Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben geldimmm..nasilsiniz kizlar..ben bugun tatilim evdeyim..yogunluktan oluyorummmm...gunlerdir misafir geliyorhalim kalmadi artiktam kimse yokkken ben gecmise dalim

kiz onca kiz varken benim gibi kedi gibi uslu diyetine bakan kisiyimi hizaye cekeceksinama itiraf ediyorum..bu hafta sonu canavarlastimmm:78::78::78:kac gundur boregin coregin tatlinin arasinda anca okadardurabildim..tartilmaya korkuyorummmmm:84::84::84:
günaydın........
gunaydin dogacim sen nasilsin??
evet rapor özetimi veriyorum :76::76::76::76:
yedim yedim yedimm
bende bende bende bende
listemiz bol sıfırlıydı ya elbirliğiyle yaptık
ben 400gr vermisim ama oy oy oy ne guzel hersey yoluna giriyor
allahın izni iile herşey düzene girio cnm cidden 23 gün sora aşkımda geliooo veeeeeeeee NİŞAN hazırlıkları başlıo
isteme felan olmadi ama demi juliacim?? sizden sonra banada nasib etsin insallah
kurdela işlerim var bnm cnm antepten getirtmiştim
kurdela isi nne kiz, ben fransizmi kalmisim yoksam:26::26:
ayy yok işte benim öyle getirttiricek yaptırtıcak birilerimm
hepsini alıyorumm sıraylaa bide bizde ceyiz cok öenmli mutlaka fazla fazla olucak o dert var :26::26:
benim ceyizlerde hazir amadamat yok
Günaydınnnnnnnnnn
gunaydin tatllim, nasilsin??
iyiydim canım gürmemişim mesajını...

günaydın kızlaaar.....

sanada gunaydin saferanim, sen nasilsin, nasil gecti diyet haftasonu?

yemeğimi yedim zoraki geldimm cok uykum var beynim uyuyor resmennn

bu gün sırf protein yiyorum yarın ayran detoksu yapıcam ertesi gün elmalı diyeti uygulucam ve pazara kadar ona devam edicem..

sabah peynir
ara peynir
öğlen tavuk yoğurt
ara belki yeşil elma
aksam ton balığı yoğurt

elma yememin sebebide midem sade proteinle cok kötü oluyor midemi sakinlestirmek.

ayy kızlar düğün öncesi en çok stresi şu çeyiz olaylarında yaşadım.. bana sormadan bir sürü dantel v.s. yapmışlar, her yere her şeye bir süs koyma merakı.. gelin çeyiziymiş, öyle olur muymuş.. eşim de nefret ediyo öyle şeylerden.. valla annemle eşimin arasında kalmıştım yaa... ben hiç sevmiyorum dantel v.s. bir kere babannemler falan evime geliyordu onlar görsün diye serdim, onlara da söyledim o kadar yaptınız siz geliyorsunuz diye serdim dedim.. hiç hoşlanmıyorum yaa.. :26::26:

gülüm hani sen 8 hedefine ulaıcaktın nolduu
oyle ama 3gun arka arkaya misafirlere birseyler hazirlayinca nefsin dayanamadi, dun patlakligi vurdu:78:
ben severim kiz...kocis bulimda,,dantellerede raziyim ama ensinir oldugum sey..erkek tarafi olsuun kiz tarafi olsun, gelinle damata sormadan hareket etmeleri

ganfedcim, nerde kalmistik..yokmu ufukta evlilik diyordun...malesef yok..enson iki yil once istemeye gelmislerdi ozaman 80 kiloydum..bu halde degildim, beni bu halde kim ne etsin, kim begensin

cnm bugün bnm doğum günüm ve arkadaşlarım bana yaş günü pastası getimiş şimdi mumları üfledim yemesem ayıp olur yaaa yesem mi kiii :44::44:
dogum gunun kutlu olsun canim allah sevdiginle kutlamayi nasip etsin bir dahakine insallah
bu gün bütüngün dışardaydık yeni geldik geçen hafta sonuna göre kaçamaklar daha azdı
oh ne guzel valla ben mangal yedim garantim yok
kiz bu gazla sen iki kilo verirsin artik demi
bahardanmidir nedir kaciran kacirana toparlanin kizlar ben haric
ben kaçıyorum kızlarrr... yeni bir haftaya başlıyoruz, inşallah şu 4 gün daha istikrarlı geçer diyet konusunda..
insallah canim ya yoksa surunecegiz gene bu hafta
yok canim ya bir onceki haftanin gaziyla hic bisey yapmamisiz hepimiz ayniydik
amanın sarjım bitiyorrrr

