Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Teşekkür ederim canım cevabın için, biz büyük kızım yine böyle hastalandığında buhar makinesi ventolin ve bir ilaç kullanmıştık. Buhar makinesi evde var. Eşim diyor ki ventolin ve öbür ilacı alalım onu kullanalım. Ne diyorsun? Rahatsız ediyorum seni de ama bi doktora danışmam iyi olacak. Sevgiler

Teşekkür ederim canım cevabın için, biz büyük kızım yine böyle hastalandığında buhar makinesi ventolin ve bir ilaç kullanmıştık. Buhar makinesi evde var. Eşim diyor ki ventolin ve öbür ilacı alalım onu kullanalım. Ne diyorsun? Rahatsız ediyorum seni de ama bi doktora danışmam iyi olacak. Sevgiler

Sağol canım Allah razı olsun. 3 gün kalıp gidecek ama olsun gördüm ya. Geçmiş olsun size çok. Biz de aynıyız dün ve bu gece pek uyudum denemez. Araba mazda 3 model imiş. Bu akşam anneme çocukları bırakıp gezdirteceğim kendimi :d inşallah diyeyim de :)

Ada kabağa bir tane kapya biber doğruyorum şahane oluyor tadı..
Kapya biber bilmiyorum canim... benim kabak yemegim ayca kayanin tarifi canim.. soyle bir kirmizi biber bir yesil biber dogruyorum onlari yagda hafif pisiriyorum sonra uzerine 1 yada 1.5 kabak rendeliyorum yarim cay bardagi su koyuyorum 15 dakika pisiyor sonra uzerine 2 dilim dil peynir dogruyorum...peynir hafif eriyince kapatip yaninda yogurtla yiyorsun )))

Ayca kaya icine mantarda koyuyor ama ben mantar sevmem o yuzden koymuyorum :))

Kitapta yani..internette yok mu o listeler..??

canım internette iki tane liste dolanıyor hep aynı yapanlar dahi emekten dolayı paylaşmıyor... kitap çok kalın mesela bu hafta yediklerime menülerimden bakabilirsin...

kitapta 1-2-3-4-5-7 günlük listeler var.. hepsi ayro ayrı tarifli... ben şu an çok memnunum hazırlık süreci biraz uğraştırıyor ama ona da alıştım vallahi.

Kapya kırmızı biber Adacım..doğruyormuşşun zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…