Wait for tomorrow... coming soon...
aynı biz yaaa ay bu takımda da hep zayıfız hep zayıfıznasıl zayıflama takımı burası
merhaba nehir hoşgeldinnnn
kilonda süperr yaaa bu arada
Hoşbuldum sizinle olmaktan mutlu oldum
Beeeen de beeeen deeee ....
Görünce şevk geldi di miii ?
nehirnil111 i asıl vorones ile yarıştırmak lazım
seni geçerim kiiii diye çoşar vero
Güzel menu ortim suyunu da güzel ictiysen@Dilekiyi A arselka orti olmuşuz bu hafta. Kusura bakmayın başım kalabalık çok giremedim
Dünkü menüm
Sabah 1 dl ekmek, peynir, domates, salatalık, zeytin, çay, 1 tane incir reçeli
Öğle çocukların tabaklarından kalan biraz pilav ve et
Ara 1 armut
Akşam yarım ızgara uskumru, bikaç kızarmış hamsi, soğan salatası, domates, turp, yarım dilim ekmek
kızlarr ben 3 günlük akşam orucuna girdimmm
öglen yediigm ile sabahı edicem inşşalah başarabilirimmmm
Kizzzzs yapmayın yazıktır bana kendimi dovusturulecek horoz gibim hisssettimHoşbuldum sizinle olmaktan mutlu oldumSizde çıtırsınız kendinize haksızlık etmeyin herkesin aşağı yukarı kilolarına baktım boyunuza göre aşırı bir şey yoktur eminim Bu kilo 52 lerde daha süper bakalım
Aa bak sen bende çok hırslıyımdır iyi yarışacağız o vakitvorones
Inşallah kaptanim bu hafta 66lı rakamları göreceğim tartidaEveeeeeeeeet ...
Bu hafta kaza vs derken ... geldi salı ... hala kimde umut var kimde yok bilmiyorum
ada81 bomba gibi bir onu biliyorummm
@kelebekolacam daktırım da durum ne acep ?
@mimu88 sen artılardasın.... @Ahu060812 da stabil
@Sekercikiz toparlayacak şu 3 günnn .... @tuba52 iyi gidiyorrr@Bebetomm da iyi bence ... başkaaaa
Betulina adanın gizli rakibi , büyük bomba gelecek ondan vorones de ablasını üzmeeeez , cumaya 60.9
@pamukskr istikrar kraliçesi@Sherrysherrylady sana tartı ne dedi gülümmmm , ayar lazım mı ayar
@Dersaadet_ kayıp !
@fatmanurkaya veNare83 ikilisine izin yarayacak mı
@DelyDoly sabitin acısını çıkaracak , bana pon pon sallatacak artık diii miiiiiiiiiiiiii dely ?
@Benim adim uzum kuzum şu nicki değiştirsen yahu , etiket krizi yaşıyoruuuzayrı kelimeler olunca .
O da bu hafta iyi olacak@MuMu85 küsürleri atacak .... @Dilekiyi +100 ün intikamını alacak .... @cydnz_1 de kayıp yineeee ???
begum75 ile @Daydream15 güzel ortilerim benim durumlar nasıl ?
@kuzularinannesi adapte olsa bir , ahh ahhhh ...
ecemavi daktırıma yaklaşacak mı bu haftaaaaa yoksaaa daktırım koşarak uzaklaşacak mıııııııııııııı ?
A arselka canım yine bozmadan ilerleyecek , işler yolunda o cephede .
aeben günler kraliçesi geliyor muuuuuuuuuu 69.9 ??
Eveeeet bir ses edin hele ?
Durumlar böyle mi , daha mı iyidaha mı kötü
İnanın kötü ise salı çarşamba perşembe altın günler , geç değil yaniii ..toparlarız .
Ama bilek te yapak
Hoşgeldin canimHoşbuldum canım
AhahaKizzzzs yapmayın yazıktır bana kendimi dovusturulecek horoz gibim hisssettimseni de gecerimm citircan ama seni istmiyum ben. Kaptani verinnnn banaa
60.9 söz veremiom kaptancçiiooom amma sabah benim o artı 400 artı 100 olmisti. İnşallah cumaya eksiyi goreyumm yaa.Eveeeeeeeeet ...
