Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın ortilerim @Daydream15 Ausencia

dünkü menüm

sabah (07:45)
2 yulaf kepeğinden poğaça
peynir
zeytin

öğlen (11:50)
et sote
cacık
1 dilim ekmek
2 kaşık bulgur pilavı (yemek yediğimiz kaşıkla)

ara öğün (15:00)
2 ceviz
yarım dilim ekmek

ara öğün(18:30)
yarım armut

akşam (20:00)
yarım simit
peynir
zeytin
3 dilim sucuk

dün pazarda çok yorulmuşum armudumu yedim üzerimi değişemeden salonda uzandım bir uyumuşum ki
eşim kahvaltılık hazırlamış kaldırdı beni,yedim yine yattım,hala uykum var

spor kaptanım Ahu060812 dün malesef spor yok

Yapma allansen. Kaç gece açlıktan kivrandin. . Tamamen meta demen olmadı adaguzeli
Canim iste deli gibi ac kalarak ve spor yaparak -500 anca veriyorum....sen bana gore karni tok diyet yapiyorsun ama altını ciziyorum benim yediklerime gore kiyaslarsak...eee ben sendende fazla spor yapiyorum pekiiii bu meta degilde nedir canimcim ))

Ausencia
Kaptaniçem, diyete layık bir SALI atlattım elh.. Umarım seninde hoşuna gider

SALI MENÜSÜ

SABAH
sucuklu salamlar omlet (1 yumurta)
yeşil zeytin
peynir
roka, domates
tahine bulanmış bir lokma ekmek

ARA
bir incir
türk kahvesi
yeşil çay

ÖĞLEN
kıymalı brüksel
yoğurt

ARA
5-6 badem
1 dl armut, ayva, portakal

AKŞAM
yoğurt çorbası (prinçSİZ)
peynirli, sebzeli salata

2,5 lt su

Yulafli kurabiye
50gr bitter
2 orta boy muz olgun
15 badem
50gr yulaf 1 tk tarçın

Tikkat tikkat menü bildiriyoree
Sabah
1/2 paket sunta
Peynir
Zeytin
Ara
1/2muz
Öğlen
Bir kase sulu köfte
Bir kase yoğurt
3 sunta
Akşam
Bamya
Chialı yoğurt
Su 3 lt
Spor
60 dk eliptik
30 dk plates
Kapanışta 100 ip

Kızlar kendimi anlamak adına hepinizin menülerine baktım çok güzel sporlarınız içecekleriniz bayıldım lakin benim fikrim tabi ama kepekli tam buğdaylı bile olsa poğaça her zaman poğaçadır bana göre sanırı mtopik olarak herkes yiyor çok zararsız bir şey mi acaba bilmeden de yorum yapmak istemem ama
Herkes sporunu belirtebiliyor mu beni de ekleyebiliyor musunuz

Dün akşam 45 dakika leslie(3 mil) + 15 dakika tempolu yürüyüş

Begüş afiyet olsun az karbonhidratlı bir menü olmuş ama az az yemişsin bugün dengelersin inşallah

Akşam kaynatmışsınız
sen şimdi böyle deyince geçmişe bakmaya gözüm korktu Bunlar çok fena kaynatınca kisme tutatmıyor bunları ayol Ben mi kocalı çocukluyum bunlar mı bilemedim Nasıl vakit buluyonuz anacım

Doktorum en fazla kaç gördün sen? Kardeşlerin vücut tipi birbirini asla tutmuyor gerçekten
92.
hamileyken görmediğim kiloyu emzirme dönemi gördüm
yok aslında bizim vucut tipleri aynı gibi.kardesimde zayıf olsada basen çıkıntısı ona güzellik katıyor bence.tahta gibi olmadı hiç.bekarken 49 kiloydu haturladıgım.

evet nilldün beni uyandırmasalardı hiç yemiyecektim ne güzel ama,zorla uyandırdılar
akşam iş çıkışı arkadaşlarla buluşcaz orda kahve içip günü kapatmayı planlıyorum ama şimdilik plan inşallah uygulamaya koyabilirim

Canım ben de bu konuyu çok merak ediyorum, arkadaşların akibetini gözlemlemedeyim Benim ekmek derdim yok, makarna, pilav derdim yok.. ben tatlı müptelasıyım yulaf beni pek kurtarmıyor

sen şimdi böyle deyince geçmişe bakmaya gözüm korktu Bunlar çok fena kaynatınca kisme tutatmıyor bunları ayol Ben mi kocalı çocukluyum bunlar mı bilemedim Nasıl vakit buluyonuz anacım
Aksamlari herkes kendi koltuğuna uzaniyor kizimda ortada oyun hamurlari ile oynuyor...ben zaten ac ve pert uzanmis oluyorum ...elimde tel yaziyom ciziyom )arada kizimla konusuyom esimle konusuyom buraya laf yetistiriyom haha))

İnşallah güzel geçer kuzum eminim akşam kahve yanında bir şey bile yesen sen bugün dengeleyeceksinBende akşama dışarıdayım ama bakalım ne yapacağım

Cook begendim bunu..)

Ben dün akşamdan beri izleyip izleyip duruyorum firmanın sahibi kadını da çok beğenirim iyice sevgim pekişti beni filli boyanın reklam ekibine katarlar mı acaba :)

Çıkık kalça güzeldir ben 94 gördüm ama yusyuvarlaktım doktorum

Canım ben de bu konuyu çok merak ediyorum, arkadaşların akibetini gözlemlemedeyim Benim ekmek derdim yok, makarna, pilav derdim yok.. ben tatlı müptelasıyım yulaf beni pek kurtarmıyor
Ayy aynı bensin sen bende ekmek hayatta aramam menülerimde yoktur yulaf sabah yeterli oluyor bana makarna hastasıyım ama onuda aramam damağım alıştı pilav pek sevmem zaten bulgur nadir arada yerimTatlı hastasıyım ben

bide ben olmazsa olmazım tatlıda tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…