Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hadi sen calisiyosun canim ben evdeyim bide
evdede olsan çocuklar aynı.. bak benim tek çocuk sabah 10 da başladım 12 ye kadar aysima oturma odasındaki oyuncakları odana götür diye ..kimeeee söyledim tınmadıııı .. hepsi küçük oyun hamuru için şekiller her yere saçılmış durumda harfler sayılarrrr.... sonra bir söyledim anlamadı 100 söyledim anlamadı uffff anne diyor birde....dedim sen bilirsin hepsini atacam dedim başladı toplamaya ama nasıl toplayış birer birer odasına taşıdı bende inat oturdum koltuğa hepsini sen toplayacaksın dedim resmen bıyık altından gülüyor sıpa.... ben en son diyeyeim amannn off seni bekleyemem ben toplayayım dememi bekledi bende toplamadım bekledim bana diyor kiii anne sen çok yaramazsın )))))))))))))))

burda kilo alırsan ben çıldırırım heralde o zaman çıldırma anında ne sakinleştiriyo onu ararsın nill
şansını zorlama

ayyyy o bomba inşallah tarrtıda patlamaz elimden geleni yapıyorum )))

Amin inşallah sağol canım hoşbuldumama gitmeyi düşünmüyorum kaptan izin verirse sizlerle kilomu koruyacağım diğer topikte de öyle oldu ben öyle kendimi kurtarıp gitmem
gitme tabiii yeterki kilolardan kurtul bende uzun süre koruma döneminde burada kalırım sanırım ben yaklaşık 2 sene buradayım hahahah önce hedef kiloma ulaşacam sonra koruma derken ancaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…