begümm ben aç kalmadan zayıflayamıyorum daha öncede belirtmiştim sanırım..
kilo veririken bakliyat yersemm , aç kalmazsamm kilo veremiyorummm
keşke bende sizler gii yiyip kilo versem ama olmuyr
Bi tepsi djKızlar büyüsün bende böyle olacağım
Güllaç in miktarını merak ettim yedin yedin bitmedi
Bizimkiler abur cubur yer alma diyorum önce kendisi dayanamıyor
Bak geliyorum deriz hiç gitmeyiz klasik anne tehditi
Geçerim bilem
Benim boyda az değişik ama genelde böyle çıkıyorum ne zamandır da ölçtürmedim(zamanla uzuyor gibi sanki)He he simdı oldi . Tanistik.Temmama olur yani senle de kapisiris fıstık senin boy kilo oranı bana yarasir lakin yüzdesi ile yarışırm benim boyumda 55 olsandi döverdim valaa. Ben 163 dedim.65 varsin dio eşim univdé olmuştum 163
şaka mı bu yaYeni üyelerin katılım formu.
ADINIZ: NEHİRNİL111
YAŞINIZ: 27
BOYUNUZ: 1.57
KİLONUZ: 55.2
HEDEF KİLONUZ: 52 - 53
KİLO ALMA NEDENİNİZ: POLİKİSTİKOVERİN ETKİSİ VE YİYECEKLERDEN TATLI, HAMURİŞLERİNE HAYIR DİYEMEMEM
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: KENDİMİ İYİ HİSSETMEK ( FOTOĞRAFLARDA SURATIMIN ŞİŞKO ÇIKMAMASI)
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: MUHASEBECİYİM. 1,5 SENELİK EVLİYİM ÇOCUK YOK. ORTA TEMPOLU BİR İŞİM VAR. YENİ YERLER GÖRMEYİ, KİTAP OKUMAYI, BİR DE MUHABBETİ ÇOK SEVERİM(MESAJ SAYIMDAN ÇENE DÜŞÜKLÜĞÜM ANLAŞILIYORDUR)
@Ausencia Teşekkür ederim
Aşk olsun şaka yapıyor gibi mi göründümşaka mı bu ya
Hoşeldin ama acep yanlış yere mi geldin
Hoşgeldin peki hoşgeldiniki üç kilo fazlana da saygı duyuyorum
Kolay gelsin canım benimde akşama çamaşır yıkamam var, sporum var bir de yemek yapacağım hepsi 7 den sonraCanlar ben bir çıkayım ...
geç kahvaltı sonrası ... karnım gur gurlamaya başladı .
Şimdi güzel bir öğün yapayım .
Akşam yoğurt sadece .
Ütü de vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
Çilekli nefsİt hepsini ! Yedimcayla sanrimm Sucuklu yumurta nin üstüne gitmedi
Ayy sorma bende de var o aralık. Yani ben dé 68 den 60 à kadar neyse ama 58 56 lar hayalllll oluo gidim gidimBenim boyda az değişik ama genelde böyle çıkıyorum ne zamandır da ölçtürmedim(zamanla uzuyor gibi sanki)ah keşke 160 üstü olabilseydim en azından vücudumda kilo oranı daha az görünürdü ben 55 yukarı bildiğin toplu oluyorum Bende çok hırslıyımdır ama 60 kilolardayken hızlı düşüyorum 54 aşağısı çok kasıyor senelerdir aynı kilolarda olunca gıdım gıdım ilerliyor bir ileri 2 geri geçen sene Aralık-Ocak sonu gibi o arası 5 kilo verdim Ocak-Nisan anca diğer 5 kiloyu verdim düşün 4 ayda anca gitmişti
Çok yıpratıyor insanı vazgeçmek yok vazgeçmeyince elbet geliyor ama işte bayağı uğraşıyorsunAyy sorma bende de var o aralık. Yani ben dé 68 den 60 à kadar neyse ama 58 56 lar hayalllll oluo gidim gidim
Canim ben çayı yanınà bişi olmadan icemiorum aha da günahım buKolay gelsin canım benimde akşama çamaşır yıkamam var, sporum var bir de yemek yapacağım hepsi 7 den sonra
Afiyet olsun canım onlar işe yarıyor mu geçenlerde gözüme takıldı da tatlı yerine olanları mı yiyorsun yoksa süte karıştırılıp yenenleri mi ben mesela sadece yulaf ezmesi kullanıyorum sütle beraber pişirerek tüketiyorum
vorocum bırak çileği, yemeği.. Gruba 2-3 fazlası olan bir çıtır gelmiş... Aus gelse gelse vero onun hakkından gelir diyorÇilekli nefsİt hepsini ! Yedimcayla sanrimm Sucuklu yumurta nin üstüne gitmedi
vorocum bırak çileği, yemeği.. Gruba 2-3 fazlası olan bir çıtır gelmiş... Aus gelse gelse vero onun hakkından gelir diyor
He he kapisioz şimci onla. Kız disime göre o benim.vorocum bırak çileği, yemeği.. Gruba 2-3 fazlası olan bir çıtır gelmiş... Aus gelse gelse vero onun hakkından gelir diyor
Peki zararlı mı bunlar yani yenmesi çok tehlike teşkil ediyor mu sen hiç farkettin mi bende de evde boş kaldıkça abur cubur isteği olabiliyor mesela gündüzleri yesem olur mu kiCanim ben çayı yanınà bişi olmadan icemiorum aha da günahım bu Eki Görüntüle 1963582
zaten ben şu anHe he kapisioz şimci onla. Kız disime göre o benim.hatun çıtır değilim dio kilo 55 takılma ona
hahahahAz dedugi 45 dk ne güzel yaaa :)
Ananaaamm bacilar nil beni tanimio tabi . Bacuii sorma bana. Ben abur cubur düşkünü etipufum yerim her bişi bakmam zararlı mı. Die.Peki zararlı mı bunlar yani yenmesi çok tehlike teşkil ediyor mu sen hiç farkettin mi bende de evde boş kaldıkça abur cubur isteği olabiliyor mesela gündüzleri yesem olur mu kiÇay tüketmediğim için pek arzulamıyorum ama sütle ya da kahveyle olabilir
Peki zararlı mı bunlar yani yenmesi çok tehlike teşkil ediyor mu sen hiç farkettin mi bende de evde boş kaldıkça abur cubur isteği olabiliyor mesela gündüzleri yesem olur mu kiÇay tüketmediğim için pek arzulamıyorum ama sütle ya da kahveyle olabilir
Bende canım çektiğinde yiyorum evde dayanamıyorum ondan böyle geri aldım işteAnanaaamm bacilar nil beni tanimio tabi . Bacuii sorma bana. Ben abur cubur düşkünü etipufum yerim her bişi bakmam zararlı mı. Die.
Dur fikrimı söyleyim. Paketli yiyecek yememek lazım. Çayı sade iç. Oh mis. İçindekiler ı okudum seker neyin bisuru şey. Var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?