Ada kabağa bir tane kapya biber doğruyorum şahane oluyor tadı..Ayyy yine yemegim yok 12 de esim gelecek hemen haz başlasın) pilav ve tavuk sote yapacam ....kendime kabak yemegi yapacammmm...gorusuruz
ay deme öyle ya çok gülüyorum hala .. Bu nasıl isim yaGünaydın anaaaam ne gevezesiniz kızoku oku bitmedi geçmiş oda ilk günaydın mesajından başlamama rağmen
Sabah nescafe içtim tıkadı beni eskiden olmazdı yapardım kahvaltımıyumurtamın boynu bükük kaldı evde..Bugünde vicdan günü...beyaz çayımı içeceğim birazdan...
gelecek hafta inşallahBetulina
kız ne diyon sen harbiden -2 kg mı verdin ?
Ama anlamlı değil mi yedim vicdan yaptımay deme öyle ya çok gülüyorum hala .. Bu nasıl isim ya
Bu kezde telefonum cortladı.
Neyse yenilemek için bahanem de var
65 kilo olmayı beklemem gerekmiyor artık
Günaydın
Bende bisiklet kullanamıyorum.
Son denememde düşüp ayagimi incittim..
Hala arada yoklar.
Ama.çok isterdim.
Aldil.diyelim.
Nerede kullanacagm
Burası floransa mi
Senden korkulur he.
Önceden önlemini alıyorsun
Bizdede ünv sınavı heyecanı var bakalım oğluşum neler yapacak
Hepimizin yavrularına Rabbim zihin açıklığı versin
Amin fatmam .senin oğulta giriyordu dimi ? Benim kuzumla birlikte baya yaşıtlar varmış . Hepsi birden sınava giriyorlar . Rabbım yardımcıları olsun .emekleri zayi olmasın çok çalışıyorlar.
Arada kaynariz dedik olmadı tüh
Şaka şaka
Sabah
1 dilim tb ekmek li yumurtalı peynirli zeytinli acisos lu yeşillikli klasik kahvaltı
Arada
1 Türk 1 sutlu kahve 1 incir 2 gün kurusu
Öğlen domates çorbası azcik peynir 1dilim tb ekmek
Arada
Ekmek almıştım 1 lokma ekmek
Akşam
Bil salata bol ayran azcik kurufasulye
Çocuklar küçük olunca kendime ayrı pisiremiyorum bide ben yemeğinde onlarda bahane Edip yemek istemiyorlar
Neyse kızlar ise geldim
Gelmeye çalışacağım opuldunuz
Akşam çayını yazmayı unutmuşum yaa
Canım acayip tatlı istedi bir incir 2 gün kurusu yedim maalesef
Gözün aydın canım annen geliypmuş
Kaptanım inşallah içine sinen bir araba bulursum
Evet, şimdi bunun tadına bakmazsam kendime acırım gecenin körü ya da ertesi gün çoşarsam diye korktum. Nefis kötü birşey ya, köreltmek için attım ağzıma bir tane :))
Aynen canım, 2 haftadır eğer çok yersem acayip rahatsız oluyorum. Şişkinliği farkediyorum. Ben daha önce yemekten rahatsız olma duygusunu bilmiyordum
Öyle mi ablam, inşallah inşallah. Senin menün de güzel. Çok geç vakitte meyve yememeye çalış. Alıcam bugün pil. Bebek yine sabaha kadar uyandı. Birşey var, ben anlamıyorum. Büyük kızım da öksürüyor, annem hiç uyuyamadı yazık.kelebekolacam öksürük için taze zencefil I rendeleyip balla karıştırsam iyi gelir mi?
günaydıııınnn
Dün ki menüm
Sabah; 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı + 200 ml süt + 10 gr yulaf - 126 kalori (çörek otunun kalorisini bilmiyorum)
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme ada çayı
Öğle; 12:20 - 1 kase mercimek çorbası + 1 porsiyon mantar sote(tavuklu) + 100 gr manda yoğurdu - 434 kalori
Ara; 16:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe (dün çok konuştuk canım çekti)- 2 kalori
Akşam; 19:30 - 1 ad.ufak kıymalı biber dolması + 1 dolu ymk kaşığı yoğurt - 187 kalori
Ara; 20:15 - 200 ml özel karışımlı kaynatılmış su şekersiz (elma+zencefil+tarçın+limon) - (kalorisini bilmiyorum)
Toplam kalori: 749
61 karbonhidrat + 50 protein eh iyi sayılır
2 lt su içildi + 20 dakika tempolu yürüyüş + 15 dakika yavaş yürüyüş yapıldı
Ausencia kaptanım
Gunaydiinnn herkeseeee)
Günaydın kaptanımyeşil çayımı dün unutmuştum bugün yanıma aldım protein aklımda ne yapıp edip akşamı erken ve çok az yemeliyim en azından tartı azıcıkta olsa oynasın artık yeter
Günaydın. Perşembeye kastı olan yavrum 8 de açtı gözleri .. ne vardi 9bucukta uyansan kuzum. Babaanesi uyanmisti yanina koydum az u yu sammm. Ama nerdekarnım belim agriu
hayırlı sabahlar dostlar
hem dükkanı kapatır, hem dükkanı açar
sana da günaydın
senin sıkılmanı yesinler.. Senin kilonda olsam bir yemek yemem ve yemem arasında zaten bir kilo oynarBen 79 da öyle oldum.. Ama bu sefer giidecek inşallah 1 nisanda en az 74- 23 nisanda inşallah en az 71 olacağım
günaydın...buda benim gibi afyonu patlamayanlara gelsin.
