Ayy lapami hic sanmiyorim :)arada olui öyle lor da çeker pirinc lapa bile çeker burda
Evet ablam aynen ama ben malesef hafta sonu abarttim beni misafirlikler zorluyor kendi halime kalsam iyiyim aslinda :)Evet ya bende çok merak ediyorum .
Aslında yatarkenki baskül bir fikir veriyor ama bazen şaştıgıda oluyo . Sabah ola hayr ola .
Bu arada pazartesi kilom 71.5 du
Hafta sonu abartmasanda bence beyin gücü gerçekten etkili kilo vermede . Hafta sonu beyin relaxsa geçiyo kilo vermeye odaklanmıyor.
Gecmis olsun canim Rabbim beterinden korusunBenim eşim de çok güzel öğretti ya. Ehliyet almadan önce düz vites vardı. Arabayla bugün dolaşmaya çıktık sözde. Siteden çıkamadan tekeri patladı iyi mi. Patlama da değil yırtıldı tekersadaka da vermiş eşim alınca ama demek ki daha beterinden korudu Rabbim. Çocukları eve götürüp teker değiştirdik
Adaa Menüne baktım 1 dilim peynir yemisssinBugün menü
2 bardak ılık su
Kahvalti 10.00
1 haslanmis yumurta
4 yesil zeytin
1dilim beyaz peynir
1 kirmizi biber
Dereotu
Marul
1 adet kizarmis etiform
Ara
4 yk yogurt icine aci pul biber ve limon
Aksam
1 tabak kabak yemegi
1 kase yogurt icinde pul biber
1 bardak üzüm suyu..
2.5lt su ve yeşil cay icildiAusencia ve Ahu060812 spor yok... kelebekolacam
Ya sonrası ?????????
Ben yatar herkese iyi gecelerrrrrr
O vakit neymiş ? Butür ürünlerden uzaaakkk durulaçakmışşSonrası 2 senede 84 gooong sürekli diyetteydim bi de
11 olmadan yatar 3 çocuklu daktır . Oyy o 3 cocuktan istiom
Ben bunun bir tanesini yiyorum yaaaaHe atarım ki . Ay bak aeben abla sana yazincà hep unuttuklarim da geli aklima . Su kadar da lor vardı. . Bugünün değil resim de bugunkıde böyle ve yani iki de kasarEki Görüntüle 1965287
Sana bi cozutma planı demiştim
Onuda denedinmi daktırım ?
Evet aus ablası oda 75 'e kadar devam diyo
Tabi bu kararı niye aldıııı birinemi kendini bagendirmeye çalışıyo meraaaaak konusu yoksa relax bi veled
Adam seç begen saatlerden
Yani amaç olarak yeme düzenin değişse iyi olacak
He atarım ki . Ay bak aeben abla sana yazincà hep unuttuklarim da geli aklima . Su kadar da lor vardı. . Bugünün değil resim de bugunkıde böyle ve yani iki de kasarEki Görüntüle 1965287
Eşim de bu akşam ekmek yemedi .diyo ki ben açım.uyursak unuturuz.
Bu haftaki yeni ortim
Benim eşim de çok güzel öğretti ya. Ehliyet almadan önce düz vites vardı. Arabayla bugün dolaşmaya çıktık sözde. Siteden çıkamadan tekeri patladı iyi mi. Patlama da değil yırtıldı tekersadaka da vermiş eşim alınca ama demek ki daha beterinden korudu Rabbim. Çocukları eve götürüp teker değiştirdik
Ya var ya şuan canım sadece ve sadece baskulde iyi bir eksi istiyor.
Menüm bomba ama yarınki sonuçtan endişeliyim
Sabah 2 dl ekmek, zeytin, peynir, 2 dl az şekerli kabak
Öğle 4 yk sebze yemeği, 1 kase çorba
Akşam 1 tabak salata
Spor yok, su 2 lt
Uyumak istiyorum, çok yoruldum. Annem de acayip yoruldu. Şimdi çocuklar uyudu şükür
Ben yatar herkese iyi gecelerrrrrr
Nedenn ?Ben bunun bir tanesini yiyorum yaaaa
Sarzim bitti oğlum sağolsun
Neyse yatarım birazdan hadi iyi geceler
Güzel bir cuma sabahı yaşayalım kızlar
Pilavı sevmedim akşam ..Ayyy kapılar kapanmadan menü paylaşayım
Sabah
Yarım yulaflı poğaça (dünden ortalıkta kalmıştı)
2 sunta
Peynir zeytin
Yumurta
Öğle
Chialı 1/2 MuZlu tarçınlı yoğurt
Akşam
Salata
3 kaşık bamya
2 kaşık yk pilav
Yoğurt
Su 2 spor yok
Öğleni çok acele yedim hazırda yemek yoktu annemler bahçede uğraşırken 5 dk da yedim akşam mecbur yemek hazırlıyom ama kendime tabak bile koymadım sadece salata yedim yediklerimde kıza yedirirkenkiler falan Aslı salata ve yoğurt akşamınPilavı sevmedim akşam ..
Niye öğleni ara gibi geçiştirip akşam çok yiyorsunuz ki ?
Ben hep tersini yaparım ahu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?