Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Verom yiyeceklere yag ve kalori olarak bakma ! Yanında karbon hiç almazsan sıkıntı olmaz . Sen kahvaltıda yediğim baldan , ekmekten karbondan kork
Dimı ablam ..Ne bal ne kaymak . Ne tahin ne pekmez. Ne helva ne recel. Ekmek simit . Hicbirinı yemiyorm. .hedefe ulaşınca kendimi odullendircimm. Pattis bilem yemiom gi. Hafta da bir o da koca evdeyken

Sabah olsada kilo bildirsek pazartesi 80.6 idim
Evet ya bende çok merak ediyorum .
Aslında yatarkenki baskül bir fikir veriyor ama bazen şaştıgıda oluyo . Sabah ola hayr ola .
Bu arada pazartesi kilom 71.5 du
Hafta sonu abartmasanda bence beyin gücü gerçekten etkili kilo vermede . Hafta sonu beyin relaxsa geçiyo kilo vermeye odaklanmıyor .

Benim eşim de çok güzel öğretti ya. Ehliyet almadan önce düz vites vardı. Arabayla bugün dolaşmaya çıktık sözde. Siteden çıkamadan tekeri patladı iyi mi. Patlama da değil yırtıldı teker sadaka da vermiş eşim alınca ama demek ki daha beterinden korudu Rabbim. Çocukları eve götürüp teker değiştirdik

Eşim de bu akşam ekmek yemedi .diyo ki ben açım.uyursak unuturuz.
Bu haftaki yeni ortim
Benimki dé aksam
Eşim de bu akşam ekmek yemedi .diyo ki ben açım.uyursak unuturuz.
Bu haftaki yeni ortim
Benimki de ben açıktim dedi .önce den ona hazirlardim ekmek arası. Amma bana eziyet olmasin die kendi yapcekmis bendé onà şu an yesemdi söyle söyle hazirlardim. Bi de kaşarlı yumurta yapip ekmek banardik dedim.. psikopatim galiba

Menüm bomba ama yarınki sonuçtan endişeliyim

Sabah 2 dl ekmek, zeytin, peynir, 2 dl az şekerli kabak

Öğle 4 yk sebze yemeği, 1 kase çorba

Akşam 1 tabak salata

Spor yok, su 2 lt
Uyumak istiyorum, çok yoruldum. Annem de acayip yoruldu. Şimdi çocuklar uyudu şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…