- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Ahahha hemen bahane bulmaya çalışıyorum Begüş değil mi tamam tamam her türlüsü yasak abur cuburunnill icat çıkarma sen bildiğin gibi devam et
kız veroo(ellleri belinde, kaşı çatık, kafa sallayan smiley),baştan çıkarcan hemen nil i
evdede olsan çocuklar aynı.. bak benim tek çocuk sabah 10 da başladım 12 ye kadar aysima oturma odasındaki oyuncakları odana götür diye ..kimeeee söyledim tınmadıııı .. hepsi küçük oyun hamuru için şekiller her yere saçılmış durumda harfler sayılarrrr.... sonra bir söyledim anlamadı 100 söyledim anlamadı uffff anne diyor birde....dedim sen bilirsin hepsini atacam dedim başladı toplamaya ama nasıl toplayış birer birer odasına taşıdı bende inat oturdum koltuğa hepsini sen toplayacaksın dedim resmen bıyık altından gülüyor sıpa.... ben en son diyeyeim amannn off seni bekleyemem ben toplayayım dememi bekledi bende toplamadım bekledim bana diyor kiii anne sen çok yaramazsınHadi sen calisiyosun canim ben evdeyim bide
burda kilo alırsan ben çıldırırım heraldeBende canım çektiğinde yiyorum evde dayanamıyorum ondan böyle geri aldım işteYerim seni etipuf Tabisi paketli olan herşeyin belli bir zararı var masum görünse de katkı maddeleri mevcut sadece mesela bitter çikolata ya da kek yerine bu daha mı masum diye soruyorum çıldırma sıralarında
Ahaha seni yerim o vakit tatlı niyetineburda kilo alırsan ben çıldırırım heraldeo zaman çıldırma anında ne sakinleştiriyo onu ararsın nill
şansını zorlama
ayyyy o bomba inşallahEveeeeeeeeet ...
Bu hafta kaza vs derken ... geldi salı ... hala kimde umut var kimde yok bilmiyorum
ada81 bomba gibi bir onu biliyorummm
@kelebekolacam daktırım da durum ne acep ?
@mimu88 sen artılardasın.... @Ahu060812 da stabil
@Sekercikiz toparlayacak şu 3 günnn .... @tuba52 iyi gidiyorrrB Bebetomm da iyi bence ... başkaaaa
@Betulina adanın gizli rakibi , büyük bomba gelecek ondan@vorones de ablasını üzmeeeez , cumaya 60.9
@pamukskr istikrar kraliçesiKedibochi sana tartı ne dedi gülümmmm , ayar lazım mı ayar
@Dersaadet_ kayıp !
@fatmanurkaya ve @masumm ikilisine izin yarayacak mı
@DelyDoly sabitin acısını çıkaracak , bana pon pon sallatacak artık diii miiiiiiiiiiiiii dely ?
@Benim adim uzum kuzum şu nicki değiştirsen yahu , etiket krizi yaşıyoruuuzayrı kelimeler olunca .
O da bu hafta iyi olacakMuMu85 küsürleri atacak .... @Dilekiyi +100 ün intikamını alacak .... @cydnz_1 de kayıp yineeee ???
begum75 ile @Daydream15 güzel ortilerim benim durumlar nasıl ?
@kuzularinannesi adapte olsa bir , ahh ahhhh ...
@ecemavi daktırıma yaklaşacak mı bu haftaaaaa yoksaaa daktırım koşarak uzaklaşacak mıııııııııııııı ?
A arselka canım yine bozmadan ilerleyecek , işler yolunda o cephede .
@aeben günler kraliçesigeliyor muuuuuuuuuu 69.9 ??
Eveeeet bir ses edin hele ?
Durumlar böyle mi , daha mı iyidaha mı kötü
İnanın kötü ise salı çarşamba perşembe altın günler , geç değil yaniii ..toparlarız .
Ama bilek te yapak
Ahaha seni yerim o vakit tatlı niyetineAlmayacağım söz Nisan 23 bu iş bitti
Ballı lokma en sevdiğimhem sütlü hem şerbetliyimdirçok kaloriliyim yani
anlaştık 23 nisana hedefteyiz
ne güzel şiir olmuş bu,şairene şerySana bir kuple siirle meramimi anlatayim @Auscencia ..
Ne mi diyor tarti ?
Artı diyor artı.
Artıları vermesssen,
Yersin sarı kartı..
Saygılar canım kaptan
hadi yaa,süpermiş oBallı lokma en sevdiğimÇocuklar gibi çoşacağız pazar gününe denk geliyor ödül günü
Lokma pek sevmem ama kelimeyi seviyorumhadi yaa,süpermiş o
ama kaptan benim hedef gününü 31 mart yapmış,martın ortası geldi zaten,hergün maraton koşsam varamam ki ben hedefe
hoşgeldin aramıza fazla kalıcı değilsin bizler burada fosilleceğiz sen 1 ayda mezun olur gidersin inşallahBallı lokma en sevdiğimÇocuklar gibi çoşacağız pazar gününe denk geliyor ödül günü
Ex ortim yeni mortim hadi bakem koş koş koşhadi yaa,süpermiş o
ama kaptan benim hedef gününü 31 mart yapmış,martın ortası geldi zaten,hergün maraton koşsam varamam ki ben hedefe
Amin inşallah sağol canım hoşbuldumhoşgeldin aramıza fazla kalıcı değilsin bizler burada fosilleceğiz sen 1 ayda mezun olur gidersin inşallah)
Bende çok aciktim bir bardak ayran ve bir avuç leblebi yedimçook acıktım bugün açlık yaşıyorum niye anlamadım ama daha yarım saat sonra yiyecem yemeğimi .. bol su içiyorum .
gitme tabiii yeterki kilolardan kurtul bende uzun süre koruma döneminde burada kalırım sanırım ben yaklaşık 2 sene buradayım hahahah önce hedef kiloma ulaşacam sonra koruma derken ancaaaaaaaaaaAmin inşallah sağol canım hoşbuldumama gitmeyi düşünmüyorum kaptan izin verirse sizlerle kilomu koruyacağım diğer topikte de öyle oldu ben öyle kendimi kurtarıp gitmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?