Sağ kolum ekleminde ağrıyor bide temizlik yapacaktım
gü naydın dınnnnnnnnnnnnn
haftalardır ilk defa kendimi bu kadar enerjik hissediyorum
3 mil leisle yaptım sabah kalkıp
karnım kötüüü, alt karnımmm da ökötü duruyorrr
mekik çekmem lazım artık sanırımm
lesilee ilede toparlanır gerçi
Günaaaaydın takımımmm hayırlı Perşembe'ler :)
aaaaaa böyle analiz bölümleri de mi varheç bi şey bilmiyorum ya huu www.kadi yazdığım an 7. grup geliyor sizle takılıyorum gidiyor.. Daha başka yerlere açılamadım
YARIN İÇİN HAZIRLIYIZ ORTİMORTİM
ben kaptanımı dinleyeydim şimdi kesin 68 dim
Ah ahhhh bunu hep hatırlamam lazım..
Olurda yine kötü yollara düşersem bana bunu hatırlatın lütfen
Ausencia
ÇARŞAMBA MENÜSÜ
SABAH
bir tatlı kaşık kepek yulaflı, çiğ susamlı omlet (süt ve 1 yumurta ile)
10 taze zeytin
domates, salatalık, maydanoz
ARA
yeşil çay
ÖĞLEN
karışık sebze (pırasa, karnabahar, kereviz, kabak, havuç)
bir kase yoğurt
bir etimek üzerine peynir
5-6 zeytin
2 hurma
İKİNDİ
bir tanecik eti form bisküvi
bitki çayı
AKŞAM
tavuklu salata
yoğurt
ARA
yarım ayva
1/4 greyfurt
2,5 lt su
önümüzdeki hafta ben de bomba gibi bir rakamla geleceğim inşallahŞimdiye kadar vereceğim en iyi kilo olacak inşallah -2
kızlar günaydın
4.gündür migren ağrım devam ediyor,beni benden aldı ne enerjim kaldı nede halim,iyice canı sıkıcı hale gelmeye başladışimdi biberiye kaynatıyorum,inşallah şifa olur
menümüde paylaşayım
sabah(07:45)
*1 dilim ekmek
*3 ceviz
*peynir
*zeytin
öğlen (11:50)
*mercimek çorbası
*ıspanak
ara öğün (15:00)
*1 dilim ekmek arası peynir
ara öğün (17:30)
*1 fincan latte kahve
akşam (20:00)
zerdeçal,zencefir,karabiber ve tarçınlı yoğurt
yanında 1/4 elma ve 1/4 armut
ortilerimAusencia ve Daydream-
spor kaptanım @Ahu060812 dün 55 dakika eliptik,15 dakika egzersiz yapıldı
O kus kadar yemeye kilo gitmiyor betulum kafami gidip yemeğe gomesin geliyor ammaaa sopa gelince aklima duruyom)
Günaydın anaaaam ne gevezesiniz kızoku oku bitmedi geçmiş oda ilk günaydın mesajından başlamama rağmen
Sabah nescafe içtim tıkadı beni eskiden olmazdı yapardım kahvaltımıyumurtamın boynu bükük kaldı evde..Bugünde vicdan günü...beyaz çayımı içeceğim birazdan...
Gunaydiin canim masallah pek keyiflisin heeeppp boyle ol emiii...
Ben tartiliyom surekli cook sinirlenmeye basladim gene pogacada yemiyecem artik..gerci sabahlari 1 adet yemistim...offf boyle giderse bendeki kilo ben rahat 2.5 sene buradayim sonra koruma derken 3 seneyi bulurum bu ne anacim nasil vucud var survivordakiler bile eridi bende gram gram gidiyor......delirmeyecem yooook delirmeyecem iyiyim sakinim derin nefes aldim verdim offff poffff yane...
Hic emziremedim canim sutum olmadi bu yuzden hic fikrim yok...) ama kizlar yazarlar..
kaptanım o arada yemezsem eve gidecek halim kalmıyo,öğleden sonra fazla enerji harcıyorum sanırım titremem geliyo ama mesela dün o peynir ekmekten sonra akşamı ne güzel dengeledim ve açlıktan kaynaklı halsizlik,bitkinlik yaşamadım keşke herzaman olabilseHe kız ben floransadan bağlanıyorum ...
Misss gibi Karamürseldeyim yavrum ben , İstte olanlar düşünsün
Napak be yavrummm ? Dükkan ancak böyle yürüyor
Fatmacım , aebenim her ikinizin yavrularını da tüm sınava girecek emek vermiş çocuklarımıza da başarılar dilerim .
Rabbim zihin açıklığı versin
Eşimde girecek , bana da demişti ama kaçırdım başvuru zamanını .