iş yerinden görüşürüz artık sekerlerimmm
tamma canim ise git ordan girersin ozletme kendini hemen gel aramiza
sen meraklanma senin nisandada halay cekeriz evel allah bir kilo veririz en az
allahın izni iile herşey düzene girio cnm cidden 23 gün sora aşkımda geliooo veeeeeeeee NİŞAN hazırlıkları başlıo
hadi hayirlisi canim insalllah bir yastikta kocarsiniz
ahhh ahhh bu ceyiz isi olmasa olmuyormu zavalli kizlar ne goturseler genede erkek tarafi az diyor ya:))

ganfedcim, nerde kalmistik..yokmu ufukta evlilik diyordun...malesef yok..enson iki yil once istemeye gelmislerdi ozaman 80 kiloydum..bu halde degildim, beni bu halde kim ne etsin, kim begensin

kiz seni begenmeyenin gozu kor olsun
ne deyim baska bu sen sakrak kizi kim begenmez
begenmeyeni bana havale et sen hakkindan gelirim ben

dogum gunun kutlu olsun canim allah sevdiginle kutlamayi nasip etsin bir dahakine insallah

ahhh ahhh bu ceyiz isi olmasa olmuyormu zavalli kizlar ne goturseler genede erkek tarafi az diyor ya:))

aman ceyizi olanlar az kiymete biniyor vallahi, bizim kizlar deli gibi ceyiz goturuyor hic kiymetleri olmuyor, bize gelenlerde neredeyse ciplak geliyor el ustunde tutuluyor ama rahatlik batiyor iste..hayat iste...herkesin bir zitti var bu dunyada

Son düzenleme:
kiz seni begenmeyenin gozu kor olsun
ne deyim baska bu sen sakrak kizi kim begenmez
begenmeyeni bana havale et sen hakkindan gelirim ben

millet dis gorunuse bakiyor ganfedim...hicbirseyin degeri yok artik..boy pos tip..amma bilmiyorlarki benim gonlumde neler varr neler.. kismetimin cikmasina var demekki daha ganfedim, Allah daha yazmamiski evlenmedim diyorum

ben yemeğe cıkıyorum sekerler hoscakalınnn
afiyet bal olsun da bol bol kilo olmasin canim
ben geldimmm..nasilsiniz kizlar..ben bugun tatilim evdeyim..yogunluktan oluyorummmm...gunlerdir misafir geliyorhalim kalmadi artiktam kimse yokkken ben gecmise dalim
bende daldim da cikamadim bir turlu masalllah kizular gene doldurmus saayfalarca
gülüm hani sen 8 hedefine ulaıcaktın nolduu
ay bu haftayi es gec da canim o kadar misafirin icinde insan yemeden nasil dursunborekler corekler goz kirpip dururken
valla ben cok severim hele gecen kiz kardesim bana kurdela nakisindan bir salon takimi yapip gonderdi gelen misafirlerim bayiliyor ben el isi goz nurunu cok severim zevklede kullanirim fabrikasyonu sevmiyorum cunku herkeste aynindan oluyor ama elisi oyle mi sadece bana ozel oluyor her yerde bulamazsin ben kizilay yardimi gibi olmasi sevmem acikcasi

aman ceyizi olanlar az kiymete biniyor vallahi, bizim kizlar deli gibi ceyiz goturuyor hic kiymetleri olmuyor, bize gelenlerde neredeyse ciplak geliyor el ustunde tutuluyor ama rahatlik batiyor iste..hayat iste...herkesin bir zitti var bu dunyada

millet dis gorunuse bakiyor ganfedim...hicbirseyin degeri yok artik..boy pos tip..amma bilmiyorlarki benim gonlumde neler varr neler.. kismetimin cikmasina var demekki daha ganfedim, Allah daha yazmamiski evlenmedim diyorum

he oda var basta ceyiz diyorlar sonra ciplak gelenleri bas taci ediyorlar ya anlamadim
ay kiz senin dis gorunusunude gordum cok guzelsin kiloda insallah gidecek .hem seninki simdi sana gelecek hazirlamak icin ugrasiyor hazir olunca gelip alacak seni:123:

ay insallah ganfedimmmmmmm..sabirsizlikla bekliyorum vallahi:78::78::78:hayirlisiyla bir olsun, sizlerede gosteririm enistenizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…