Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Lokma pek sevmem ama kelimeyi seviyorum Aa demek ki sendeki azmi görmüşler bence imkansız değil neden olmasın daha bugün 7 si

ne azim ne azim,kaplumbağayla yarışıcak kadar azim anca vardıre bende
neyse görcez bakalım
Ex ortim yeni mortim hadi bakem koş koş koş maraton mu koşarsın ne koşarsın bilmem 31 Marta mezun olacan

oyy mortim gelmiş
sorma mortim,artık elimizden geleni yapcaz bakalım

çook acıktım bugün açlık yaşıyorum niye anlamadım ama daha yarım saat sonra yiyecem yemeğimi .. bol su içiyorum .
canımcım şekerin düşmüş olabnilir, varsa bir halley at ağzına ya da ne bileyim çikolata mikolata ye.. Spor yaptın aç kalma

gitme tabiii yeterki kilolardan kurtul bende uzun süre koruma döneminde burada kalırım sanırım ben yaklaşık 2 sene buradayım hahahah önce hedef kiloma ulaşacam sonra koruma derken ancaaaaaaaaaa
Aynen açıkcası bende koruma olarak hep kalmaya çalıştım ama topik zayıfladı ya da çok kopmalar oldu insanlar hemen vazgeçmemeli sonra böyle geri dönüşü oluyor vücut dediğin gibi en az 1-2 sene sabit kalmaya çalışmalı alışmalı
ne azim ne azim,kaplumbağayla yarışıcak kadar azim anca vardıre bende
neyse görcez bakalım

oyy mortim gelmiş
sorma mortim,artık elimizden geleni yapcaz bakalım

Begüş ne kadar mütevazi insansın kendini eziyorsun kuzum ya aynı annem gibisin he harika olsa da yok canım der bende çekmişim ona ama sen benden betersin

canımcım şekerin düşmüş olabnilir, varsa bir haley at ağzına ya da ne bileyim çikolata mikolata ye.. Spor yaptın aç kalma
tabiii tabiiii pışıkkkkkkk ) eyle zararlı şeyler yemememmm )) sonra yiyeyim şişko olayım yazın hayat ettiğim beyaz pantolonu giyemeyeyim demiiii pışıkkkkk

her gruba sağlam demirbaşlar lazım.. Bak bizim aeben maşallahı var.. Bizi yoklar hep.. Sonra @Daydream15 .. Onlar gelir 7. takımı yoklar, gerekirse toplar Bi de bir tane @nananais vardı, sanki kaptanlığı birakmayı bekliyormuş gibi bıraktı bizi gitti Adını anmasan gelmez

yok kız ne ezmesi,sonuç ortada,2 seneye yakındır burdayım hedefe ulaşamadım
Hayırlı akşamlar kuzum pazarda yürü bol bol Benimde çok işim var

kolay gelsin sanada kuzum
ben çıkıyım anca hazırlanırım yoksa servisi kaçırcam

Öyle demirbaşlar güzel oluyor en azından insana varlığı bile iyi hissettiriyor hepimiz sonuçta her gün buraya giren kişileriz selam vermek bakmak sohbet etmekle kimseye bir şey olmaz
yok kız ne ezmesi,sonuç ortada,2 seneye yakındır burdayım hedefe ulaşamadım

kolay gelsin sanada kuzum
ben çıkıyım anca hazırlanırım yoksa servisi kaçırcam

Bayağı takıldın ama vazgeçmedin kendinle gurur duymalısın sonuçta kırdın mı direnci kırdın

İyi akşamlar kuzum

vay be kraliçe ha köle gibi çalışan kraliçe
akşam eltime sürpriz doğum günü bende yapılacakmış.
kv de mantı yapıyor muş yemin ederim deliler gibi ağlayasım var
sanki herkes benimle uğraşıyor.
yorgunluktan sağ kolumu hissetmiyorum.
boynum uyuşuyor.

Kizzz ne action dolu bi hayat ) hergun biseyler çıkıyor ...

Kizzz ne action dolu bi hayat ) hergun biseyler çıkıyor ...
evet ctesi arkadaşın oğlu 1. yaşgünü partisi
ctesi gece tarlaya yolculuk kardeşlerimde yer bakmaya gelecek
kesin mangal yanar
bu hafta ablam perşembe ameliyat oluyor gece yanında kalmam gerek
abah işe gelmem gerek
vallahi delirmek üzere yaşıyorum

Ablana gecmis olsun canim...ecanim...evet cok yogun geciyor hayatin cooo şükür saglik olsun kosusturma olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…