Hihi bende bendee ilkoluldan cikana kadar pantolonumu iple bagliyodumHahaha doktorum yaaa ben küçükken o kadar zayıfmışım ki annem insanların yanında altımı değiştirmiyormuş, yaşıma girince aaa biz ölür sandık o çocuğu çok zayıftı demişler ilkokul 4 e kadar bir çöppp çırpı sonrası tufannn
Teşekkür ederimmm ahummm
Eline yüreğine sağlık kaptanımmm
Sabah; 07:45 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf + 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı- 161 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:45 - 1 kase yoğurt çorbası + 1 porsiyon ıspanak yemeği - 272 kalori (çorbadan pirinçleri seçtim ıspanakta şansım yoktu)
Ara; 16:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi + 1 ad.sade maden suyu - 2 kalori
Akşam; 104 gr ton balığı light + 1 kase marul + 110 gr mısır - 283 kalori
Toplam kalori: 718
2,5 lt su içildi.
45 dakika leslie + 15 dakika tempolu yürüyüş
@Ausencia
Canim 718 kalori biraz az olmamis mi?Ahh kendime engel koydum 10 gün aramazsan vücudun arınıyormuş çok aramıyormuşsun tatlarını unutmaya çalışacağımEşim çok suçlu koca bir kasa buzdolabının yan kısmı tamamen dolu çikolata, kek, gofret ve içecekler
Kolay gelsinYaa bugün ne tembel im hala evdeli işlere başlamadım artık ni zahmet kalkayım mutfak la temizlik başladım
Hepimiz e kolay gelsin
Ben dün akşam oturdum yine düşündüm
Ekmek çok az yiyorum.. Yaklaşık 8 aydır günde 1 dl ekmek yiyorum,onu da sabah vakti yiyorum.
Pilav desen belki sebzenin içinde serpilmiş yani haftada 2 kaşık diyelim
Makarna son 8 ayda iki veya belki üç defa yemişimdir..
Bana şeker aldırıyor galiba.. bir de arasıra aşırdığım hamurişleri
Ben bi de ekmek yiyeydim halim ne olurdu acaba
Buradan anlaşılıyor ki gerçekten kilo almaya çok müsaitim ve kolay kolay da vermiyorum
Hoşbuldum canım
Anladım canım öyle yaparız o zamanGünaydın kızlar banada gün atalı çok oldu da anca gelebildim evi topla güne poğaça yap çamaşırları katla ayyy bide beyazlar en az 70 kilot 40-50 atlet katlamışmışımdır 5 kişinin beyazı 10 gün beklerse ha bide bu arada bi komşuya gidip azıcık çay sohbet yaptım şimdide hazırlanıp güne gideceğim
nehirnil111 canım bugün sporda son günümüz Perşembe de tartı öncesi yapmıyoruz seni cuma alıyım listeye puanlama 1. Sayfada yazıyo ama ağır sporlara değişiklik yapıyorum dakikada
Bide bu yaptığımız poğaçalar kalorisi çavdar ekmeği ile aynı 100 gr 185 kalori yağ un yok yumurta yoğurt yulaf peynir var bizim gibi poğaça börekçileri kesti akım yeni başladı herkes hasret gidermek için yaptı
@Benim adim uzum arabanız hayırlı olsun üzüm ben olsam vitesliyi de öğrenir arabayı alırdım lakin her daim otomatik bulunmaz ben 14 yaşında öğrendim düz vites
Hadi kızlar ben kaçar geçmişi bitiremedim.kaçamaksız gelicem inşallah
Ağzını aramış Begüşkızlar patron kadınlar günümü kutladı
bi sevindirik oldum,sonra dediki keşke devlet tatil yapsaydı bu günü demi,keşke ama sanmam dedim
sonra yada biz patronlar da yapabilir dedi,aslında olabilir fena fikir değil dedim,sonra yüzüme güldü ve gitti
seneye umut beslesem mikibelki yapar....
aslında yarım gün tatilde diyebilirdi,ayy neyse patronun ümidi işçinin çenesini yorar,çalışmaya devam
Canim 718 kalori biraz az olmamis mi?
Tatli icin seker orucunu deneyebilirsin 21 gün hic seker ve sekerli seyler yemiyorsun adina oruc degince bi lokmadan bisey olmaz olayi olmuyor
hangi sabahlar canımHayirli sabahlar kizlar,bi selam verip gecmise dalayim :)
ay ben kendime öğleden sornayı tatil yaptımkızlar patron kadınlar günümü kutladı
bi sevindirik oldum,sonra dediki keşke devlet tatil yapsaydı bu günü demi,keşke ama sanmam dedim
sonra yada biz patronlar da yapabilir dedi,aslında olabilir fena fikir değil dedim,sonra yüzüme güldü ve gitti
seneye umut beslesem mikibelki yapar....
aslında yarım gün tatilde diyebilirdi,ayy neyse patronun ümidi işçinin çenesini yorar,çalışmaya devam
Afiyet şifa olsun..Vicdan corbami ictim miiisssEki Görüntüle 1964096
http://blog.milliyet.com.tr/metabolizmayi-hizlandiran-vicdan-corbasi-tarifi/Blog/?BlogNo=421959Afiyet şifa olsun..
ne var içinde? biberli demişsin ama neyli çorba onu dememişsin!
Bizim burdaki sabah canimmmmhangi sabahlar canım
ay ben kendime öğleden sornayı tatil yaptımKadınlar günümü kutlayacağım dedim, halbuki doğumgünü bile kutlamam, müdür bey de biliyor
Arkadaşımın babası vefat etti, onu bi ziyaret edeyim bu bahaneyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?