Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ay deme öyle ya çok gülüyorum hala .. Bu nasıl isim ya

Günaydın

Bende bisiklet kullanamıyorum.
Son denememde düşüp ayagimi incittim..
Hala arada yoklar.
Ama.çok isterdim.
Aldil.diyelim.
Nerede kullanacagm
Burası floransa mi

He kız ben floransadan bağlanıyorum ...

Misss gibi Karamürseldeyim yavrum ben , İstte olanlar düşünsün

Senden korkulur he.
Önceden önlemini alıyorsun

Napak be yavrummm ? Dükkan ancak böyle yürüyor

Bizdede ünv sınavı heyecanı var bakalım oğluşum neler yapacak
Hepimizin yavrularına Rabbim zihin açıklığı versin

Amin fatmam .senin oğulta giriyordu dimi ? Benim kuzumla birlikte baya yaşıtlar varmış . Hepsi birden sınava giriyorlar . Rabbım yardımcıları olsun .emekleri zayi olmasın çok çalışıyorlar .

Fatmacım , aebenim her ikinizin yavrularını da tüm sınava girecek emek vermiş çocuklarımıza da başarılar dilerim .
Rabbim zihin açıklığı versin

Eşimde girecek , bana da demişti ama kaçırdım başvuru zamanını .

Kazanırsa gidecekmiş

Lokma ekmek ile ara :)
Koparmayın şu ekmekleri yahu
Sabah dışında yeşillik salata yok , yoğurtta ?

Neyse kızlar ise geldim
Gelmeye çalışacağım opuldunuz

Kolay gelsin pamuğum ... İşlerin çook kolay geçsin bugün inşallah .Yorulmadan

Akşam çayını yazmayı unutmuşum yaa
Canım acayip tatlı istedi bir incir 2 gün kurusu yedim maalesef

Çok maaleseflik bir ara değil ececim ...
Bir de yürüyüş sormuşsun . bugün perş. diye .
Bence yürüyüş tartıya olumlu yansır her zaman .

Gözün aydın canım annen geliypmuş

Kaptanım inşallah içine sinen bir araba bulursum

Amin canım .
Dün sana bir şey sordum fatma , arada kaynadı galiba . Bu şehitkamil sana yakın mı ? Nasıl bir yer ?

İyi yapmışsın canım ... o bir tek mantı seni de facianın eşinden kurtardı belki de :)
Bu arada annen için gözün aydın

Arabanız için hayırlı uğurlu olsun , Rabbim kazasız belasız günler nasip etsin canım .

günaydıııınnn

Günaydınn tünaydınnnnnnn

Meraktayım şu an sadece nehir , bu 700 küsürlük menüler ile tartı ne diyecek sana diye ?
Düşük kalorili diyet ile kıtlık mı yaşatıyorsun vücuduna bakalım göreceğiz ?

Gunaydiinnn herkeseeee )

Günaydın kaptanım yeşil çayımı dün unutmuştum bugün yanıma aldım protein aklımda ne yapıp edip akşamı erken ve çok az yemeliyim en azından tartı azıcıkta olsa oynasın artık yeter

Azıcık oynaması lazım nehircim , ciddi anlamda karbonsuz ve az kalorili besleniyorsun.

Günaydın. Perşembeye kastı olan yavrum 8 de açtı gözleri .. ne vardi 9bucukta uyansan kuzum. Babaanesi uyanmisti yanina koydum az u yu sammm. Ama nerde karnım belim agriu

Günaydın canım .
Ömercik sevmiyor be uykuyu annesi ... kızma ona ... napsın gün aymış ,aus teyzesi yürüyüşe çıkmış sabah sabah o uyunsun mu ?

hayırlı sabahlar dostlar

hem dükkanı kapatır, hem dükkanı açar
sana da günaydın

He ya gece yatmak bilmez , sabah uyumak bilmez aus
3 te yattım 6 buçuk olmadan hortladım .

senin sıkılmanı yesinler.. Senin kilonda olsam bir yemek yemem ve yemem arasında zaten bir kilo oynar Ben 79 da öyle oldum.. Ama bu sefer giidecek inşallah 1 nisanda en az 74- 23 nisanda inşallah en az 71 olacağım

Ben bu mesajı favorlerime ekledim betülll ara ara hatırlatayımmm ayyy pardon hatırlayayım diye

günaydın...buda benim gibi afyonu patlamayanlara gelsin.

Benim afyon patlayalı 4 saat oldu kiiiiiiiiiiii

Seni seviyorum kiiiiiiiiiiii

Sağ kolum ekleminde ağrıyor bide temizlik yapacaktım

geçmiş olsun canım , ya ters hareket ...ya benim gibi cereyanda kalma terli terli ... hep olur bana .

