Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bilirsin bilirsin sadece adını bilmiyoruz,kendini tanıyoruz adaa

yoğurtlu cevizli közlemesi olsada yesek canım çekti heee

bilirsin bilirsin sadece adını bilmiyoruz,kendini tanıyoruz adaa

yoğurtlu cevizli közlemesi olsada yesek canım çekti heee
ada81 bu bizim bildiğimiz salçalık kırmızı biber Kapya da kimmiş Ay ben de ilk duyduğumda çok gülmüştüm, niye yeni isimler ekliyoruz ki diye
Resim şahane Begümmm. canımı çektirdinnn

kızlar öğleden sonra işlerim var çarşıya gidicem,sonrada işe gelmiycem akşamda malum internete giremiyorum,şimdiden hem menümü paylaşmış olayım,akşama muhtemelen balık var menüde
bide tabi bir aksilik çıkmazsa sporumuda yapıcam

sabah (07:45)
*1 tane yulaf kepekli poğaça
*2 ceviz
*peynir
*zeytin

öğlen (11:50)
*1 tane rosto köfte
*şehtiye çorbası
*1 kaşık yulaf ezmeli yoğurt
*yarım ağrı kesici

ada81 bu bizim bildiğimiz salçalık kırmızı biber Kapya da kimmiş Ay ben de ilk duyduğumda çok gülmüştüm, niye yeni isimler ekliyoruz ki diye
Resim şahane Begümmm. canımı çektirdinnn

sorma betül karnım tok olmasına rağmen benim bilem çekti yani
bizim bildiğimiz salçalık beber,moderen ismi kapya

Merhaba,
Uzun zamandır siteye üyeyim ama bir türlü cesaret edip gruplara katılamamıştım. Bende sizlerle birlikte zayıflamak istiyorum arkadaşlar.

Nasıl başlıyoruz bu aşamada ne yapmam gerekiyor kilo bildirimi vs gibi şeyler.
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Sağlıklı günler hepinize

Keçiboynuzu suyu var Umay villanın listesinde..evde 1 poşet dolusu keçiboynuzu var atayım napacam bunları diyordum..akşam suyunu yapayım bari..

canım eveeet bence yap... benim bu hafta alacağım sonuca göre dilersen örnek menümü sana toptan atarım sonra önümüzdeki haftaki listeyi de detaylı özelden gönderirim canım..

Ev de bakliyat dolu
Memlekette bu yaz beş kilo sıyez, üç kilo arpa yarması /biz akdene deriz nefis çorbası olur / ve hataydan üç kilo fırık bulguru aldım.
Ben diyetteyim bı esıme azcık yapıyorum oyy bıtlenecekler diye korkuyorum.
Tuz koyup kapılarına öyle kaldırdım
Umarım yazın böcek basmaz bunlara.
Mumu yakında olsak sıyezın bendendı tatlım
Hemde orjinal Kastamonu sıyezı

Kaptanimcom haklsin valla. Bü bebek büyütme konusunda hiç kizmamak cok yormamak gerek o ne isterse öyle yapio yedircem aç bu çocuk die yine kusturdum ama hep k.v. yüzunden yemek mi yicimissss oğlum diee die strese soktu beni ben de çok aç olmadgi halde zorladim. nefret ettim kendimden. sabah uyumadi nie dertlenirken simdi uyuyör kuzum ve kendi isteğiylé uyudu. . Du bakem ogrencem ben bu işı kahvaltimi yani öğle yemeği ni yedim . İyı atlattim . Akşam à allah kerim

Evet bizim bi abla vardı. Yıllardır düz vites kullanınca ben otomatik istemiyorum diye aldırmamıştı eşine. Valla kolaylık ama o da ya frene bas dur, gaza bas gitsin yani :) eşim çalıştırırım dedi, bebeğim büyüsün biraz çalışırız belki

Canım hayırlı olsun arabanız Rabbim kaza bela göstermesin iyi günlrinizde kullanınn

Afiyet olsun canım gayet sağlıklı ilerliyorsun Bunlar yarına hazırlık mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…