Kızım büyüdü canım.şeriiii artık çok gelmiyorsun sanki
Teşekkür ederim canım cevabın için, biz büyük kızım yine böyle hastalandığında buhar makinesi ventolin ve bir ilaç kullanmıştık. Buhar makinesi evde var. Eşim diyor ki ventolin ve öbür ilacı alalım onu kullanalım. Ne diyorsun? Rahatsız ediyorum seni de ama bi doktora danışmam iyi olacak. Sevgilerbegum75 canım geçmiş olsun.baharda butür şikayetler artıyor.
ada81 biz senle tencere kapak gibiyiz.dün kardiyo denedim sonrada 1.5 lt su içtim tabi o saatde içilen su sabah beni artı çıkardı basküle bi tekme attım.bugün dikkat edecem gec vakit su meselesine.
N Neshve sen sormustun öksürük için sanırım burnun açık olmasına cok dşkkat et.genzine akınca oluyro öksürük.
zencefille bal iyidir.ama bazen etki etmeyebilir.
ben de öyleeee... sebzeyi 4 dk hüplettim, şimdi yoğurdumu içiyorumÇOK ACIKTIM
NE GÜZELDİR ACIKMAKKKK
Teşekkür ederim canım cevabın için, biz büyük kızım yine böyle hastalandığında buhar makinesi ventolin ve bir ilaç kullanmıştık. Buhar makinesi evde var. Eşim diyor ki ventolin ve öbür ilacı alalım onu kullanalım. Ne diyorsun? Rahatsız ediyorum seni de ama bi doktora danışmam iyi olacak. Sevgilerbegum75 canım geçmiş olsun.baharda butür şikayetler artıyor.
ada81 biz senle tencere kapak gibiyiz.dün kardiyo denedim sonrada 1.5 lt su içtim tabi o saatde içilen su sabah beni artı çıkardı basküle bi tekme attım.bugün dikkat edecem gec vakit su meselesine.
N Neshve sen sormustun öksürük için sanırım burnun açık olmasına cok dşkkat et.genzine akınca oluyro öksürük.
zencefille bal iyidir.ama bazen etki etmeyebilir.
Canım hastahanede idim annemin başında valla bilmiyorum kii bitik ve yorgunum
geçmiş olsun delycim..Tünaydın kızlar sabah beri annemle hastahanede idim.Endoskobi ve Kolonskobi yaptırık şimdi geldim dahaa kendimde kan bağısında bulundum .Umarım herkes iyidir.
Sağol canım Allah razı olsun. 3 gün kalıp gidecek ama olsun gördüm ya. Geçmiş olsun size çok. Biz de aynıyız dün ve bu gece pek uyudum denemez. Araba mazda 3 model imiş. Bu akşam anneme çocukları bırakıp gezdirteceğim kendimi :d inşallah diyeyim de :)Günaydın kızlar gün ayalı çok oldu da gelemedim bi türlü gece hiç uyuyamadım en son 5 te benim oğlan kalktı midem bulanıyo karnım ağrıyo diye ona bi nane limon zencefil bal yaptım karnını ova oca 7 gibi uyudu hala uyuyo okula gitmemek için bahane işte.bakayım öğlen arasına götürmeye hala umudum var.annemler gelicek asmayı budayacaklar gelemem galiba
Valla pamuğum benim içimde bilet kalsa asla onun peşini bırakmazdım düşselde kalkmamda kepazede olsam amacıma ulaşana kadar pes etmezdim
N Neshve
canım annen gelmiş gözün aydın arabanız da hayırlı olsun.markası ne merak ettim
Tünaydın kızlar sabah beri annemle hastahanede idim.Endoskobi ve Kolonskobi yaptırık şimdi geldim dahaa kendimde kan bağısında bulundum .Umarım herkes iyidir.
Sağolasınn canımmmgeçmiş olsun delycim..
geçmiş olsun, Allah şifa versinCanım hastahanede idim annemin başında valla bilmiyorum kii bitik ve yorgunum
Canımmm önlem tedbir amaçlu geçen sende yaptırmıştı şükür bir şey yok gibii ama tabi dr bilir.delyy geçmiş olsun canım inşallah sonuçlar iyidir,ne şikayeti vardı annenin
Sağolasın güzelim Allah razı olsungeçmiş olsun, Allah şifa versin
Kapya biber bilmiyorum canim... benim kabak yemegim ayca kayanin tarifi canim.. soyle bir kirmizi biber bir yesil biber dogruyorum onlari yagda hafif pisiriyorum sonra uzerine 1 yada 1.5 kabak rendeliyorum yarim cay bardagi su koyuyorum 15 dakika pisiyor sonra uzerine 2 dilim dil peynir dogruyorum...peynir hafif eriyince kapatip yaninda yogurtla yiyorsunAda kabağa bir tane kapya biber doğruyorum şahane oluyor tadı..
Kitapta yani..internette yok mu o listeler..??
Canımmm önlem tedbir amaçlu geçen sende yaptırmıştı şükür bir şey yok gibii ama tabi dr bilir.
Kapya kırmızı biber Adacım..doğruyormuşşun zaten..Kapya biber bilmiyorum canim... benim kabak yemegim ayca kayanin tarifi canim.. soyle bir kirmizi biber bir yesil biber dogruyorum onlari yagda hafif pisiriyorum sonra uzerine 1 yada 1.5 kabak rendeliyorum yarim cay bardagi su koyuyorum 15 dakika pisiyor sonra uzerine 2 dilim dil peynir dogruyorum...peynir hafif eriyince kapatip yaninda yogurtla yiyorsun)))
Ayca kaya icine mantarda koyuyor ama ben mantar sevmem o yuzden koymuyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?