Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben de geçen lerde alDGM m alt bedeni olan pijamami dar die kaldırp koymustum denedim onla da yattım hiç de sıkmadi

bende bugün kiloluyken aldığım siyah gömleğimi giydim,aldığımda ben buna asla giremem ama fiyatı uygun alayım dursun kenarda dediydim,bugün bi cesaret giydim ön kısımlarında kollarında bolluk bilem oluşmuş,bi küçüğüne zorlarmış yani

Evlenirken 55 kiloydu 2 sene olacak neredeyse en fazla 62 olduDediğin gibi nereye gidiyor anlamıyorum

Ayyy harikasin. İnsanà nasıl bi mutluluk gelio . Daim olsun inşallah. Senin kilonu istioöoooorummmmmmm

Nare83 sende kahvecisin değil mi?
hızlı kilo verdiğim dönemde ben hep yeşil çay içiyordum.asm de bi elemanımız vardı beni cok severdi kualkalrı çınlasın.her sabah yeşil çayımı cam demliğimie demler masama ben başlamadna bırakırdı.onu içince kahve ihtiyacı hissetmezdim.
kendime bi yeşil çaycı tutacam.

günde bir tane nes,, bir tanede türk içiyorum cnm
günde iki tanede yeşil çay

Ayyy harikasin. İnsanà nasıl bi mutluluk gelio . Daim olsun inşallah. Senin kilonu istioöoooorummmmmmm
kesinlikle çok mutluluk verici
hafta sonu koca 1 poşet pantolon,kazak,gömleği kızılayda yardım sepetine vermesi için anneme getirdim,bunlar 2 türlü mutlu ediyo insanı
veroo sen beni geçersin kız,ben nerdeyse 1 aydır yerimde sayıyorum

Menu süper . Tepkiler süper . Reddettiklerin zaten bi harika . Bu hafta da bireysel gelir mi gelir

ay canom çok tatlısın da benim bu hafta pek beklentim yok
sanmıyorum gitmez spora başladım ya sonra etki edecek bunlar.
bu arada bugün öğlen yemeği mantıııııııııııııııııııııı
hayat bana oynuyor resmen kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…