- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Oo dikkatli ol canım bir yerde vücutta su topladığını duydum nescafeninben bu ara cok abarttım,2 kazan gibi kupa filtre en az 1 tane türk kahvesi bazen iki.
selammmm, kızlar ancak geldim çok yogundumm
yineee gelemeyebilirmmm
çok şişimmm, ödem çayı vs ne varsa içmek lazımmm
Masumum bana da öğret o caylardan . Ben dé şiş hissediyorumselammmm, kızlar ancak geldim çok yogundumm
yineee gelemeyebilirmmm
çok şişimmm, ödem çayı vs ne varsa içmek lazımmm
dün pijamaları giydim tamyatıcam aklıma gecen bahar aldıgım ama düğmelerimi bir türlü tam kapatamadıgım bi kıyafet geldi.hemen buldum pijamanın üstüne giydim veee tüm düğmeler kapandıııı ay nasıl mesut bahtiyar oldum.
Ben de geçen lerde alDGM m alt bedeni olan pijamami dar die kaldırp koymustum denedim onla da yattım hiç de sıkmadi
Evlenirken 55 kiloydu 2 sene olacak neredeyse en fazla 62 olduEsin kaç kilo . Nilim. .Yoksa senin kıde benim ki gibi metasi canavar olandan mi. Adam dünyalar ı yer gece leri . Ama masallahi var. Hep fit. Ba z en yedginden gobusu çıkar o da kalıcı değil zaten. . Biz napak. Gerci o tatlı sevmez ben gibi
niye göndermedin ki,çocuklar enerjilerini atarlardı akşamda mışıl mışıl uyurdu ne güzelBugün anaokulunda gezi var göndermedim ev curcuna
Ayyybende bugün kiloluyken aldığım siyah gömleğimi giydim,aldığımda ben buna asla giremem ama fiyatı uygun alayım dursun kenarda dediydim,bugün bi cesaret giydim ön kısımlarında kollarında bolluk bilem oluşmuş,bi küçüğüne zorlarmış yani
Nare83 sende kahvecisin değil mi?
hızlı kilo verdiğim dönemde ben hep yeşil çay içiyordum.asm de bi elemanımız vardı beni cok severdi kualkalrı çınlasın.her sabah yeşil çayımı cam demliğimie demler masama ben başlamadna bırakırdı.onu içince kahve ihtiyacı hissetmezdim.
kendime bi yeşil çaycı tutacam.
kesinlikle çok mutluluk vericiAyyyharikasin. İnsanà nasıl bi mutluluk gelio . Daim olsun inşallah. Senin kilonu istioöoooorummmmmmm
geçmiş olsun masumsabah 3 mil leisle yapayım diye uyyandım 2. mil ortasında benim kuşlardanbiri gldi
karnım çok agrıyor diyeee( kaldı çok içimde kaldı eve gidip tamamlıycamm
doktorum türk kahveside asidik etkiyi yapar o zaman demi?nehirnil111 sadece ödem değil vucudu asit yaparak kilo vermeyi engelliyormus kahve.alkali diyetinde okudum.
Günaydın beybiliboyGünaydınlarrrr bebbyysssiii iyi misin
Ohhh benimki sutingen strasse bebbsimmmBu carsamba perşembe aç geçmeli. Artı gitmio. Yapisti yakama. Allahım regl den zaar
Menu süper . Tepkiler süper . Reddettiklerin zaten bi harika . Bu hafta da bireysel gelir mi gelir
Ağzına saglik aebrn bacımHeya , iyiki regl var suç atacak . 1 tb dolmayı götür artım inmiyo de
Aa bunu bilmiyordum bak türk kahvesini de artık çok nadir içeceğim bitki çayların yerini tutar mı hiçnehirnil111 sadece ödem değil vucudu asit yaparak kilo vermeyi engelliyormus kahve.alkali diyetinde okudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?