Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nehirnil111 hoşgeldin aramıza... çok zayıfsın aynı ben hahahha

merhaba nehir hoşgeldinnnn
kilonda süperr yaaa bu arada

Beeeen de beeeen deeee ....
Hoşbuldum sizinle olmaktan mutlu oldumSizde çıtırsınız kendinize haksızlık etmeyin herkesin aşağı yukarı kilolarına baktım boyunuza göre aşırı bir şey yoktur eminimBu kilo 52 lerde daha süper bakalım
Görünce şevk geldi di miii ?

nehirnil111 i asıl vorones ile yarıştırmak lazım
seni geçerim kiiii diye çoşar vero

Aa bak sen bende çok hırslıyımdır iyi yarışacağız o vakit vorones

Güzel menu ortim suyunu da güzel ictiysen

Kizzzzs yapmayın yazıktır bana kendimi dovusturulecek horoz gibim hisssettim seni de gecerimm citircan ama seni istmiyum ben. Kaptani verinnnn banaa

Inşallah kaptanim bu hafta 66lı rakamları göreceğim tartida

60.9 söz veremiom kaptancçiiooom amma sabah benim o artı 400 artı 100 olmisti. İnşallah cumaya eksiyi goreyumm yaa.

Kızlar büyüsün bende böyle olacağım

Günaydın canneylerrr bacilar. . İçtim limonlu suyumu 2 kaşık da güllaç şimdi çay iciore . Geçmiş tamam gelecege hazırım
Güllaç in miktarını merak ettim yedin yedin bitmedi
Mr. değnek diyeti ...
sabah benim yulaflı poğaçalardan götürür 4-5 tane ..
Sonra ekmeği uzatır , şuna fıstık ezmesi sürseneeeeee

Bizimkiler abur cubur yer alma diyorum önce kendisi dayanamıyor

Bak geliyorum deriz hiç gitmeyiz klasik anne tehditi
Geçerim bilem

Maviş bacınla senin ikoncanınız oldugumu biliyom çoçuklar küçükken yani 5-6 yıl evvel ev ve okul arasından başka bi yere gitmezdim
Az sabredin
Sen çalışıyormuydun ?

He he simdı oldi . Tanistik. Temmama olur yani senle de kapisiris fıstık senin boy kilo oranı bana yarasir lakin yüzdesi ile yarışırm benim boyumda 55 olsandi döverdim valaa. Ben 163 dedim.65 varsin dio eşim univdé olmuştum 163

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…