He atarım ki . Ay bak aeben abla sana yazincà hep unuttuklarim da geli aklima . Su kadar da lor vardı. . Bugünün değil resim de bugunkıde böyle ve yani iki de kasarBu kadar olur banuş aynını düşünmüştüm şimdi
He atarım ki . Ay bak aeben abla sana yazincà hep unuttuklarim da geli aklima . Su kadar da lor vardı. . Bugünün değil resim de bugunkıde böyle ve yani iki de kasarEki Görüntüle 1965287
İyi iyi masummuş peynir porsiyonunHe atarım ki . Ay bak aeben abla sana yazincà hep unuttuklarim da geli aklima . Su kadar da lor vardı. . Bugünün değil resim de bugunkıde böyle ve yani iki de kasarEki Görüntüle 1965287
Dimı ablam ..Ne bal ne kaymak . Ne tahin ne pekmez. Ne helva ne recel. Ekmek simit . Hicbirinı yemiyorm. .hedefe ulaşınca kendimi odullendircimm. Pattis bilem yemiom gi. Hafta da bir o da koca evdeykenVerom yiyeceklere yag ve kalori olarak bakma ! Yanında karbon hiç almazsan sıkıntı olmaz . Sen kahvaltıda yediğim baldan , ekmekten karbondan kork
Lor diye diye canimi cektirdiniz :) ciftlikden süt alamda bende yapim bari :)
Eşim de bu akşam ekmek yemedi .diyo ki ben açım.uyursak unuturuz.
Bu haftaki yeni ortim
Evet ya bende çok merak ediyorum .Sabah olsada kilo bildirsekpazartesi 80.6 idim
Benim eşim de çok güzel öğretti ya. Ehliyet almadan önce düz vites vardı. Arabayla bugün dolaşmaya çıktık sözde. Siteden çıkamadan tekeri patladı iyi mi. Patlama da değil yırtıldı tekerİstanbul gibi dur kalk şehirlerde trafikte otomatik vites evett rahat ama anadoluda bence duzvıteste çok rahat kullanılır.
Bu arada eşinden ders alman zor olabilir.kocalar cok basarili hocalar olmıyor maalesef. Yanı.genelde.
Bende eşimden aldım son sürüş rötuş larını ama eşim gibiler nadir.
1 de o zaman bekardık tabi araba benimdi vursam da eşim bişi dıemezdı onunda etkisi var
Evet ya
Almanyaya fuara gittiğimde bi dolu fıtamın krem vs.de.almıstım.
Ne güzel diyet atıştırmalık lar vardı.
Bir de bi manikür kalemi almıstım.
Kaç sene oldu içindeki sıvı bitmek uzere.
Atamıyorum. Çok güzel çıkarıyor tırnak etlerini.
Essence marka ürünler tr.de o zamanyoktı şimdi geldi
Acaba bu manikür aparatı da gelmiş midir kı..
Yalnız ingilizce pek yazmıyord bir paketlerde
Tahmin ede ede cozuyordum
Ben bu kadarda yemiyorumNormal boyutta imiş bende yiyorum bu kadar , ben tam peynir hastasıyım
Ya var ya şuan canım sadece ve sadece baskulde iyi bir eksi istiyor.
Benimki dé aksamEşim de bu akşam ekmek yemedi .diyo ki ben açım.uyursak unuturuz.
Bu haftaki yeni ortim
Benimki de ben açıktim dedi .önce den ona hazirlardim ekmek arası. Amma bana eziyet olmasin die kendi yapcekmisEşim de bu akşam ekmek yemedi .diyo ki ben açım.uyursak unuturuz.
Bu haftaki yeni ortim
Ben bu kadarda yemiyorumkii peynir delisiyim ......
Ada delimin gi .benim buna ek ti tabi bu kadar değil. De dilim ler böyledi. . Peynir de yemeşek ne yicik . Zaten millet öğle bildiğin aksam menüsü gibi yiyo . Benim hep kahvalti.Ben bu kadarda yemiyorumkii peynir delisiyim ......
Insallahh daktirim. Şu canim ister de yemem mmmmmm! Umarım yarin tartı bize guler pek ümitli degilimYa var ya şuan canım sadece ve sadece baskulde iyi bir eksi istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?