Sağol Begüşümteşekkürler nill,seninde kadınlar günün kutlu olsun,sende iyiki varsın
Hoşbuldum canımGünaydın arkadaşlar hepinize . Bu arada hoşgeldinnehirnil111 canım
Ben poğaça yapmadım yememKızlar kendimi anlamak adına hepinizin menülerine baktım çok güzel sporlarınız içecekleriniz bayıldımlakin benim fikrim tabi ama kepekli tam buğdaylı bile olsa poğaça her zaman poğaçadır bana göre sanırı mtopik olarak herkes yiyor çok zararsız bir şey mi acaba bilmeden de yorum yapmak istemem ama
Herkes sporunu belirtebiliyor mu beni de ekleyebiliyor musunuz
Dün akşam 45 dakika leslie(3 mil) + 15 dakika tempolu yürüyüş
Begüş afiyet olsun az karbonhidratlı bir menü olmuş ama az az yemişsin bugün dengelersin inşallah
Günaydınlarrrr bebbyysssiii iyi misinGünaydın!
Senin gibi olmak bana ütopya. .. isterdim . Ne guzel alışmış olmanızbizim evde aburcubur bulunmaz genelde .eşimi de alıştırdım almıyor.en son aldıgı kinder pinguileri çöpe attım içinde ne oldugunu bilmediğim şeyleri çocuklarımda yesin istemiyorum.hazır dondurma yemiyoruz mesela.bildiğim ve güvendiğim bir iki markanın oda sade keçi sütlü dondurması.
kek yapıyorum arada kurabiye sütlaç.genelde tam bugday unu kullanırım şimdilerde yulaf kepeği.bazen şeker yerine pekmez.
alıştılar çocuklar da eşimde.geçen sınıfta pamuk şeker furyası olmuş oğlum 6 yaşında diyorki onda boya mı var. sağlıksız galiba.sağlıklısı var mı anne?
çok takıntılı oldugumu düşünmüyorum çünkü arada kurallarımız ihlal etmiyor değiliz.
Ben poğaça yapmadım yememyulaflı çok sağlıklı ama sen banabakma nilosko
2. Arayi hiç sevmedimslmAusencia abla ve diğer arkadaşlar menüm
sabah
aç karnına
2 ceviz
2 kayısı
saat 9 gibi
4 kaşık lor
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
öğlen
1 kepçe sebze çorbası
1 dilim ekmek
biraz et
yoğurt
ara
1 portakal
2 ceviz
2 .ara
1 dilim ekmek
biraz peynir
akşam
8 kaşık pırasa yemeği
yoğur
t salata
canım listemde normalde var çok acıktığımda yiyorum yoksa akşamı hafif atlatamıyorum2. Arayi hiç sevmedim
Senin yediklerin artık takibimdeCanim iste deli gibi ac kalarak ve spor yaparak -500 anca veriyorum....sen bana gore karni tok diyet yapiyorsun ama altını ciziyorum benim yediklerime gore kiyaslarsak...eee ben sendende fazla spor yapiyorum pekiiii bu meta degilde nedir canimcim))
bizim evde aburcubur bulunmaz genelde .eşimi de alıştırdım almıyor.en son aldıgı kinder pinguileri çöpe attım içinde ne oldugunu bilmediğim şeyleri çocuklarımda yesin istemiyorum.hazır dondurma yemiyoruz mesela.bildiğim ve güvendiğim bir iki markanın oda sade keçi sütlü dondurması.
kek yapıyorum arada kurabiye sütlaç.genelde tam bugday unu kullanırım şimdilerde yulaf kepeği.bazen şeker yerine pekmez.
alıştılar çocuklar da eşimde.geçen sınıfta pamuk şeker furyası olmuş oğlum 6 yaşında diyorki onda boya mı var. sağlıksız galiba.sağlıklısı var mı anne?
çok takıntılı oldugumu düşünmüyorum çünkü arada kurallarımız ihlal etmiyor değiliz.
Hayırlı olsun canım. Ben dé otomatik vites isterdim debriyaj la sorunum varGerçekten büyük özveri, herkesin bilgisini bul, uğraş.
Çok az kalmış Vero. Maşallah
Ay gecenin yarısı bitmedi daha ama ben 8 kere kalktım şimdiden. Eşim şehir dışına gitmişti iş için. O yüzden yok. Gece dönecekti aslında uçakla. Ama orda araba almış, daha doğrusu iş karşılığında araba teklif etmişler. Kabul etmiş almış gelmiş ankaraya, annemlere. Hazır arabayla geliyorsun onu da al gel dedim bakalım. Yarın belli olacak :) bu arada eşim sana araba aldım dedi ama sordum otomatik vites değilmiş. Benim olmadığı anlaşıldı, hem zayıflamadım da daha. Zayıflıyim otomatik alsın bana ahahah (içime Ada kaçtı
ben çocuklarla anlaştım biri onlara bişey ikram ederse mümkünse almıycaklar alırlarsa bana soracaklar,eğer canları cok istediyse ben onlara alternatifini illaki buluyorum cok caba harcıyorum bazen.her hafta keki bende yaparım,sütlacı nadir yaparım ama sık yapmak lazım,seviliyo
bende paketli gıdalarla savaşıyorum, eşim bu konuda biraz inatcı,baya bi cebelleşiyoruz
ama onada hak veriyorum,akrabalarından kime gitsek hep bi abur cubur furyası,hele geçen kv gittik allahım oda nesi dedim,markası belirsiz bir yığın şey koydu önümüze
doktorum anlattıklarından belli,küçük yaşta alıştırınca bide çocukları büyüklerin yanında büyütmeyince daha istediğin gibi yetiştirebiliyosun ne güzelben çocuklarla anlaştım biri onlara bişey ikram ederse mümkünse almıycaklar alırlarsa bana soracaklar,eğer canları cok istediyse ben onlara alternatifini illaki buluyorum cok caba harcıyorum bazen.
Hı hıdoktorum anlattıklarından belli,küçük yaşta alıştırınca bide çocukları büyüklerin yanında büyütmeyince daha istediğin gibi yetiştirebiliyosun ne güzel
bizim evde aburcubur bulunmaz genelde .eşimi de alıştırdım almıyor.en son aldıgı kinder pinguileri çöpe attım içinde ne oldugunu bilmediğim şeyleri çocuklarımda yesin istemiyorum.hazır dondurma yemiyoruz mesela.bildiğim ve güvendiğim bir iki markanın oda sade keçi sütlü dondurması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?