- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
klasik çözüm : aç kapaKızlar wifi ve telefonum birbirine düşman oldu buaralar nedense bağlanmıyor bir türlü.
Kapya biber bilmiyorum canim... benim kabak yemegim ayca kayanin tarifi canim.. soyle bir kirmizi biber bir yesil biber dogruyorum onlari yagda hafif pisiriyorum sonra uzerine 1 yada 1.5 kabak rendeliyorum yarim cay bardagi su koyuyorum 15 dakika pisiyor sonra uzerine 2 dilim dil peynir dogruyorum...peynir hafif eriyince kapatip yaninda yogurtla yiyorsun)))
Ayca kaya icine mantarda koyuyor ama ben mantar sevmem o yuzden koymuyorum :))
bilirsin bilirsin sadece adını bilmiyoruz,kendini tanıyoruz adaa
yoğurtlu cevizli közlemesi olsada yesek canım çekti heee
Geçmiş olsun dolıcımTünaydın kızlar sabah beri annemle hastahanede idim.Endoskobi ve Kolonskobi yaptırık şimdi geldim dahaa kendimde kan bağısında bulundum .Umarım herkes iyidir.
ada81 bu bizim bildiğimiz salçalık kırmızı biber Kapya da kimmiş Ay ben de ilk duyduğumda çok gülmüştüm, niye yeni isimler ekliyoruz ki diye
Resim şahane Begümmm. canımı çektirdinnn
Keçiboynuzu suyu var Umay villanın listesinde..evde 1 poşet dolusu keçiboynuzu var atayım napacam bunları diyordum..akşam suyunu yapayım bari..
Ev de bakliyat doluBu aradamimu88 kitabi okudum tarifler güzel yapilmiycak gibi degil sadece
Kinoa
Siyez bulguru
Bugday ruseymi
Kara bugdayi bulabiirmiyim bilmiyorum.
He bide burdaki kefirler icilmiyor bunlarada bi altarnatif göremedim bi ara cikip bakicam bulunurmu burda bu mamüller :)
Kaptanimcom haklsin valla. Bü bebek büyütme konusunda hiç kizmamak cok yormamak gerek o ne isterse öyle yapio yedircem aç bu çocuk die yine kusturdum ama hep k.v. yüzunden yemek mi yicimissss oğlum diee die strese soktu beni ben de çok aç olmadgi halde zorladim.He kız ben floransadan bağlanıyorum ...
Misss gibi Karamürseldeyim yavrum ben , İstte olanlar düşünsün
Napak be yavrummm ? Dükkan ancak böyle yürüyor
Fatmacım , aebenim her ikinizin yavrularını da tüm sınava girecek emek vermiş çocuklarımıza da başarılar dilerim .
Rabbim zihin açıklığı versin
Eşimde girecek , bana da demişti ama kaçırdım başvuru zamanını .
Kazanırsa gidecekmiş
Lokma ekmek ile ara :)
Koparmayın şu ekmekleri yahu
Sabah dışında yeşillik salata yok , yoğurtta ?
Kolay gelsin pamuğum ... İşlerin çook kolay geçsin bugün inşallah .Yorulmadan
Çok maaleseflik bir ara değil ececim ...
Bir de yürüyüş sormuşsun . bugün perş. diye .
Bence yürüyüş tartıya olumlu yansır her zaman .
Amin canım .
Dün sana bir şey sordum fatma , arada kaynadı galiba . Bu şehitkamil sana yakın mı ? Nasıl bir yer ?
İyi yapmışsın canım ... o bir tek mantı seni de facianın eşinden kurtardı belki de :)
Bu arada annen için gözün aydın
Arabanız için hayırlı uğurlu olsun , Rabbim kazasız belasız günler nasip etsin canım .
Günaydınn tünaydınnnnnnn
Meraktayım şu an sadece nehir , bu 700 küsürlük menüler ile tartı ne diyecek sana diye ?
Düşük kalorili diyet ile kıtlık mı yaşatıyorsun vücuduna bakalım göreceğiz ?
Azıcık oynaması lazım nehircim , ciddi anlamda karbonsuz ve az kalorili besleniyorsun.
Günaydın canım .
Ömercik sevmiyor be uykuyu annesi ... kızma ona ... napsın gün aymış ,aus teyzesi yürüyüşe çıkmış sabah sabah o uyunsun mu ?