İşte beklenennnnnnnnnnnnnn enerji

Mekik aletinde çekebiliyorum ben ancak , o da belimi ağrıtıyor ama ... diğer türlü çok zorlanıyorum .

Günaaaaydın takımımmm hayırlı Perşembe'ler :)

aaaaaa böyle analiz bölümleri de mi var heç bi şey bilmiyorum ya huu www.kadi yazdığım an 7. grup geliyor sizle takılıyorum gidiyor.. Daha başka yerlere açılamadım

yok kız analiz bölümü falan , girip baktım işte ...aus analizi bunlar ....

YARIN İÇİN HAZIRLIYIZ ORTİM ORTİM

Ben HAZIRIMMMMMMMMMMMMMMMMM

ben kaptanımı dinleyeydim şimdi kesin 68 dim
Ah ahhhh bunu hep hatırlamam lazım..
Olurda yine kötü yollara düşersem bana bunu hatırlatın lütfen

Ya betül yaaaa ...geldiğim günü haırlıyorum takıma , sen aebene ..ya sen bize bir üstat getirmişsin , ondan faydalanacağımız çok şey var demiştin .
Düşecektin peşime o vakit .
Amaaaaaaaaaaaaa geç değil tabii ki de ......
Mayıs ta sende çıtır fit olacaksın ki ...

AKŞAM
tavuklu salata
yoğurt

ARA
yarım ayva
1/4 greyfurt

2,5 lt su

Dünle aynı olmuş diyecektim tam (o etimek üzeri peynirden tanıdım ) ama dün akşamı yazmadığını hatırladım sonra :)

Zaten kırmızı ile gözüme de sokmuşsun .
Güzel tatlım .
Allahım diyet yolunda emeklerinin karşılığını versin .

önümüzdeki hafta ben de bomba gibi bir rakamla geleceğim inşallah Şimdiye kadar vereceğim en iyi kilo olacak inşallah -2

Ayyyyyyyy ne çok alıntı yapmışım senden

Ama bu da alıntılanmaz mı yahu bombayı merakla bekliyorummm ..haftaya bende 1 kilo üzeri hedefledimmmmmmm.

Geçmiş olsun çok canım .
İnatçı migren demek ...Bende senelerdir migrenle boğuşuyorum ama ertesi güne sadece ağırlığı kalır .
Menün iyi .
O arada ekmek peynir iyivce alışkanlık haline geldi sanki de akşam toparlamışsın .

O kus kadar yemeye kilo gitmiyor betulum kafami gidip yemeğe gomesin geliyor ammaaa sopa gelince aklima duruyom )

Aaaaa hangi sopa ?

Kim sopa gösteriyooor sana

Bu sopa mı

Günaydın tatlım vicdan çorbanı da ekledim favorime ... bakalım rahatlatacak mı vicdanları meraktayım yarın .

Derin nefeeees ada derinnnn nefesssss ...
Olacak ada olacaaak :)
Bir daha hiiiiiiiç gelememek üzere gidiyorlar ya vedalaşmaları uzun oluyor öyle düşün

Hic emziremedim canim sutum olmadi bu yuzden hic fikrim yok...) ama kizlar yazarlar..

Bende 5.5 ay emzirdim @ecemavi ... o yüzden kesme kısmında bir tecrübem yok .

begum75 canım geçmiş olsun.baharda butür şikayetler artıyor.
ada81 biz senle tencere kapak gibiyiz.dün kardiyo denedim sonrada 1.5 lt su içtim tabi o saatde içilen su sabah beni artı çıkardı basküle bi tekme attım.bugün dikkat edecem gec vakit su meselesine.
@Benim adim uzum sen sormustun öksürük için sanırım burnun açık olmasına cok dşkkat et.genzine akınca oluyro öksürük.
zencefille bal iyidir.ama bazen etki etmeyebilir.

kaptanım o arada yemezsem eve gidecek halim kalmıyo,öğleden sonra fazla enerji harcıyorum sanırım titremem geliyo ama mesela dün o peynir ekmekten sonra akşamı ne güzel dengeledim ve açlıktan kaynaklı halsizlik,bitkinlik yaşamadım keşke herzaman olabilse

bende akşamı erken kapatayım diyorum perşembeleri genelde kapatıyorum ama herzaman yapamıyorum.evde 3 cocuga yetişmek çok zoroluyor.ya keşke bu diyette 2 kere 2 döret etse.mesela bu hafta ne yersem ben 1 kilo veririm bilsem.ama olmuyor öyle.insan bi kere aradıgınıda bulamayınca asılamıyor olaya.
2015 baharda 78 kiloydum bir türlü inemiyordum hacamat yaptırdım 2 haftada 75i görmüştüm.
mart 16 hacamat için uygunmuş.
bide onu deniycem.

bende migrenim için hacamatı düşünüyorum,yaptırsam zayıflamamada fayda edermiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…