Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

1.5 lt su geceden sabaha hangi tahliye ile çıksın cancağızımmm

Geçicidir o artı , sen bugünü kusursuz atlat gör bak yarına pon ponları

Evet , önceleri o aradan sonrada epey bir akşam yediğin menüler vardı ...böyle yapsam sorun yokta .

enerji gelsin azıcık

Güzel geldi beeeee

İki kıvırttırdım istemsizce

Arkadaşım da yaptırdı , 3.de galiba şuan .bir sırası varmış onun ..hepsi bitince de sülük yaptıracak aynı kişiye .
zaten 30a yakın kilo vermişti , tam duraklama da bunu yaptı 3 kilo gitti .

ayyyyyyyyyy patron çıldırdı herkesi işten çıakrtıyorrrrrrrrrrr

dedim ki .... bir süredir göz koyduğu isimlermiş.
Sende sanıp korktum ne yalan dieyyim .

Ausencia napıyım gevezeyim hakkaten.
bende seni seviyorum

Heeee ben hiç konuşmam , gevezelik yanımdan geçmemiş

İnşallah kuzum bakalım aşırı spor yapmıyorum ama az besleniyorum vücut kitlemezse kendini oynaması gerek diye düşünüyorum

haftaya izin alacam inşallah evdeyken çozutmam korkuyorum ALLAHIM beni nefsime uydurma

Aaaa aaaaa bu nasıl beyin şartlandırma şimdiden .

Haftaya izinliyim .
Diyetimi daha güzel yapabileceğim .
sporuma vakit ayırabileceğim .
Harika bir hafta olacak deseneeeeeeee .

Günaydın kızlar gün ayalı çok oldu da gelemedim bi türlü gece hiç uyuyamadım en son 5 te benim oğlan kalktı midem bulanıyo karnım ağrıyo diye ona bi nane limon zencefil bal yaptım karnını ova oca 7 gibi uyudu hala uyuyo okula gitmemek için bahane işte.bakayım öğlen arasına götürmeye hala umudum var.annemler gelicek asmayı budayacaklar gelemem galiba

Heç ki ama
Heç istemiyorum
İcimde kalmadı ki
@ahu060812 bu denesek mi ki
Valla pamuğum benim içimde bilet kalsa asla onun peşini bırakmazdım düşselde kalkmamda kepazede olsam amacıma ulaşana kadar pes etmezdim

@Benim adim uzum

canım annen gelmiş gözün aydın arabanız da hayırlı olsun.markası ne merak ettim

inşallah abla valla evde olunca bazen sapıtıyorum onsdan öyle dedim

Yoook ne düşünür , neyi anarsak ..ondan başkası gelmez önümüze .

Güzel düşün ... kendine özel bir şeyler pişireceksin , salatanı keyifle hazırlayacaksın ...dinleneceksin ... spor yapacaksınnn .
Bak haftaya tüm gözüm üzerinde olacak

Günaydın arkadaşlar maşallah ne enerji var takımda Allah bozmasın oku oku anca bitti. Bende günü erken kapatacağım inşallah ki Ama işten geç çıkacağım için akşam öğünü olarak evde 7.30 gibi yoğurt yerim. Bugün spor da yapmadim. Bakalım yarın sonuç basıl olacak.

Oyyy kuzum ya , uyumuş güzel güzel ...öğlene zıpkın gibi kalkar o annesi .

Ha bu arada @Dersaadet_ dün bana mesaj attı numarasını almıştım cuma çatlamayım diye, kk ya giremiyormuş bi kaç gündür bilmiyorum neden?

Hmmm son mesajı pzt idi ...abla akşam tüm menülerimi toplu yazacağım diye

Neyse , en azından kilo bildirimini sana yapar yarın .

@Benim adim uzum etiket kriziii

Yavrum açlık çenemize mi vuruyor ne oluyor bende anlamıyorum :)

Akşam yoğurt iyi fikir , sporunda iyiydi bu hafta menülerinde ....güzel olacak çok

Yavrum açlık çenemize mi vuruyor ne oluyor bende anlamıyorum :)

Akşam yoğurt iyi fikir , sporunda iyiydi bu hafta menülerinde ....güzel olacak çok
Şnşallah abla bu arada senin o enerjine azim ve hırsına gıptayla baktım . Resmen kendini mart sonuna kilitlemişsin tebrikler ;darısı da başımıza inşallah

bende migrenim için hacamatı düşünüyorum,yaptırsam zayıflamamada fayda edermiki
bence eder.denemekte fayda var.
burda eğitimi bakanlıkca verilmeye başlandı nasipse bende akapunktur sülük hacamat ve ozon tedavisi eğitimine yazılacagım.

petrol firması cnmmm

bi süredir salllantıda olanalr vardııı onları gönderdiii
Allah yardımcıları olsun.ufff ne üzülmüşlerdir.
benim beyde 1.5 yıl evde bebe baktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…