bende spordan önce fındık ve hurma yemiştim ama tutmadı sanırsammm ..Bende çok aciktim bir bardak ayran ve bir avuç leblebi yedimara öğün yaptım
Lokma pek sevmem ama kelimeyi seviyorumAa demek ki sendeki azmi görmüşler bence imkansız değil neden olmasın daha bugün 7 si
Ex ortim yeni mortim hadi bakem koş koş koşmaraton mu koşarsın ne koşarsın bilmem 31 Marta mezun olacan
Sana bir kuple siirle meramimi anlatayim @Auscencia ..
Ne mi diyor tarti ?
Artı diyor artı.
Artıları vermesssen,
Yersin sarı kartı..
Saygılar canım kaptan
canımcım şekerin düşmüş olabnilir, varsa bir halley at ağzınaçook acıktım bugün açlık yaşıyorum niye anlamadım ama daha yarım saat sonra yiyecem yemeğimi .. bol su içiyorum .
Aynen açıkcası bende koruma olarak hep kalmaya çalıştım ama topik zayıfladı ya da çok kopmalar oldu insanlar hemen vazgeçmemeli sonra böyle geri dönüşü oluyor vücut dediğin gibi en az 1-2 sene sabit kalmaya çalışmalı alışmalıgitme tabiii yeterki kilolardan kurtul bende uzun süre koruma döneminde burada kalırım sanırım ben yaklaşık 2 sene buradayım hahahah önce hedef kiloma ulaşacam sonra koruma derken ancaaaaaaaaaa
ne azim ne azim,kaplumbağayla yarışıcak kadar azim anca vardıre bende
neyse görcez bakalım
oyy mortim gelmiş
sorma mortim,artık elimizden geleni yapcaz bakalım
canlı bildiriyorum
pazara çıkıcağımdan dolayı enerji gelsin diye şimdi yarım dilim ekmek ve 2 ceviz yiyiyorum
ben yavaştan kaçar,pazardan sonra eve gidip yemek yapıcam daha
tabiii tabiiii pışıkkkkkkkcanımcım şekerin düşmüş olabnilir, varsa bir haley at ağzınaya da ne bileyim çikolata mikolata ye.. Spor yaptın aç kalma
her gruba sağlam demirbaşlar lazım.. Bak bizimAynen açıkcası bende koruma olarak hep kalmaya çalıştım ama topik zayıfladı ya da çok kopmalar oldu insanlar hemen vazgeçmemeli sonra böyle geri dönüşü oluyor vücut dediğin gibi en az 1-2 sene sabit kalmaya çalışmalı alışmalı
Begüş ne kadar mütevazi insansın kendini eziyorsun kuzum ya aynı annem gibisin he harika olsa da yok canım der bende çekmişim ona ama sen benden betersin
Aynen açıkcası bende koruma olarak hep kalmaya çalıştım ama topik zayıfladı ya da çok kopmalar oldu insanlar hemen vazgeçmemeli sonra böyle geri dönüşü oluyor vücut dediğin gibi en az 1-2 sene sabit kalmaya çalışmalı alışmalı
Begüş ne kadar mütevazi insansın kendini eziyorsun kuzum ya aynı annem gibisin he harika olsa da yok canım der bende çekmişim ona ama sen benden betersin
Hayırlı akşamlar kuzum pazarda yürü bol bolBenimde çok işim var
çook acıktım bugün açlık yaşıyorum niye anlamadım ama daha yarım saat sonra yiyecem yemeğimi .. bol su içiyorum .
wc olayını çözdün mü canım...ay açlık iyidir ada ya bende açlıgı özledim valla
bu haftaaa
Öyle demirbaşlar güzel oluyor en azından insana varlığı bile iyi hissettiriyor hepimiz sonuçta her gün buraya giren kişileriz selam vermek bakmak sohbet etmekle kimseye bir şey olmazher gruba sağlam demirbaşlar lazım.. Bak bizimaeben maşallahı var.. Bizi yoklar hep.. Sonra @Daydream15 .. Onlar gelir 7. takımı yoklar, gerekirse toplar Bi de bir tane @nananais vardı, sanki kaptanlığı birakmayı bekliyormuş gibi bıraktı bizi gitti Adını anmasan gelmez
yok kız ne ezmesi,sonuç ortada,2 seneye yakındır burdayım hedefe ulaşamadım
kolay gelsin sanada kuzum
ben çıkıyım anca hazırlanırım yoksa servisi kaçırcam
wc olayını çözdün mü canım...
Eveeeeeeeeet ...
Bu hafta kaza vs derken ... geldi salı ... hala kimde umut var kimde yok bilmiyorum
ada81 bomba gibi bir onu biliyorummm
@kelebekolacam daktırım da durum ne acep ?
@mimu88 sen artılardasın.... @Ahu060812 da stabil
@Sekercikiz toparlayacak şu 3 günnn .... @tuba52 iyi gidiyorrr@Bebetomm da iyi bence ... başkaaaa
Betulina adanın gizli rakibi , büyük bomba gelecek ondan @vorones de ablasını üzmeeeez , cumaya 60.9
pamukskr istikrar kraliçesi @Sherrysherrylady sana tartı ne dedi gülümmmm , ayar lazım mı ayar
@Dersaadet_ kayıp !
@fatmanurkaya veNare83 ikilisine izin yarayacak mı
@DelyDoly sabitin acısını çıkaracak , bana pon pon sallatacak artık diii miiiiiiiiiiiiii dely ?
@Benim adim uzum kuzum şu nicki değiştirsen yahu , etiket krizi yaşıyoruuuzayrı kelimeler olunca .
O da bu hafta iyi olacak@MuMu85 küsürleri atacak .... @Dilekiyi +100 ün intikamını alacak .... @cydnz_1 de kayıp yineeee ???
begum75 ile @Daydream15 güzel ortilerim benim durumlar nasıl ?
@kuzularinannesi adapte olsa bir , ahh ahhhh ...
@ecemavi daktırıma yaklaşacak mı bu haftaaaaa yoksaaa daktırım koşarak uzaklaşacak mıııııııııııııı ?
@arselka canım yine bozmadan ilerleyecek , işler yolunda o cephede .
aeben günler kraliçesi geliyor muuuuuuuuuu 69.9 ??
Eveeeet bir ses edin hele ?
Durumlar böyle mi , daha mı iyidaha mı kötü
İnanın kötü ise salı çarşamba perşembe altın günler , geç değil yaniii ..toparlarız .
Ama bilek te yapak
Kizzz ne action dolu bi hayatvay be kraliçe ha köle gibi çalışan kraliçe
akşam eltime sürpriz doğum günü bende yapılacakmış.
kv de mantı yapıyor muş yemin ederim deliler gibi ağlayasım var
sanki herkes benimle uğraşıyor.
yorgunluktan sağ kolumu hissetmiyorum.
boynum uyuşuyor.
evet ctesi arkadaşın oğlu 1. yaşgünü partisiKizzz ne action dolu bi hayat) hergun biseyler çıkıyor ...
Ablana gecmis olsun canim...ecanim...evet cok yogun geciyor hayatin cooo şükür saglik olsun kosusturma olsun...evet ctesi arkadaşın oğlu 1. yaşgünü partisi
ctesi gece tarlaya yolculuk kardeşlerimde yer bakmaya gelecek
kesin mangal yanar
bu hafta ablam perşembe ameliyat oluyor gece yanında kalmam gerek
abah işe gelmem gerek
vallahi delirmek üzere yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?