Kinoalı pilav o kinoalı
Benim de bugun elim gidiodu kasarli yapiyim dedim yümürtayi sonra da neden fazla kalorili yağlı olsun ki dedm. Bence kaşarlı yapma sen de !Yarınki menümü bile belirledim kafamda ,
Kahvaltıda kaşarlı omlet yiyeceğim; )
Ayy yarına hamsi bulsam da yapsam . Aklıma düştü ha. Güzel menü .dolu dolu.Menüm
Kahvaltı
1 tereyağında yumurta
Peynir
3 cin biber
Öğle
Yoğurt
Az salata
1.5 haşlanmış yumurta
3 çatal pırasa
Ara sade türk kahvesi
Akşam
3 kaşık ispanak
Hamsi buğulama
Salata
Su 2 lt
Zencefil
Yeşil çay
Verom yiyeceklere yag ve kalori olarak bakma ! Yanında karbon hiç almazsan sıkıntı olmaz . Sen kahvaltıda yediğim baldan , ekmekten karbondan korkBenim de bugun elim gidiodu kasarli yapiyim dedim yümürtayi sonra da neden fazla kalorili yağlı olsun ki dedm. Bence kaşarlı yapma sen de !
Ay ne kadar güzel maşallah onaBu arada şimdi bi 30 dk daha yürüdüm geldim tosunumla.
Ablaları oğluşumda 2 aya yakındır eskiye oranla sağlıklı beslenmeye geçti . Pro agırlıklı besleniyor . Gece yemeleri ve atıştırmalıkları kesti , odasındada agırlıklarla hergün set çekiyor
6 kilo verdiyaş 16 , boy 1.80 , kiloda 81.
Benim de bugun elim gidiodu kasarli yapiyim dedim yümürtayi sonra da neden fazla kalorili yağlı olsun ki dedm. Bence kaşarlı yapma sen de !
2 ceviz yada 10 badem bi kaç kasım da yoğurt olabilir
Yok yahu hiç oturamio benim emekleyen masalah yerinde durmayan yavrimdan firsat bulamiom yapmaya .bi de galiba usuttü kuzum burnu fiş fiş huzursuz
He tabi de ben hem onu yicidim hem kaşarlı yumurta yapcaktimE kasari yine yemişsin vero
Niyeki ben her peyniri yiyorum ölçüyü aşmadan
Simdi bu hafta şöyle bisey yapsam mi ?
Kahvaltimi 9 gibi yapayim
Ogle yemegimi 3 gibi yiyeyim
Aksam 18.00
Biberli yogurt yada / elmali hurma yogurt kuru mu yapsam
Bi fayda görürmuyum boyle mi yapsam acep..
Yok yahu hiç oturamio benim emekleyen masalah yerinde durmayan yavrimdan firsat bulamiom yapmaya .bi de galiba usuttü kuzum burnu fiş fiş huzursuz
Ama koca totom kuculmis kızbu vero napdi ..yemegami de yaptım evi de
He tabi de ben hem onu yicidim hem kaşarlı yumurta yapcaktim
adacım öğlenki aranla akşamının yerlerini değiştirsen sorun olurmu eşinle yemesenSimdi bu hafta şöyle bisey yapsam mi ?
Kahvaltimi 9 gibi yapayim
Ogle yemegimi 3 gibi yiyeyim
Aksam 18.00
Biberli yogurt yada / elmali hurma yogurt kuru mu yapsam
Bi fayda görürmuyum boyle mi yapsam acep..
Hiiimm bilemedim 9 da kahvalti en gec 2 gibi acimaya basliyorum...Öğlen ile akşam arası çok yakın olur ada
1.5_2 arası ye ogleni dengeli olsun
Adacım 9 hahvaltı ,15 öğlen, 19 araÖğlen ile akşam arası çok yakın olur ada
1.5_2 arası ye ogleni dengeli olsun
Yook ben esimle zaten yemiyorum sorun olmazdaaa..zaten soyle besleniyirumadacım öğlenki aranla akşamının yerlerini değiştirsen sorun olurmu eşinle yemesen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?