Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

begümm ben aç kalmadan zayıflayamıyorum daha öncede belirtmiştim sanırım..
kilo veririken bakliyat yersemm , aç kalmazsamm kilo veremiyorummm
keşke bende sizler gii yiyip kilo versem ama olmuyr

yok biliyorumda masum,şöyle düşünüyorum,şimdi bu şekilde hedefe ulaştığında akşam yemeğe başlayınca kiloyu geri alabilme durumu olmasın hani kalıcı verecek bi yol bulmak daha doğru,sporla destekleyebilsen süper olcakta oda nasip olmadı bi türlü

Bi tepsi dj azcık daha var onu dà gidince yiycim

Benim boyda az değişik ama genelde böyle çıkıyorum ne zamandır da ölçtürmedim(zamanla uzuyor gibi sanki) ah keşke 160 üstü olabilseydim en azından vücudumda kilo oranı daha az görünürdü ben 55 yukarı bildiğin toplu oluyorum Bende çok hırslıyımdır ama 60 kilolardayken hızlı düşüyorum 54 aşağısı çok kasıyor senelerdir aynı kilolarda olunca gıdım gıdım ilerliyor bir ileri 2 geri geçen sene Aralık-Ocak sonu gibi o arası 5 kilo verdim Ocak-Nisan anca diğer 5 kiloyu verdim düşün 4 ayda anca gitmişti

şaka mı bu ya
Hoşeldin ama acep yanlış yere mi geldin
Hoşgeldin peki hoşgeldin iki üç kilo fazlana da saygı duyuyorum

Canlar ben bir çıkayım ...
geç kahvaltı sonrası ... karnım gur gurlamaya başladı .
Şimdi güzel bir öğün yapayım .
Akşam yoğurt sadece .

Ütü de vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
Kolay gelsin canım benimde akşama çamaşır yıkamam var, sporum var bir de yemek yapacağım hepsi 7 den sonra
Çilekli nefsİt hepsini ! Yedim cayla sanrimm Sucuklu yumurta nin üstüne gitmedi

Afiyet olsun canım onlar işe yarıyor mu geçenlerde gözüme takıldı da tatlı yerine olanları mı yiyorsun yoksa süte karıştırılıp yenenleri mi ben mesela sadece yulaf ezmesi kullanıyorum sütle beraber pişirerek tüketiyorum

Ayy sorma bende de var o aralık. Yani ben dé 68 den 60 à kadar neyse ama 58 56 lar hayalllll oluo gidim gidim

Canim ben çayı yanınà bişi olmadan icemiorum aha da günahım bu

Canim ben çayı yanınà bişi olmadan icemiorum aha da günahım bu Eki Görüntüle 1963582
Peki zararlı mı bunlar yani yenmesi çok tehlike teşkil ediyor mu sen hiç farkettin mi bende de evde boş kaldıkça abur cubur isteği olabiliyor mesela gündüzleri yesem olur mu ki Çay tüketmediğim için pek arzulamıyorum ama sütle ya da kahveyle olabilir

Ananaaamm bacilar nil beni tanimio tabi . Bacuii sorma bana. Ben abur cubur düşkünü etipufum yerim her bişi bakmam zararlı mı. Die.
Dur fikrimı söyleyim. Paketli yiyecek yememek lazım. Çayı sade iç. Oh mis. İçindekiler ı okudum seker neyin bisuru şey. Var

nill icat çıkarma sen bildiğin gibi devam et
kız veroo(ellleri belinde, kaşı çatık, kafa sallayan smiley),baştan çıkarcan hemen nil i

Bende canım çektiğinde yiyorum evde dayanamıyorum ondan böyle geri aldım işte Yerim seni etipuf Tabisi paketli olan herşeyin belli bir zararı var masum görünse de katkı maddeleri mevcut sadece mesela bitter çikolata ya da kek yerine bu daha mı masum diye soruyorum çıldırma sıralarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…