Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Huuu huu

Geçmişe döneceğimmm sonra ... daha geceden kalma alıntım duruyor

Uyurken yazdığımm

Ahu060812 tatlımm menümün tepesine de iliştireceğimmm ama yazayım şimdi

1.15 dk temponun canını çıkardığım yürüyüş ... kısmen koşu

Dönüş yolu ... yokuş eğim % 85

Ter akacak yol , çıkacak delik aradı resmen .

Öğlene yemek hazırlayayım can pareler

Herkesler iyidir umarım ...

vorones okudun di miii şekerimmm tartı seni seviyorummmm aus dedi eve geldiğimde

Ortilerimmm @Daydream15 begum75 ben tam gaaaz

10 dk kahve molası ... az göz ucuyla bakayımmm kim ne yapmış

Bu arada azıcık dedikodu mimu88 nun mortileriiiii huuuuuu ..... bu kızzzz fena geliyooooor

Evet uzumüm kilonun azı cogundan ziyade istedigin şeyi giyememek çok zorunà gidio insanın. Ben su 3 kilo yu versem Çok mutlu olucam ama işte gitmicek kolay kolay . Aslında aynı psikolojideyiz değişen sayilar

Senin koca gibi değil ama şükür . Ya o zman ben inatlasirdm. Yemezdim illa alicam dedigi şeyleri
Bende yemiyorum o kendine alıyor çifter çifter ben yerim yemezsen diyor yer de yani sadece kendime bazen hakim olamıyorum
Evet çok diğer hazır gıdaları almam kendim yemek yapmayı seviyorum zaten ama o abur cubur tatlılar falan
Eee eteği giyince göbeği içine çekmek çok fedakarlık istiooo amacımiz buna gerek kalmamasiiii

Ailemize daha çok yapıyoruz fedakarlığı amaEvet gerek kalmadan istediğimi giymek harika

bende kahveyi çok içme kaynaklı sorunlarım oldugunu düşünüyorum.oyüzden kahve orucuna başladım.günde en fazla bi fincan ,hatta mümkünse hiç.
Ben önceden her gün sade nescafe içerdim bıraktım bırakılıyormuş resmen bağımlı olmuştum şimdi arada 1 fincan şekersiz türk kahvesi içiyorum her günde değil

dün pijamaları giydim tamyatıcam aklıma gecen bahar aldıgım ama düğmelerimi bir türlü tam kapatamadıgım bi kıyafet geldi.hemen buldum pijamanın üstüne giydim veee tüm düğmeler kapandıııı ay nasıl mesut bahtiyar oldum.

Ben önceden her gün sade nescafe içerdim bıraktım bırakılıyormuş resmen bağımlı olmuştum şimdi arada 1 fincan şekersiz türk kahvesi içiyorum her günde değil
ben bu ara cok abarttım,2 kazan gibi kupa filtre en az 1 tane türk kahvesi bazen iki.

Esin kaç kilo . Nilim. .Yoksa senin kıde benim ki gibi metasi canavar olandan mi. Adam dünyalar ı yer gece leri . Ama masallahi var. Hep fit. Ba z en yedginden gobusu çıkar o da kalıcı değil zaten. . Biz napak. Gerci o tatlı sevmez ben gibi

Ben de geçen lerde alDGM m alt bedeni olan pijamami dar die kaldırp koymustum denedim onla da yattım hiç de sıkmadi

Kaptanikommmm senin adına sevindim. Kaç eksi çıktın acep .yaz bakemm .oyy benn nere gidem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…