Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@masumm ben mi gözden kaçırdım yoksa sen yokmusun bugün
ablamda ne çok kaynatmışsınız deyip kayboldu.
ada81 kesin öğle yemeği hazırlıyor
sabah dişçiye gittim canım yeni geldim üst damak şişmiş öndeki iki dişi birbirinden ayırmaya başlamıştı.. ben üşüttüm yada vitaminsiz sandim kendimi dr gittim oda devlet hastanesinde bunu lazerle kesip alamayız dedi...ya tıp fakültesinde yada özelde olacağını söyledi ve özelden bir dr tavsiye etti cuma günü oraya gidecem ... lazerle kesip alacaklarmış...

Senin yediklerin artık takibimde bakayım benden çok mu az mi. Ben spor yapmıyorum sanarm ama gün boyu kosusturmacadan sırtım hep terliidr . İki dk. Tv karsina uzanamam eskisi gibi.
seninkilerden az olduğu kesin canım hahahah )) et takip sen ben gibi beslensen çöp gibi olursun bu meta ile )

yanlız şuda varki biz kayseriye gecen subat tasındık 75 kiloydum .83 e çıkarken ben hep diyetteydim
benim bünye düzen istiyor.öyle ne olursa olsun deyip salmadıgımı sanarak aldım cok tehlikeliyim cok.

bende 71 den 84 e hep diyetteydim :)

ada geçmiş olsun,neden öyle olmuş peki dişin?

geçmiş olsun

bizde hiç almayızzz ben yawrum dışarda şeker çikolata yiyenlere bile kızıyor anne bak zararlı şeyler yiyorlar diyor hahahah ))bizde eşim yer oda etihoşbeş yer bir iki çikolata o kadar dondurulmuş şeyler asla yemeyiz salam sosis asla eve girmez bizim evde mesala...bir markanın sucugunu alırız eğer marka yoksa onuda almıyoruz...

boşa ümit etme canım izin verecek adam bu senede verirdi
vermezler vermezler çalışmaya devam

bende hastane giderken bugün bi giydim kuşandım kıyafetlerim nasıl bollaşmış )) çok hoşuma gittiiii )

allahtan benimkiler de salam sosis sevmiyo,sucukta yıllardır güvendiğimiz kasap sucuk var ordan alırız,başkada yemezler
ama aburcubur yeniyo işte,o hoşbeş,bisküvi ve çikolata yenir malesef

Kızlar sporu yemekten sonra mı yoksa öncesinde mi yapıyorsunuz ? Ben geçen senede şimdi de yemek yiyip yarım saat sonra falan yapıyorum(bizim spora giden abi hep öyle yapardı) spordan sonra canım pek bir şey istemiyor belki muz ya da süt olabilir o kadar genelde bitki çayı içerim doğru olanı nedir bir arkadaşım yemek öncesi yapılıyor sonra protein tüketiliyor dedi kafam karıştı

Begüş seninle konuşmadan önce yazmıştım begum75 yanlış yapıyormuşum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…