Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

benimkindede bahane şu: biri gelirse önüne koycak bişeyler olsun muş,pehh bahenee,canımız çekerse yeriz demiyoda

Ben dün akşam oturdum yine düşündüm
Ekmek çok az yiyorum.. Yaklaşık 8 aydır günde 1 dl ekmek yiyorum,onu da sabah vakti yiyorum.
Pilav desen belki sebzenin içinde serpilmiş yani haftada 2 kaşık diyelim
Makarna son 8 ayda iki veya belki üç defa yemişimdir..

Bana şeker aldırıyor galiba.. bir de arasıra aşırdığım hamurişleri

Ben bi de ekmek yiyeydim halim ne olurdu acaba

Buradan anlaşılıyor ki gerçekten kilo almaya çok müsaitim ve kolay kolay da vermiyorum

Aynen aynen o cizileri krakerleri kekleri öyle alıyor diğer çikolatalara bahane bulamıyor ama Sanki sabah akşam gelenimiz var göz görünce de gönül duramıyor ya
aynen,zaten pat diye gelene acı kahvemizi veririz,haberli gelenede elimizden geldiğince bişeyler yapıyoruz zaten
nill çikolatalara bahaneyide ben buldum,kahvenin yanında veririz

Günaydın bacılarım..

Dünkü menüm Ausencia begum75

sabah: 1 dl kızarmış light ekmek,yumurta,1 kk tulum peyniri

öğle: 1 dlim yaşpasta,2 kurabiye(arkadaşımın doğumgününe gittim mecbur kaldım )

15:00 portakal.2 mısır pirinç patlağı

18:30 hindili mantar sote 1 tabak

Arkadaşlar olduğum yerde sayıyorum hala 100 gr gitmiş anca...amaaa olmayan bütün kıyafetlerim oluyor artık zayıfladığım çok belli olmaya başladı..Vicdan çorbamı yaptım akşam ofise getirdim 2 gün vicdan yapacağım bakalım..cumaya sonuç ne olacak??

aynen,zaten pat diye gelene acı kahvemizi veririz,haberli gelenede elimizden geldiğince bişeyler yapıyoruz zaten
nill çikolatalara bahaneyide ben buldum,kahvenin yanında veririz
Aynen görende biz tatlı yiyecek yapmıyoruz sanırHahaha güzel bahane kuzum ama bu bildiğin gofret kekli çikolata falan kahvenin yanına pek gitmez sanki lavivayı al kahve yanına koy oldu mu

ay ben onlara da çok düşkün değilim.. Evde yapılan şeyleri severim.. Hem de terayağı vuya zeytinyağı ile.. Dışarıdan sadece çikolata beni baştan çıkarıyor.. Yoksa pastanedekiler bile beni cezbetmiyor çok.. Tahinli ekmeğe bayılırım ama

Yağdan veriyorsun demek ki canım bu güzel bir şey bende kendimi daha iyi hissediyorum mesela kiloda pek oynama olmasadayaş pasta yine seni olduğun yerde tutacaktır ama akşamından dolayı kiloda almazsın

ortim,öğlen hariç menün güzel,akşamı erken kapatmışsın buda güzel
spor yok sanırım?
şu pirinç patlağı gong denen şeyden demi?eğer öyleyse geçenlerde internette çıkmıştı pirincin patlağı çok tehlikeli,istersen bi araştır yeme

Pirinç Patlağında Ki İnanılmaz Tehlike
Atıştırmalık olarak tercih edilen pirinç patlağı o kadar masum değil!

Özellikle atıştırmalık olarak tercih edilen pirinç patlağı yurt dışında yapılan araştırmalara göre; o kadar masum olmadığı ortaya çıktı.

Pirinç patlağının içinde sağlığı tetikleyen 3 önemli madde bulundu.

Diyet yapanların sık olarak tercih ettiği pirinç patlakları, yurtdışında yapılan araştırmalar sonucu; sağlığı ciddi anlamda tetiklediği kanser ve böbrek hastalıklarını beraberinde getirdiği ortaya çıktı. İçinde barındırdığı Arsenik, Akrilamid ve Kadmiyum maddeleri kemik hastalıklarına kadar ciddi sağlık sorunlarının yaşanmasına neden oluyor.

Özellikle aşırı dozda kullanılan Akrilamid maddesi kanser hastalığına davetiye çıkarıyor. Bu maddenin birçok gıda da yer aldığı uzmanlar tarafından belirtildi.

vicdan çorbanı yesinler senin Ayran aşı mı. lahana aşkı mı, yoksa kabak virüsümü

Ben tahin pek sevmem aşırı şerbetli tatlıda sevmem şekerpare dışında evde de cezbeden cips, çerez, minik kekli çikolatalar falan Kendim tatlı yapmayı bıraktım yoksa oturup yiyordum bir güzel

Yağdan veriyorsun demek ki canım bu güzel bir şey bende kendimi daha iyi hissediyorum mesela kiloda pek oynama olmasadayaş pasta yine seni olduğun yerde tutacaktır ama akşamından dolayı kiloda almazsın
bencede yağdan gidiyor gibi..gerçekten inceldim olmaz dediğim pantolonları giyiyorum hooop oluveriyor..

Hoşgeldin bu arada

iki saat toplantım var.. Öğleden sonrada arkadaşlar kadınlık günlerini kutlamak istiyorlar Onlara takılacağım..
Ama bir şey yemem Allahın izni ile.. Bir şeyler içerim inş.

öğle yemeğim yanımda:
karışık sebze yemegi (pırasa, karnabahar, kabak, kereviz, havuç)
yoğurt

Şimdi sirkeli suyumu içiyorum, sonrada bir yeşil çay hüpletmeye çalışırım toplantı da

4 e bölüp koyarsın kahvenin yanına hemde ne güsel olur
Güzel çözüm ahh biz kadınlar nasılda herşeye çözüm buluyoruz
bencede yağdan gidiyor gibi..gerçekten inceldim olmaz dediğim pantolonları giyiyorum hooop oluveriyor..

Hoşgeldin bu arada
Hoşbuldum canımAynen vücut sıkılaşıyor bu harika bir şey rakamlara çokta takılmamak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…