Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Mimuş senin menüler şahtı şahbaz oldu anlamıyrukkkk

Kendime uygun liste buldum hehe diyip geçiyoruz

Maşallah onaaa Allah bağışlasın ablam ergenlikte azıcık dikkat ederse atar kilosunu kızlar beğenmez de ablam :)

Ya var ya en son kilo verme serüvenimde bu kilo lara geldim..her gün tamam şimdi olacak diye bisey denedim .şu herb.... denileni bile aldım bi fayda olmayınca pes ettiydim.bu sefer pes etmiycemde ne yapsam

Onun başka bir markasıyla ben 13 kg verdim 71 e düştüm. Aç yaşıyordum ama mutluydum en son kilo verişimdi. Tüm gün mamayla besleniyordum ve 3 ay kadar aslaaa bozmadım gram bile

Yine beğendimmm ...çok beğendimmmm ...

O zamann canimm şok tan ziyade dediklerini yapayimm.Yarindan itibaren başlıyorum

Aynen tatlım ...başla yarından tezi yok

şu bitter neden hep var daktır ?

Ay siyirdim .esime diyorum ki erken yatma gibi bi pilavin var mi
Adam da şaşırdı.aç tavuğun planı olur pilav

Bunu da beğendimmmm

O gofret her akşam ısırılmasa olmaz mııı

Aferin ona ... 75 te tam olur .

Simdi bu hafta şöyle bisey yapsam mi ?

Kahvaltimi 9 gibi yapayim

Ogle yemegimi 3 gibi yiyeyim

Aksam 18.00
Biberli yogurt yada / elmali hurma yogurt kuru mu yapsam

Bi fayda görürmuyum boyle mi yapsam acep..

Sabah 9

Öğle 2

Akşam 5

Hepsi de öğün olsun ... şu an akşam yazdığın ara öğün ada ...

Bende bütün planlar bitti

Akışına bırak daktır ...

Olmaz kaptanim etipuf niyetine hem cikilatali gofret diğil :)nefsİt yiçektim perşembe aşkınà yemedim

Evet aus ablası oda 75 'e kadar devam diyo
Tabi bu kararı niye aldıııı birinemi kendini bagendirmeye çalışıyo meraaaaak konusu yoksa relax bi veled

Adam seç begen saatlerden
Yani amaç olarak yeme düzenin değişse iyi olacak

Tamam beeeyaaaa bu hafta oyle yapacam 3 ogun beslenecem bide ara ogun yapacam batti balik yan gider bir hafta deniyecem bakalim meta nediyecek alirsam kilo sanirim ilk artim olur...almazsamda ne verecem görürüm artikk )) risk aliyorum...))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…