Bu hafta kaza vs derken ... geldi salı ... hala kimde umut var kimde yok bilmiyorum
@Sekercikiz toparlayacak şu 3 günnn .... @tuba52 iyi gidiyorrr@Bebetomm da iyi bence ... başkaaaa
Betulina adanın gizli rakibi , büyük bomba gelecek ondan vorones de ablasını üzmeeeez , cumaya 60.9
@pamukskr istikrar kraliçesi@Sherrysherrylady sana tartı ne dedi gülümmmm , ayar lazım mı ayar
@Dersaadet_ kayıp !
@DelyDoly sabitin acısını çıkaracak , bana pon pon sallatacak artık diii miiiiiiiiiiiiii dely ?
@Benim adim uzum kuzum şu nicki değiştirsen yahu , etiket krizi yaşıyoruuuzayrı kelimeler olunca .
O da bu hafta iyi olacak@MuMu85 küsürleri atacak .... @Dilekiyi +100 ün intikamını alacak .... @cydnz_1 de kayıp yineeee ???
ecemavi daktırıma yaklaşacak mı bu haftaaaaa yoksaaa daktırım koşarak uzaklaşacak mıııııııııııııı ?
İnanın kötü ise salı çarşamba perşembe altın günler , geç değil yaniii ..toparlarız .
Ama bilek te yapak
bugun kurs vardı hocam ama astım gitmiycem evi barkı toplayım bolkonumu düzenleyim . Evden netden ders çalışayım dedim .
Zaten yarın ve sonraki gün evde değilim bugun bari çıkmayım dimi
Her gün çık çık nereye kadar
Güllaç in miktarını merak ettim yedin yedin bitmediGünaydın canneylerrr bacilar. . İçtim limonlu suyumu 2 kaşık da güllaçşimdi çay iciore . Geçmiş tamam gelecege hazırım
Mr. değnek diyeti ...
sabah benim yulaflı poğaçalardan götürür 4-5 tane ..
Sonra ekmeği uzatır , şuna fıstık ezmesi sürseneeeeee
Bak geliyorum deriz hiç gitmeyiz klasik anne tehditibizim saat 6-7 arası cinnet saatleri.6da eve giriyoruz ben dogru mutfaga onlar hırgüre.mutfaktan sürekli bagıran bi anne,bırak onun oyuncagını sen üstünü hala değişmedin mi,ellerini sabunla yıkadın mı,bak geliyorum kim o ağlayan..
Geçerim bilemEveeeeeeeeet ...
@Dersaadet_ kayıp !
Ama bilek te yapak
Betulina adanın gizli rakibi , büyük bomba gelecek ondan
salı çarşamba perşembe altın günler , geç değil yaniii ..toparlarız .
Maviş bacınla senin ikoncanınız oldugumu biliyomKızlar büyüsün bende böyle olacağım
Güllaç in miktarını merak ettim yedin yedin bitmedi
Bizimkiler abur cubur yer alma diyorum önce kendisi dayanamıyor
Bak geliyorum deriz hiç gitmeyiz klasik anne tehditi
Geçerim bilem
masum metabolizmanı yavaşlatıyosun,yanlış yöntem
He he simdı oldi . Tanistik.Yeni üyelerin katılım formu.
ADINIZ: NEHİRNİL111
YAŞINIZ: 27
BOYUNUZ: 1.57
KİLONUZ: 55.2
HEDEF KİLONUZ: 52 - 53
KİLO ALMA NEDENİNİZ: POLİKİSTİKOVERİN ETKİSİ VE YİYECEKLERDEN TATLI, HAMURİŞLERİNE HAYIR DİYEMEMEM
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: KENDİMİ İYİ HİSSETMEK ( FOTOĞRAFLARDA SURATIMIN ŞİŞKO ÇIKMAMASI)
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: MUHASEBECİYİM. 1,5 SENELİK EVLİYİM ÇOCUK YOK. ORTA TEMPOLU BİR İŞİM VAR. YENİ YERLER GÖRMEYİ, KİTAP OKUMAYI, BİR DE MUHABBETİ ÇOK SEVERİM(MESAJ SAYIMDAN ÇENE DÜŞÜKLÜĞÜM ANLAŞILIYORDUR)
Ausencia Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?