Kazanırsa gidecekmiş
Lokma ekmek ile ara :)
Koparmayın şu ekmekleri yahu
Sabah dışında yeşillik salata yok , yoğurtta ?
Kolay gelsin pamuğum ... İşlerin çook kolay geçsin bugün inşallah .Yorulmadan
Çok maaleseflik bir ara değil ececim ...
Bir de yürüyüş sormuşsun . bugün perş. diye .
Bence yürüyüş tartıya olumlu yansır her zaman .
Amin canım .
Dün sana bir şey sordum fatma , arada kaynadı galiba . Bu şehitkamil sana yakın mı ? Nasıl bir yer ?
İyi yapmışsın canım ... o bir tek mantı seni de facianın eşinden kurtardı belki de :)
Bu arada annen için gözün aydın
Arabanız için hayırlı uğurlu olsun , Rabbim kazasız belasız günler nasip etsin canım .
Günaydınn tünaydınnnnnnn
Meraktayım şu an sadece nehir , bu 700 küsürlük menüler ile tartı ne diyecek sana diye ?
Düşük kalorili diyet ile kıtlık mı yaşatıyorsun vücuduna bakalım göreceğiz ?
Azıcık oynaması lazım nehircim , ciddi anlamda karbonsuz ve az kalorili besleniyorsun.
Günaydın canım .
Ömercik sevmiyor be uykuyu annesi ... kızma ona ... napsın gün aymış ,aus teyzesi yürüyüşe çıkmış sabah sabah o uyunsun mu ?
He ya gece yatmak bilmez , sabah uyumak bilmez aus
3 te yattım 6 buçuk olmadan hortladım .
Ben bu mesajı favorlerime ekledim betülllara ara hatırlatayımmm ayyy pardon hatırlayayım diye
Benim afyon patlayalı 4 saat oldu kiiiiiiiiiiii
Seni seviyorum kiiiiiiiiiiii
geçmiş olsun canım , ya ters hareket ...ya benim gibi cereyanda kalma terli terli ... hep olur bana .
İşte beklenennnnnnnnnnnnnn enerji
Mekik aletinde çekebiliyorum ben ancak , o da belimi ağrıtıyor ama ... diğer türlü çok zorlanıyorum .
yok kız analiz bölümü falan , girip baktım işte ...aus analizi bunlar ....
Ben HAZIRIMMMMMMMMMMMMMMMMM
Ya betül yaaaa ...geldiğim günü haırlıyorum takıma , sen aebene ..ya sen bize bir üstat getirmişsin , ondan faydalanacağımız çok şey var demiştin .
Düşecektin peşime o vakit .
Amaaaaaaaaaaaaa geç değil tabii ki de ......
Mayıs ta sende çıtır fit olacaksın ki ...
Dünle aynı olmuş diyecektim tam (o etimek üzeri peynirden tanıdım) ama dün akşamı yazmadığını hatırladım sonra :)
Zaten kırmızı ile gözüme de sokmuşsun .
Güzel tatlım .
Allahım diyet yolunda emeklerinin karşılığını versin .
Ayyyyyyyy ne çok alıntı yapmışım senden
Ama bu da alıntılanmaz mı yahubombayı merakla bekliyorummm ..haftaya bende 1 kilo üzeri hedefledimmmmmmm.
Geçmiş olsun çok canım .
İnatçı migren demek ...Bende senelerdir migrenle boğuşuyorum ama ertesi güne sadece ağırlığı kalır .
Menün iyi .
O arada ekmek peynir iyivce alışkanlık haline geldi sanki de akşam toparlamışsın .
Aaaaa hangi sopa ?
Kim sopa gösteriyooor sana
Bu sopa mı
Günaydın tatlımvicdan çorbanı da ekledim favorime ... bakalım rahatlatacak mı vicdanları meraktayım yarın .
Derin nefeeees ada derinnnn nefesssss ...
Olacak ada olacaaak :)
Bir daha hiiiiiiiç gelememek üzere gidiyorlar ya vedalaşmaları uzun oluyor öyle düşün
Bende 5.5 ay emzirdimecemavi ... o yüzden kesme kısmında bir tecrübem yok .
ayyy neymiş sebep.şirket ne üzerine.ayyyyyyyyyypatron çıldırdı herkesi işten çıakrtıyorrrrrrrrrrr
bende akşamı erken kapatayım diyorum perşembeleri genelde kapatıyorum ama herzaman yapamıyorum.evde 3 cocuga yetişmek çok zoroluyor.ya keşke bu diyette 2 kere 2 döret etse.mesela bu hafta ne yersem ben 1 kilo veririm bilsem.ama olmuyor öyle.insan bi kere aradıgınıda bulamayınca asılamıyor olaya.
2015 baharda 78 kiloydum bir türlü inemiyordum hacamat yaptırdım 2 haftada 75i görmüştüm.
mart 16 hacamat için uygunmuş.
bide onu deniycem.
ayyyyyyyyyypatron çıldırdı herkesi işten çıakrtıyorrrrrrrrrrr
ayyy neymiş sebep.şirket ne üzerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?