Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ellerinize saglik zaten benin gecmisteki hedef kilomda hep 60 idi sanirim galiba ))

ay çok güldüm. Ya evet kaptanım gelinliğim 40 bedendi. Hedefimi 70üstü mü yapsam acaba. Gerçi o zaman benim için iyi bi kilodaydım ama her zamn ki gibi çok şişman hissediyordum o ayrı

MuMu85 kepek hali undan biraz sert canım

Masumm bu ara telafi menülerinde , bende uzun ara durdum , şimdi gazlandım :)) o yüzden azımsı .
Sabaha senin menünü merak ediyorum .
Anladım canım bende bazen azıtıyorum şimdi gazlandım sayılır

evet bende deniycem zaman zaman bu arada hoşgeldin boyun kaç kilon gayet iyi 55 miydi

Boyum 1.56-1.57 civarı canım bazen ölçüden mi ne şaşırıyor 58e yol alıyorYüzümde ve basenlerimde birikiyor kilo gidince de direk yüz ve gögüsler gidiyor göbek pek yok bende

Sabah; 07:45 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf + 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı- 161 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:45 - 1 kase yoğurt çorbası + 1 porsiyon ıspanak yemeği - 272 kalori (çorbadan pirinçleri seçtim ıspanakta şansım yoktu)
Ara; 16:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi + 1 ad.sade maden suyu - 2 kalori
Akşam; 104 gr ton balığı light + 1 kase marul + 110 gr mısır - 283 kalori

Toplam kalori: 718

2,5 lt su içildi.
45 dakika leslie + 15 dakika tempolu yürüyüş

Ausencia

Doktorum en fazla kaç gördün sen? Kardeşlerin vücut tipi birbirini asla tutmuyor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…