Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

doktorum anlattıklarından belli,küçük yaşta alıştırınca bide çocukları büyüklerin yanında büyütmeyince daha istediğin gibi yetiştirebiliyosun ne güzel
yok biz onunda mücadelesini verdik.4 yıl nerdeyse anne babam yanımdaydı.onlarda benden cok cekti.annem cips sever ,zulasında hep bişeyler olur.bende eve güvendiğim markaların daha az zararlılarından bulunduruyordum.onları veriyorlardı gerkince.cok daha zor bi dönemdi çünkü onlar hem bu mücadeleyi abartı bulabiliyor hemde cocuklarla o yaşta ikna için mücadele güçleri olmuyor cocuklarda bunu hissedince hemen açık kapıdan giriyor.

Ayyy ömür torpusu yeminlen

Hoşgeldin canım maşallah enerji si yüksek bi arkadaşımızsın tanıştığımıza menmun oldum
Bende takımın en kilolulusuyum
Ama zayıflama yollarında buralardayız
Yakında sen beni geçeceksin, ben en kilolu olacam sanırım Fatmanur abla. Bugün pro ağırlıklı beslenicem inşallah. Yarın da sebze ağırlıklı. Bakalım tartıya pil alınca bakıcam. Sonuç ne olacak. Ben elimden geleni yapayım da. Gerisi Allah kerim. Allah hepimize yardım etsin. Özellikle fazla kilolu olup hedefe ulaşmaya çalışanlara ya da herkese ya, demek ki onları da o kilo rahatsız ediyor

Ne güzel bol eksi getirsin yuruyuşün ablamm

Yok ablam daha artıları bile temizleyemedim ama gayretli ve dikkatliyiö inşallah

Ne güzel bol eksi getirsin yuruyuşün ablamm

Insallah canım önemli olan dikkatli yapabilmek asıl başarı bu badkülde eni sonu eksiyi göstetecek inşaallah
Canım seminkiler yeni kilolar benim yıllardır olduğum kilolar ama ikimizde bu baharda ikili rakamları görücez inşaallah

Türk kadını çekicidir;

İşe başlarken besmele çeker,
Kendini naza çeker,
Altını gümüşü kendine çeker,
Alışverişte başı çeker,
Yüz çifti olsa da vitrindeki o ayakkabıya iç çeker,
Bekarken abisinden çeker,
Evlenir kaynanadan çeker,
Yapılanları sineye çeker,
Ama aldatılırsa korku filmi çeker,
Kağıttan bigudi yapar fön çeker,
Gecenin bir yarısı canı tatlı çeker,
Hamarattır;mutfağa girdi mi ziyafet çeker,
Kibrit kutusu kadar peynirle açlık çeker,
1,5 İskenderin yanına diyet içecek çeker,
Anadır doğum sancısı çeker,
50 yaşında bile olsa evladının kulağını çeker,
ATM den parayı elini siper eder de çeker,
Eninde sonunda annesine çeker,
Sağlam laf sokar şimşekleri üzerine çeker,
Başa çorap örer kenarına tığla zincir çeker,
Kavga esnasında saç çeker,
Gölgesinden hızlı terlik çeker,
Şifacıdır;sırta bardak çeker,
Demir eksikliği,vitamin eksikliği en çok da ilgi eksikliği çeker,
Çoluk çocuğa karışınca çok şeyden elini eteğini çeker,
Evladına kızdığında bilgisayarın fişini çeker,
Eve geç gelen sıpayı sorguya çeker üstüne fırça çeker,
O eteğe gireceğim diye göbeği içine çeker,
Topuklu ayakkabılar yüzünden halayda,yağmurlu havada,yokuşta patinaj çeker,
Güne gittiği gün hazımsızlık çeker,
Geç gelen kocaya zılgıt çeker,
6.hisle yapılan tüm "yaramazlıkların"röntgenini çeker,
Tek kaşı kaldırmak suretiyle ihtar çeker,
Sabrı taşarsa bombanın pimini çeker,
Dişle tır çekmekte neymiş,dişini tırnağına takar evin bütün yükünü çeker,
Kıymetinin anlaşılacağı günü iple çeker...

Hoşgeldin canım maşallah enerji si yüksek bi arkadaşımızsın tanıştığımıza menmun oldum
Bende takımın en kilolulusuyum
Ama zayıflama yollarında buralardayız
Bende memnun oldum canımAz çenesi düşüğüm evetKilo oranı ne kadar fazlaysa vermesi o kadar kolay güzel oluyor ben 60 kilo ile başlamıştım geçen sene Aralık- Mart arası 10 kilo gitti ama ilk 2 ay bile sürmeden 5 kiloyu vermiştim ama 55 aşağısı çok çok kasıyor resmen gıdım ilerlemiyor o zamanda 4 ayda vermiştim spor devam etmedim aldım
Ben de markette eşimin elinden tam sepete atacakken yakaliorum bazen. Olani da yiyorm. Dün meşela kendine cikilata aldı bi parça yemesem çatlar m

Benimde yüreğim el vermiyor dün mesela marketteydik herşeye hayır diyorum sürüyorum insanlar bana bakıyor resmen çocuğuma yapıyor gibi hissediyorum bırakıyorum peşiniEvde 4-5 çeşit gofret çikolata vardı dün eti karamı bulmuş onu aldı aa bu yok evde diyor ne yaparsın ölür müsün öldürür müsün

AYY her hali gözümde canlandi. Doğru valaa ..haahaha

O kadar fedakarız güçlüyüz ki

Senin koca gibi değil ama şükür . Ya o zman ben inatlasirdm. Yemezdim illa alicam dedigi şeyleri

nil markette alışveriş yaparken insanların arabalarına bakıyorum,malesef öyle bir toplum haline getirilmişiz ki herşey hazır,o paketli gıdalardan doldurmuşlarda doldurmuşlar,hadi tamam arada bende kullanıyorum misafirdi falan ama bi dünya doldurmakta neyin nesisağlıksız bir nesil yetişiyor malesef,bu konuda annelere çok büyük iş düşüyor,bilinçli olmalıyız,doktorum gibi yılmadan mücadele etmeliyiz

bu arada o karamda pek güzel oluyoama tabikide almıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…