kurdela işinden nişan takımı baktım süperlerdi onlardan alıcam önümüzdeki ay bu ay iğne oyasından salon takımı alıyorum dantelleri bitirmeye uğrasıom iştee..
ganfedcim, nerde kalmistik..yokmu ufukta evlilik diyordun...malesef yok..enson iki yil once istemeye gelmislerdi ozaman 80 kiloydum..bu halde degildim, beni bu halde kim ne etsin, kim begensin
dogum gunun kutlu olsun canim allah sevdiginle kutlamayi nasip etsin bir dahakine insallah
ahhh ahhh bu ceyiz isi olmasa olmuyormu zavalli kizlar ne goturseler genede erkek tarafi az diyor ya:))
kiz seni begenmeyenin gozu kor olsun
ne deyim baska bu sen sakrak kizi kim begenmez
begenmeyeni bana havale et sen hakkindan gelirim ben
afiyet bal olsun da bol bol kilo olmasin canimben yemeğe cıkıyorum sekerler hoscakalınnn
bende daldim da cikamadim bir turlu masalllah kizular gene doldurmus saayfalarcaben geldimmm..nasilsiniz kizlar..ben bugun tatilim evdeyim..yogunluktan oluyorummmm...gunlerdir misafir geliyorhalim kalmadi artik tam kimse yokkken ben gecmise dalim
ay bu haftayi es gec da canim o kadar misafirin icinde insan yemeden nasil dursunborekler corekler goz kirpip dururkengülüm hani sen 8 hedefine ulaıcaktın nolduu
valla ben cok severim hele gecen kiz kardesim bana kurdela nakisindan bir salon takimi yapip gonderdi gelen misafirlerim bayiliyor ben el isi goz nurunu cok severim zevklede kullanirim fabrikasyonu sevmiyorum cunku herkeste aynindan oluyor ama elisi oyle mi sadece bana ozel oluyor her yerde bulamazsin ben kizilay yardimi gibi olmasi sevmem acikcasiayy kızlar düğün öncesi en çok stresi şu çeyiz olaylarında yaşadım.. bana sormadan bir sürü dantel v.s. yapmışlar, her yere her şeye bir süs koyma merakı.. gelin çeyiziymiş, öyle olur muymuş.. eşim de nefret ediyo öyle şeylerden.. valla annemle eşimin arasında kalmıştım yaa... ben hiç sevmiyorum dantel v.s. bir kere babannemler falan evime geliyordu onlar görsün diye serdim, onlara da söyledim o kadar yaptınız siz geliyorsunuz diye serdim dedim.. hiç hoşlanmıyorum yaa.. :26::26:
oyle ama 3gun arka arkaya misafirlere birseyler hazirlayinca nefsin dayanamadi, dun patlakligi vurdu:78:
ben severim kiz...kocis bulimda,,dantellerede raziyimama ensinir oldugum sey..erkek tarafi olsuun kiz tarafi olsun, gelinle damata sormadan hareket etmeleri
aman ceyizi olanlar az kiymete biniyor vallahi, bizim kizlar deli gibi ceyiz goturuyor hic kiymetleri olmuyor, bize gelenlerde neredeyse ciplak geliyor el ustunde tutuluyor ama rahatlik batiyor iste..hayat iste...herkesin bir zitti var bu dunyada
millet dis gorunuse bakiyor ganfedim...hicbirseyin degeri yok artik..boy pos tip..amma bilmiyorlarki benim gonlumde neler varr neler..kismetimin cikmasina var demekki daha ganfedim, Allah daha yazmamiski evlenmedim diyorum
ganfed nereye kayboldun kiz
afiyet bal olsun da bol bol kilo olmasin canim
bende daldim da cikamadim bir turlu masalllah kizular gene doldurmus saayfalarca
ay bu haftayi es gec da canim o kadar misafirin icinde insan yemeden nasil dursunborekler corekler goz kirpip dururken
valla ben cok severim hele gecen kiz kardesim bana kurdela nakisindan bir salon takimi yapip gonderdi gelen misafirlerim bayiliyor ben el isi goz nurunu cok severim zevklede kullanirim fabrikasyonu sevmiyorum cunku herkeste aynindan oluyor ama elisi oyle mi sadece bana ozel oluyor her yerde bulamazsin ben kizilay yardimi gibi olmasi sevmem acikcasi
he oda var basta ceyiz diyorlar sonra ciplak gelenleri bas taci ediyorlar ya anlamadim
ay kiz senin dis gorunusunude gordum cok guzelsin kiloda insallah gidecek .hem seninki simdi sana gelecek hazirlamak icin ugrasiyor hazir olunca gelip alacak seni:123:
ay insallah ganfedimmmmmmm..sabirsizlikla bekliyorum vallahi:78::78::78:hayirlisiyla bir olsun, sizlerede gosteririm enistenizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?