- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Ahh kendime engel koydum 10 gün aramazsan vücudun arınıyormuş çok aramıyormuşsun tatlarını unutmaya çalışacağımbide ben olmazsa olmazım tatlıda tatlı
Ahh kendime engel koydum 10 gün aramazsan vücudun arınıyormuş çok aramıyormuşsun tatlarını unutmaya çalışacağımEşim çok suçlu koca bir kasa buzdolabının yan kısmı tamamen dolu çikolata, kek, gofret ve içecekler
Aynen aynen o cizileri krakerleri kekleri öyle alıyor diğer çikolatalara bahane bulamıyor ama
benimkindede bahane şu: biri gelirse önüne koycak bişeyler olsun muş,pehh bahenee,canımız çekerse yeriz demiyoda
aynen,zaten pat diye gelene acı kahvemizi veririz,haberli gelenede elimizden geldiğince bişeyler yapıyoruz zatenAynen aynen o cizileri krakerleri kekleri öyle alıyor diğer çikolatalara bahane bulamıyor amaSanki sabah akşam gelenimiz var göz görünce de gönül duramıyor ya
Aynen görende biz tatlı yiyecek yapmıyoruz sanıraynen,zaten pat diye gelene acı kahvemizi veririz,haberli gelenede elimizden geldiğince bişeyler yapıyoruz zaten
nill çikolatalara bahaneyide ben buldum,kahvenin yanında veririz
ay ben onlara da çok düşkün değilim.. Evde yapılan şeyleri severim.. Hem de terayağı vuya zeytinyağı ile.. Dışarıdan sadece çikolata beni baştan çıkarıyor.. Yoksa pastanedekiler bile beni cezbetmiyor çok.. Tahinli ekmeğe bayılırım amaAhh kendime engel koydum 10 gün aramazsan vücudun arınıyormuş çok aramıyormuşsun tatlarını unutmaya çalışacağımEşim çok suçlu koca bir kasa buzdolabının yan kısmı tamamen dolu çikolata, kek, gofret ve içecekler
Yağdan veriyorsun demek ki canım bu güzel bir şey bende kendimi daha iyi hissediyorum mesela kiloda pek oynama olmasadaGünaydın bacılarım..
Dünkü menümAusencia begum75
sabah: 1 dl kızarmış light ekmek,yumurta,1 kk tulum peyniri
öğle: 1 dlim yaşpasta,2 kurabiye(arkadaşımın doğumgününe gittim mecbur kaldım )
15:00 portakal.2 mısır pirinç patlağı
18:30 hindili mantar sote 1 tabak
Arkadaşlar olduğum yerde sayıyorum hala 100 gr gitmiş anca...amaaa olmayan bütün kıyafetlerim oluyor artık zayıfladığım çok belli olmaya başladı..Vicdan çorbamı yaptım akşam ofise getirdim 2 gün vicdan yapacağım bakalım..cumaya sonuç ne olacak??
Günaydın bacılarım..
Arkadaşlar olduğum yerde sayıyorum hala 100 gr gitmiş anca...amaaa olmayan bütün kıyafetlerim oluyor artık zayıfladığım çok belli olmaya başladı..V
vicdan çorbanı yesinler seninGünaydın bacılarım..
Arkadaşlar olduğum yerde sayıyorum hala 100 gr gitmiş anca...amaaa olmayan bütün kıyafetlerim oluyor artık zayıfladığım çok belli olmaya başladı..Vicdan çorbamı yaptım akşam ofise getirdim 2 gün vicdan yapacağım bakalım..cumaya sonuç ne olacak??
Ben tahin pek sevmem aşırı şerbetli tatlıda sevmem şekerpare dışında evde de cezbeden cips, çerez, minik kekli çikolatalar falanay ben onlara da çok düşkün değilim.. Evde yapılan şeyleri severim.. Hem de terayağı vuya zeytinyağı ile.. Dışarıdan sadece çikolata beni baştan çıkarıyor.. Yoksa pastanedekiler bile beni cezbetmiyor çok.. Tahinli ekmeğe bayılırım ama
Aynen görende biz tatlı yiyecek yapmıyoruz sanırHahaha güzel bahane kuzum ama bu bildiğin gofret kekli çikolata falan kahvenin yanına pek gitmez sanki lavivayı al kahve yanına koy oldu mu
bencede yağdan gidiyor gibi..gerçekten inceldim olmaz dediğim pantolonları giyiyorum hooop oluveriyor..Yağdan veriyorsun demek ki canım bu güzel bir şey bende kendimi daha iyi hissediyorum mesela kiloda pek oynama olmasadayaş pasta yine seni olduğun yerde tutacaktır ama akşamından dolayı kiloda almazsın
Güzel çözüm ahh biz kadınlar nasılda herşeye çözüm buluyoruz4 e bölüp koyarsın kahvenin yanına hemde ne güsel olur
Hoşbuldum canımbencede yağdan gidiyor gibi..gerçekten inceldim olmaz dediğim pantolonları giyiyorum hooop oluveriyor..
Hoşgeldin bu arada
içine cin biber koydum bi acı olmuş ki sorma..metabolizma hızlandırıyor ya acı..vicdan çorbanı yesinler seninAyran aşı mı. lahana aşkı mı, yoksa kabak virüsümü
teşekkürler nill,seninde kadınlar günün kutlu olsun,sende iyiki varsınGünümüz kutlu olsun biz fedakar, güçlü harika olan varlıklar iyi ki varsınız
Afiyet şifa olsun...içine cin biber koydum bi acı olmuş ki sorma..metabolizma hızlandırıyor ya acı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?