sabah dişçiye gittim canım yeni geldim
seninkilerden az olduğu kesin canım hahahahSenin yediklerin artık takibimdebakayım benden çok mu az mi. Ben spor yapmıyorum sanarm ama gün boyu kosusturmacadan sırtım hep terliidr . İki dk. Tv karsina uzanamam eskisi gibi.
ha ha ha hahaaaaaaaaaaaaa
yanlız şuda varki biz kayseriye gecen subat tasındık 75 kiloydum .83 e çıkarken ben hep diyetteydim
benim bünye düzen istiyor.öyle ne olursa olsun deyip salmadıgımı sanarak aldım cok tehlikeliyim cok.
sabah dişçiye gittim canım yeni geldimüst damak şişmiş öndeki iki dişi birbirinden ayırmaya başlamıştı.. ben üşüttüm yada vitaminsiz sandim kendimi dr gittim oda devlet hastanesinde bunu lazerle kesip alamayız dedi...ya tıp fakültesinde yada özelde olacağını söyledi ve özelden bir dr tavsiye etti cuma günü oraya gidecem ... lazerle kesip alacaklarmış...
Bu benm kabak çorbasının aynısı
ay bi foto atsaydıngün yine bi dünya krizle başladı çok şükür çözdüm de öğle yemeğimi yiyorummm :)
huhu kinoa köftesi :)
geçmiş olsunsabah dişçiye gittim canım yeni geldimüst damak şişmiş öndeki iki dişi birbirinden ayırmaya başlamıştı.. ben üşüttüm yada vitaminsiz sandim kendimi dr gittim oda devlet hastanesinde bunu lazerle kesip alamayız dedi...ya tıp fakültesinde yada özelde olacağını söyledi ve özelden bir dr tavsiye etti cuma günü oraya gidecem ... lazerle kesip alacaklarmış...
alamanyada 2 saat fark var.
Sen nerdesin canım
bizde hiç almayızzz ben yawrum dışarda şeker çikolata yiyenlere bile kızıyor anne bak zararlı şeyler yiyorlar diyor hahahahnil markette alışveriş yaparken insanların arabalarına bakıyorum,malesef öyle bir toplum haline getirilmişiz ki herşey hazır,o paketli gıdalardan doldurmuşlarda doldurmuşlar,hadi tamam arada bende kullanıyorum misafirdi falan ama bi dünya doldurmakta neyin nesisağlıksız bir nesil yetişiyor malesef,bu konuda annelere çok büyük iş düşüyor,bilinçli olmalıyız,doktorum gibi yılmadan mücadele etmeliyiz
bu arada o karamda pek güzel oluyoama tabikide almıyorum
boşa ümit etme canım izin verecek adam bu senede verirdikızlar patron kadınlar günümü kutladı
bi sevindirik oldum,sonra dediki keşke devlet tatil yapsaydı bu günü demi,keşke ama sanmam dedim
sonra yada biz patronlar da yapabilir dedi,aslında olabilir fena fikir değil dedim,sonra yüzüme güldü ve gitti
seneye umut beslesem mikibelki yapar....
aslında yarım gün tatilde diyebilirdi,ayy neyse patronun ümidi işçinin çenesini yorar,çalışmaya devam
bende hastane giderken bugün bi giydim kuşandım kıyafetlerim nasıl bollaşmışdün pijamaları giydim tamyatıcam aklıma gecen bahar aldıgım ama düğmelerimi bir türlü tam kapatamadıgım bi kıyafet geldi.hemen buldum pijamanın üstüne giydim veee tüm düğmeler kapandıııı ay nasıl mesut bahtiyar oldum.
bizde hiç almayızzz ben yawrum dışarda şeker çikolata yiyenlere bile kızıyor anne bak zararlı şeyler yiyorlar diyor hahahah))bizde eşim yer oda etihoşbeş yer bir iki çikolata o kadar dondurulmuş şeyler asla yemeyiz salam sosis asla eve girmez bizim evde mesala...bir markanın sucugunu alırız eğer marka yoksa onuda almıyoruz...
başta içim ümitlenmişti ama vakit geçtikçe bende öyle didimboşa ümit etme canım izin verecek adam bu senede verirdi
vermezler vermezlerçalışmaya devam
sordum nedeni yok dedi üst damak o bölüm sarkmış aşağıya dedi oda iki dişin ayrımasına sebep oluyor dedi...ada geçmiş olsun,neden öyle olmuş peki dişin?
sağol canımgeçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?