Şnşallah abla bu arada senin o enerjine azim ve hırsına gıptayla baktım . Resmen kendini mart sonuna kilitlemişsin tebrikler ;darısı da başımıza inşallah
çok yogunum kızlarrr
yok allaha şükür bizler degilizde
emekli olmuş ama iş begenmeyen bir tip vardı amaca onu çıkarrtttlar birde
iki üç ergen ama kötü oluyor insan işte
bakalımm ben kritik noktamı kırabilecek miyimmm :)
öğlen havuçlu mercimek çorbam var akşama da kinoalı sebzeli pilav
listede akşam yatmadan 1 çay bardağı tarçınlı süt vermiş...
benim asıl cumartesi sabah bitiyor...
Hayirli sabahlar 7.takimin gülleri
Birazdan giyinip arkadasa kahvaltiya gidicem,bi selam verem didim
bence eder.denemekte fayda var.
burda eğitimi bakanlıkca verilmeye başlandı nasipse bende akapunktur sülük hacamat ve ozon tedavisi eğitimine yazılacagım.
Allah yardımcıları olsun.ufff ne üzülmüşlerdir.
benim beyde 1.5 yıl evde bebe baktı.
Migroslarda satılıyor hepsi..Var mı yaşadığın yerde??Bu aradamimu88 kitabi okudum tarifler güzel yapilmiycak gibi degil sadece
Kinoa
Siyez bulguru
Bugday ruseymi
Kara bugdayi bulabiirmiyim bilmiyorum.
He bide burdaki kefirler icilmiyor bunlarada bi altarnatif göremedim bi ara cikip bakicam bulunurmu burda bu mamüller :)
Ortada bir liste var ve benim haberim yok..Nayır nolamazmercimek ..pilav ... normalde perşembe perşembeyaparım da ... senin bu liste ile ilgili harika sonuçlar okudum bende ..haftada giden kilolar sana da uğrayacak mı meraktayım mimum ?
Ve aleyküm selammmmm mumum .... aman ha sohbet tatlıdır sofrada , çok dalma yemeğe
Hayirli sabahlar 7.takimin gülleri
Birazdan giyinip arkadasa kahvaltiya gidicem,bi selam verem didim
Bu aradamimu88 kitabi okudum tarifler güzel yapilmiycak gibi degil sadece
Kinoa
Siyez bulguru
Bugday ruseymi
He bide burdaki kefirler icilmiyor bunlarada bi altarnatif göremedim bi ara cikip bakicam bulunurmu burda bu mamüller :)
mercimek ..pilav ... normalde perşembe perşembeyaparım da ... senin bu liste ile ilgili harika sonuçlar okudum bende ..haftada giden kilolar sana da uğrayacak mı meraktayım mimum ?
Ve aleyküm selammmmm mumum .... aman ha sohbet tatlıdır sofrada , çok dalma yemeğe
dm de bulabilirsin ben alıyordum .DM ve ya Müller hala var mı?bio bulgur buğday cavdar hepsinin kepeği ezmesi ruşeymi vs vardı.Bu aradamimu88 kitabi okudum tarifler güzel yapilmiycak gibi degil sadece
Kinoa
Siyez bulguru
Bugday ruseymi
Ortada bir liste var ve benim haberim yok..Nayır nolamaz
Günaydın canımm...
bende sabahtan beri seni bekliyorum okudun mu diye... bulursun bence çünkü avrupada meşhur olup türkiyeye gelen ürünler bunlar canım..
valla tokum kaptanımm... kendimi ne çok aç bırakmışım ben... bazen diyorum bu kadar yemeğe nasıl olacak :)
bende akşamı erken kapatayım diyorum perşembeleri genelde kapatıyorum ama herzaman yapamıyorum.evde 3 cocuga yetişmek çok zoroluyor.ya keşke bu diyette 2 kere 2 döret etse.mesela bu hafta ne yersem ben 1 kilo veririm bilsem.ama olmuyor öyle.insan bi kere aradıgınıda bulamayınca asılamıyor olaya.
2015 baharda 78 kiloydum bir türlü inemiyordum hacamat yaptırdım 2 haftada 75i görmüştüm.
mart 16 hacamat için uygunmuş.
bide onu deniycem.
Umayvilla idi galiba ...
deli kilolar verilmiş hülya
Yaaaa ama dedik mi dedik mimum .
Bundan azı ne olabilir dedik .
Bence vücut şu an sevinçli mutlu , sen ye , ben eririm diyor .
Bakayım bi yada Mimucuk iyilik yapıp paylaşıverir listeyi
Umayvilla idi galiba ...
deli kilolar verilmiş hülya
Yaaaa ama dedik mi dedik mimum .
Bundan azı ne olabilir dedik .
Bence vücut şu an sevinçli mutlu , sen ye , ben eririm diyor .
Kitapta yani..internette yok mu o listeler..??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?