Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

insallah ganfedim....ne guzel olur....hata biraz kalirsiniz..beraber gezeriz burayiii..ama dugunden bir iki gun sonra:78::78: iki gun isim var benim
ay askolsun o kadarda anlayissiz degiliz kiz iki gun sana musade ederiz ne olacak
isi olmasa damlardi zaten
evet o burayi ve sizleri cok seviyor ben buraya gelmeden cok meth ederdi anlata anlata bitiremezdi bende dayanamadim geldim araniza cokda sicak karsilandim .hatta oyle sicak ki pistim be az acilin yav

doga canim hg balim sen nasilsin .kacirmayan bir sen varsin gururumuz ol bu hafta yav.yazdan etkilenen kaciriyor valla yemegin dozunu

bol paylasim olunca cok zevkli oluyor canim, insan alisiyor birbirine...burada resmen bana gore abla kardes gibi olduk....yerim ben sizi

Son düzenleme:
kızlar benim o kadar copk uykum varki yazdıklarınızı algılayamıyorumm

cevap yazamıyorum o yüzden kusura bakmayın yarına düzelirim inş yarın bol bol telafi ederizz

doga canim hg balim sen nasilsin .kacirmayan bir sen varsin gururumuz ol bu hafta yav.yazdan etkilenen kaciriyor valla yemegin dozunu

doga ablacim, sen gururumuz ol bu hafta..ben tartilmaya korkuyorum..cumaya kadarda tartilmicam:84::84: ama ben karpuza dayanamiyorum ya...boyu fark etmiyorum, oturum hepsini yerimmm

bol paylasim olunca cok zevkli oluyor canim, insan alisiyor birbirine...burada resmen bana gore abla kardes gibi olduk....yerim ben sizi
gercekten oyle cok alistim basta biraz tereddut ettim ama sonra alistim gelmeden duramiyorum
kızlar benim o kadar copk uykum varki yazdıklarınızı algılayamıyorumm

cevap yazamıyorum o yüzden kusura bakmayın yarına düzelirim inş yarın bol bol telafi ederizz

dandini dandini dastana meyvenull girmis bostana kiz basini koy bakiiim yastiga gozunude kapat yat

doga ablacim, sen gururumuz ol bu hafta..ben tartilmaya korkuyorum..cumaya kadarda tartilmicam:84::84: ama ben karpuza dayanamiyorum ya...boyu fark etmiyorum, oturum hepsini yerimmm
hepimizden bekliyorum bu hafta çünkü bi hafta yerlerdeyiz bi hafta birinci bu hafta birincilik haftamız ona göreeeee
gercekten oyle cok alistim basta biraz tereddut ettim ama sonra alistim gelmeden duramiyorum

dandini dandini dastana meyvenull girmis bostana kiz basini koy bakiiim yastiga gozunude kapat yat

yapmaaaaa çok feci uykum var zatennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…