He ya gece yatmak bilmez , sabah uyumak bilmez aus
3 te yattım 6 buçuk olmadan hortladım .
Ben bu mesajı favorlerime ekledim betülllara ara hatırlatayımmm ayyy pardon hatırlayayım diye
Benim afyon patlayalı 4 saat oldu kiiiiiiiiiiii
Seni seviyorum kiiiiiiiiiiii
geçmiş olsun canım , ya ters hareket ...ya benim gibi cereyanda kalma terli terli ... hep olur bana .
İşte beklenennnnnnnnnnnnnn enerji
Mekik aletinde çekebiliyorum ben ancak , o da belimi ağrıtıyor ama ... diğer türlü çok zorlanıyorum .
yok kız analiz bölümü falan , girip baktım işte ...aus analizi bunlar ....
Ben HAZIRIMMMMMMMMMMMMMMMMM
Ya betül yaaaa ...geldiğim günü haırlıyorum takıma , sen aebene ..ya sen bize bir üstat getirmişsin , ondan faydalanacağımız çok şey var demiştin .
Düşecektin peşime o vakit .
Amaaaaaaaaaaaaa geç değil tabii ki de ......
Mayıs ta sende çıtır fit olacaksın ki ...
Dünle aynı olmuş diyecektim tam (o etimek üzeri peynirden tanıdım) ama dün akşamı yazmadığını hatırladım sonra :)
Zaten kırmızı ile gözüme de sokmuşsun .
Güzel tatlım .
Allahım diyet yolunda emeklerinin karşılığını versin .
Ayyyyyyyy ne çok alıntı yapmışım senden
Ama bu da alıntılanmaz mı yahubombayı merakla bekliyorummm ..haftaya bende 1 kilo üzeri hedefledimmmmmmm.
Geçmiş olsun çok canım .
İnatçı migren demek ...Bende senelerdir migrenle boğuşuyorum ama ertesi güne sadece ağırlığı kalır .
Menün iyi .
O arada ekmek peynir iyivce alışkanlık haline geldi sanki de akşam toparlamışsın .
Aaaaa hangi sopa ?
Kim sopa gösteriyooor sana
Bu sopa mı
Günaydın tatlımvicdan çorbanı da ekledim favorime ... bakalım rahatlatacak mı vicdanları meraktayım yarın .
Derin nefeeees ada derinnnn nefesssss ...
Olacak ada olacaaak :)
Bir daha hiiiiiiiç gelememek üzere gidiyorlar ya vedalaşmaları uzun oluyor öyle düşün
Bende 5.5 ay emzirdim @ecemavi ... o yüzden kesme kısmında bir tecrübem yok .
dm de bulabilirsin ben alıyordum .DM ve ya Müller hala var mı?bio bulgur buğday cavdar hepsinin kepeği ezmesi ruşeymi vs vardı.
Sağolasınn canım Allah razı olsunnsevindim delyy,aman bişey olmasında,şükür
Cansınnn sağolasın güzelimm valla bende özledimm sizleriiiGeçmiş olsun dolıcım
Özledik senı
Evet bizim bi abla vardı. Yıllardır düz vites kullanınca ben otomatik istemiyorum diye aldırmamıştı eşine. Valla kolaylık ama o da ya
Canım hayırlı olsun arabanız Rabbim kaza bela göstermesin iyi günlrinizde kullanınnEvet bizim bi abla vardı. Yıllardır düz vites kullanınca ben otomatik istemiyorum diye aldırmamıştı eşine. Valla kolaylık ama o da yafrene bas dur, gaza bas gitsin yani :) eşim çalıştırırım dedi, bebeğim büyüsün biraz çalışırız belki
ben de 7.30 da kahvaltı yaptım
1 yumurta, 1 k kepek yulafı, biraz süt ile krep yaptım
az peynir, zeytin
ve bol salata ile yedim..
Arada 1 lt sirkeli su içtim
Şimdi yeşil çayımı içiyorum ama karnım zil çalmaya başladı...
Öğlene:
iki parmak tavuk haşlama
KArışık sebze
bir kase yoğurt yiyeceğim inş.
Akşama yoğurt ve belki 1/4 ayva yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?