Günaydın anaaaam ne gevezesiniz kızoku oku bitmedi geçmiş oda ilk günaydın mesajından başlamama rağmen
Sabah nescafe içtim tıkadı beni eskiden olmazdı yapardım kahvaltımıyumurtamın boynu bükük kaldı evde..Bugünde vicdan günü...beyaz çayımı içeceğim birazdan...
Gecmis olsun ters bi hareket mi yaptin acaba..Sağ kolum ekleminde ağrıyor bide temizlik yapacaktım
O kus kadar yemeye kilo gitmiyor betulum kafami gidip yemeğe gomesin geliyor ammaaa sopa gelince aklima duruyom)
geçmiş olsunn begümmmmm
Begüm geçmiş olsun inş biberiye şifa olur
Gunaydiin canim masallah pek keyiflisin heeeppp boyle ol emiii
adaaaaaaaa
Adacım pazar günü sınav heyecanı bugünden başlıyor Allah'a şükür benim kızım rahat son gün ne olur bilmemAyy sinav bugun muuu niye cumartesi pazar degil ??
Minnakimmm cook gecmis olsun ...al bi ilac sureyi uzatma kendini yipratma derim....oooo minnakiminn basi agrimis dikkat et kendine emiiikızlar çok sağolun
bu biberiyelik iş değil sanırım,beynim resmen zonk zonk ediyo,öğlen yemeğinden sonra ilaç alırım belki
Gunaydiin canim masallah pek keyiflisin heeeppp boyle ol emiii...
Ben tartiliyom surekli cook sinirlenmeye basladim gene pogacada yemiyecem artik..gerci sabahlari 1 adet yemistim...offf boyle giderse bendeki kilo ben rahat 2.5 sene buradayim sonra koruma derken 3 seneyi bulurum bu ne anacim nasil vucud var survivordakiler bile eridi bende gram gram gidiyor......delirmeyecem yooook delirmeyecem iyiyim sakinim derin nefes aldim verdim offff poffff yane...
Allah yardimcilari olsunnn...emeklerinin karsiligini insallah alirlar....bizde insallah kizimla o heyecanlari yaşarız...benim kizda cook hirsli ne yapacagiz bilmem.. oyun oynarken bile hirsi ortaya cikiyor ana rahat kiz feciiiAdacım pazar günü sınav heyecanı bugünden başlıyor Allah'a şükür benim kızım rahat son gün ne olur bilmem
Tek yontem geliyor aklima oda yemek haha
cnm , benimde sabah aynı-akşam aynı
çok garip degil mi
seninkide hakkaten garip ama snein başka şeyler denemen laızma da ben snei tandııgımdan beri aynı yöntem hep
Gecmis olsun ters bi hareket mi yaptin acaba..
Minnakimmm cook gecmis olsun ...al bi ilac sureyi uzatma kendini yipratma derim....oooo minnakiminn basi agrimis dikkat et kendine emiii
Hic emziremedim canim sutum olmadi bu yuzden hic fikrim yok...Yaa gece kızım çok kalkıyor bir türlü bırakmadık emmeyi sonra onu uyutunca nasıl yattığımı bilmiyorum dünden beri ağrıyor
Hazır sırası gelmişken bizbu emmeyi nasıl bırakacağım çok düştü devamlı peşimde değişik fikri olan varsa
bugün ben de öğle yemeğimi hazırlıycam diye kahvaltımı yapamadım , sadece nescafe içtim ama inanılmaz açım şu anGünaydın anaaaam ne gevezesiniz kızoku oku bitmedi geçmiş oda ilk günaydın mesajından başlamama rağmen
Sabah nescafe içtim tıkadı beni eskiden olmazdı yapardım kahvaltımıyumurtamın boynu bükük kaldı evde..Bugünde vicdan günü...beyaz çayımı içeceğim birazdan...
Tek yontem geliyor aklima oda yemek haha)) yook boyle devam edeyim yedikce yerim ben ...
Evet canım poşet içiyorum..ödem atıyormuş ya bugün 2 tane içeyim diyorum..bugün ben de öğle yemeğimi hazırlıycam diye kahvaltımı yapamadım , sadece nescafe içtim ama inanılmaz açım şu an
beyaz çayı poşet çaylardan mı tüketiyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?