neden canımayyyyyyyyyypatron çıldırdı herkesi işten çıakrtıyorrrrrrrrrrr
@begum75 canım geçmiş olsun.baharda butür şikayetler artıyor.
@ada81 biz senle tencere kapak gibiyiz.dün kardiyo denedim sonrada 1.5 lt su içtim tabi o saatde içilen su sabah beni artı çıkardı basküle bi tekme attım.bugün dikkat edecem gec vakit su meselesine.
@Benim adim uzum sen sormustun öksürük için sanırım burnun açık olmasına cok dşkkat et.genzine akınca oluyro öksürük.
zencefille bal iyidir.ama bazen etki etmeyebilir.
kaptanım o arada yemezsem eve gidecek halim kalmıyo,öğleden sonra fazla enerji harcıyorum sanırım titremem geliyo ama mesela dün o peynir ekmekten sonra akşamı ne güzel dengeledim ve açlıktan kaynaklı halsizlik,bitkinlik yaşamadım keşke herzaman olabilse
enerji gelsin azıcık
bende akşamı erken kapatayım diyorum perşembeleri genelde kapatıyorum ama herzaman yapamıyorum.evde 3 cocuga yetişmek çok zoroluyor.ya keşke bu diyette 2 kere 2 döret etse.mesela bu hafta ne yersem ben 1 kilo veririm bilsem.ama olmuyor öyle.insan bi kere aradıgınıda bulamayınca asılamıyor olaya.
2015 baharda 78 kiloydum bir türlü inemiyordum hacamat yaptırdım 2 haftada 75i görmüştüm.
mart 16 hacamat için uygunmuş.
bide onu deniycem.
ayyyyyyyyyypatron çıldırdı herkesi işten çıakrtıyorrrrrrrrrrr
slm kızlar nasılsınız
Meraktayım şu an sadece nehir , bu 700 küsürlük menüler ile tartı ne diyecek sana diye ?
Düşük kalorili diyet ile kıtlık mı yaşatıyorsun vücuduna bakalım göreceğiz ?
Azıcık oynaması lazım nehircim , ciddi anlamda karbonsuz ve az kalorili besleniyorsun.
ben de iyiyim abla çok şükür bugünü en az hasarla tlatma planları yapıyorumİyiyiz tuba
Perşembe enerjisi ileçoşmalardayız .
Sen ?
haftaya izin alacam inşallah evdeyken çozutmam korkuyorum ALLAHIM beni nefsime uydurma
inşallah abla valla evde olunca bazen sapıtıyorum onsdan öyle dedimAaaa aaaaa bu nasıl beyin şartlandırma şimdiden .
Haftaya izinliyim .
Diyetimi daha güzel yapabileceğim .
sporuma vakit ayırabileceğim .
Harika bir hafta olacak deseneeeeeeee .
Valla pamuğum benim içimde bilet kalsa asla onun peşini bırakmazdım düşselde kalkmamda kepazede olsam amacıma ulaşana kadar pes etmezdimHeç ki ama
Heç istemiyorum
İcimde kalmadı ki
@ahu060812 bu denesek mi ki
inşallah abla valla evde olunca bazen sapıtıyorum onsdan öyle dedim
Günaydın kızlar gün ayalı çok oldu da gelemedim bi türlü gece hiç uyuyamadım en son 5 te benim oğlan kalktı midem bulanıyo karnım ağrıyo diye ona bi nane limon zencefil bal yaptım karnını ova oca 7 gibi uyudu hala uyuyo okula gitmemek için bahane işte.bakayım öğlen arasına götürmeye hala umudum var.annemler gelicek asmayı budayacaklar gelemem galiba
Valla pamuğum benim içimde bilet kalsa asla onun peşini bırakmazdım düşselde kalkmamda kepazede olsam amacıma ulaşana kadar pes etmezdim
@Benim adim uzum canım annen gelmiş gözün aydın arabanız da hayırlı olsun.markası ne merak ettim
Ha bu arada @Dersaadet_ dün bana mesaj attı numarasını almıştım cuma çatlamayım diye, kk ya giremiyormuş bi kaç gündür bilmiyorum neden?
@Benim adim uzum etiket kriziiiGünaydın kızlar gün ayalı çok oldu da gelemedim bi türlü gece hiç uyuyamadım en son 5 te benim oğlan kalktı midem bulanıyo karnım ağrıyo diye ona bi nane limon zencefil bal yaptım karnını ova oca 7 gibi uyudu hala uyuyo okula gitmemek için bahane işte.bakayım öğlen arasına götürmeye hala umudum var.annemler gelicek asmayı budayacaklar gelemem galiba
Valla pamuğum benim içimde bilet kalsa asla onun peşini bırakmazdım düşselde kalkmamda kepazede olsam amacıma ulaşana kadar pes etmezdim
@Benim adim uzum
canım annen gelmiş gözün aydın arabanız da hayırlı olsun.markası ne merak ettim
Günaydın arkadaşlar maşallah ne enerji var takımda Allah bozmasın oku oku anca bitti. Bende günü erken kapatacağım inşallah ki Ama işten geç çıkacağım için akşam öğünü olarak evde 7.30 gibi yoğurt yerim. Bugün spor da yapmadim. Bakalım yarın sonuç basıl olacak.
Şnşallah abla bu arada senin o enerjine azim ve hırsına gıptayla baktım . Resmen kendini mart sonuna kilitlemişsin tebrikler ;darısı da başımıza inşallahYavrum açlık çenemize mi vuruyor ne oluyor bende anlamıyorum :)
Akşam yoğurt iyi fikir , sporunda iyiydi bu hafta menülerinde ....güzel olacak çok
bence eder.denemekte fayda var.bende migrenim için hacamatı düşünüyorum,yaptırsam zayıflamamada fayda edermiki
Allah yardımcıları olsun.ufff ne üzülmüşlerdir.petrol firması cnmmm
bi süredir salllantıda olanalr vardııı onları gönderdiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?