Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bizim evde aburcubur bulunmaz genelde .eşimi de alıştırdım almıyor.en son aldıgı kinder pinguileri çöpe attım içinde ne oldugunu bilmediğim şeyleri çocuklarımda yesin istemiyorum.hazır dondurma yemiyoruz mesela.bildiğim ve güvendiğim bir iki markanın oda sade keçi sütlü dondurması.
kek yapıyorum arada kurabiye sütlaç.genelde tam bugday unu kullanırım şimdilerde yulaf kepeği.bazen şeker yerine pekmez.
alıştılar çocuklar da eşimde.geçen sınıfta pamuk şeker furyası olmuş oğlum 6 yaşında diyorki onda boya mı var. sağlıksız galiba.sağlıklısı var mı anne?
çok takıntılı oldugumu düşünmüyorum çünkü arada kurallarımız ihlal etmiyor değiliz.

Ben poğaça yapmadım yemem yulaflı çok sağlıklı ama sen banabakma nilosko

slm Ausencia abla ve diğer arkadaşlar menüm
sabah
aç karnına
2 ceviz
2 kayısı
saat 9 gibi
4 kaşık lor
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
öğlen
1 kepçe sebze çorbası
1 dilim ekmek
biraz et
yoğurt
ara
1 portakal
2 ceviz
2 .ara
1 dilim ekmek
biraz peynir
akşam
8 kaşık pırasa yemeği
yoğur
t salata

Senin gibi olmak bana ütopya. .. isterdim . Ne guzel alışmış olmanız

2. Arayi hiç sevmedim

Senin yediklerin artık takibimde bakayım benden çok mu az mi. Ben spor yapmıyorum sanarm ama gün boyu kosusturmacadan sırtım hep terliidr . İki dk. Tv karsina uzanamam eskisi gibi.

her hafta keki bende yaparım,sütlacı nadir yaparım ama sık yapmak lazım,seviliyo
bende paketli gıdalarla savaşıyorum, eşim bu konuda biraz inatcı,baya bi cebelleşiyoruz
ama onada hak veriyorum,akrabalarından kime gitsek hep bi abur cubur furyası,hele geçen kv gittik allahım oda nesi dedim,markası belirsiz bir yığın şey koydu önümüze

Hayırlı olsun canım. Ben dé otomatik vites isterdim debriyaj la sorunum var

ben çocuklarla anlaştım biri onlara bişey ikram ederse mümkünse almıycaklar alırlarsa bana soracaklar,eğer canları cok istediyse ben onlara alternatifini illaki buluyorum cok caba harcıyorum bazen.

ben çocuklarla anlaştım biri onlara bişey ikram ederse mümkünse almıycaklar alırlarsa bana soracaklar,eğer canları cok istediyse ben onlara alternatifini illaki buluyorum cok caba harcıyorum bazen.
doktorum anlattıklarından belli,küçük yaşta alıştırınca bide çocukları büyüklerin yanında büyütmeyince daha istediğin gibi yetiştirebiliyosun ne güzel

Ne kadar güzel keşke bizde öyle olabilsek eşimle savaşmak çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…