Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın kızlar banada gün atalı çok oldu da anca gelebildim evi topla güne poğaça yap çamaşırları katla ayyy bide beyazlar en az 70 kilot 40-50 atlet katlamışmışımdır 5 kişinin beyazı 10 gün beklerse ha bide bu arada bi komşuya gidip azıcık çay sohbet yaptım şimdide hazırlanıp güne gideceğim

nehirnil111 canım bugün sporda son günümüz Perşembe de tartı öncesi yapmıyoruz seni cuma alıyım listeye puanlama 1. Sayfada yazıyo ama ağır sporlara değişiklik yapıyorum dakikada
Bide bu yaptığımız poğaçalar kalorisi çavdar ekmeği ile aynı 100 gr 185 kalori yağ un yok yumurta yoğurt yulaf peynir var bizim gibi poğaça börekçileri kesti akım yeni başladı herkes hasret gidermek için yaptı
@Benim adim uzum arabanız hayırlı olsun üzüm ben olsam vitesliyi de öğrenir arabayı alırdım lakin her daim otomatik bulunmaz ben 14 yaşında öğrendim düz vites

Hadi kızlar ben kaçar geçmişi bitiremedim.kaçamaksız gelicem inşallah

kızlar patron kadınlar günümü kutladı
bi sevindirik oldum,sonra dediki keşke devlet tatil yapsaydı bu günü demi,keşke ama sanmam dedim
sonra yada biz patronlar da yapabilir dedi,aslında olabilir fena fikir değil dedim,sonra yüzüme güldü ve gitti
seneye umut beslesem mikibelki yapar....
aslında yarım gün tatilde diyebilirdi,ayy neyse patronun ümidi işçinin çenesini yorar,çalışmaya devam

Oyyyy kizlar pes ettimm

Hihi bende bendee ilkoluldan cikana kadar pantolonumu iple bagliyodum

Canim 718 kalori biraz az olmamis mi?
Tatli icin seker orucunu deneyebilirsin 21 gün hic seker ve sekerli seyler yemiyorsun adina oruc degince bi lokmadan bisey olmaz olayi olmuyor

Kizlar bu sabahi cinnetsiz atlattim sükür :)
Bunlar yine basladi paldir küldür dögüsmeye hic sesimi cikarmadim actim son ses müzik isime baktim ohhh so ra bi baktim hepsi bi kösede kendi isinde banada enerji geldi :) bi süre bu yöntemi deniycem bakalim ne kadar etkili olcak :)

Bugün toplantı boyunca etrafımdakileri gözlemledim..
Çay şekeri kullanmıyorum, kahvede şeker almıyorum. Kola fanta yılda belki 10 defa belki daha az tüketiyorum... Margarin kullanmıyorum.. Düşündükçe sinir oluyorum

Herhalde bu sinirden dolayı çok çok acıkmıştım.. Bir yemek yiyişim vardı sormayın gitsin
Öğle yemeğimi yedim: karışık sebze, yoğurt, bir etimek üzerine peynir, 5-6 zeytin, 2 hurma

Hoşbuldum canım
Anladım canım öyle yaparız o zaman Çok iyiymiş bunu hiç düşünmemiştim zararı yok gibi bence
Ağzını aramış Begüşİnşallah yaparlar ne güzel tatil her şekilde güzel
Canim 718 kalori biraz az olmamis mi?
Tatli icin seker orucunu deneyebilirsin 21 gün hic seker ve sekerli seyler yemiyorsun adina oruc degince bi lokmadan bisey olmaz olayi olmuyor

Benim kilo vermem için en fazla 1000 kalori almam gerek canım boyumla ve şuanda bulunduğum kiloyla doğru orantılı gibi

Bende şekersiz şeyler yemeye çalışıyorum sadece meyve gibi bazılarının içinde şeker varsa onu es geçiyorum yoksa çayı kahveyi zaten şekersiz içerim

ay ben kendime öğleden sornayı tatil yaptım Kadınlar günümü kutlayacağım dedim, halbuki doğumgünü bile kutlamam, müdür bey de biliyor
Arkadaşımın babası vefat etti, onu bi ziyaret edeyim bu bahaneyle..

baştan bi hevesle okudumda sonradan üzüldüm,arkadaşının babasına Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun,acısı üstünde kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…