Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

arada olui öyle lor da çeker pirinc lapa bile çeker burda
Ayy lapami hic sanmiyorim :)
Evet ablam aynen ama ben malesef hafta sonu abarttim beni misafirlikler zorluyor kendi halime kalsam iyiyim aslinda :)
Gecmis olsun canim Rabbim beterinden korusun

Adaa Menüne baktım 1 dilim peynir yemisssin

Sana bi cozutma planı demiştim
Onuda denedinmi daktırım ?

Hmmm ... cozutma ... plan ... gizli ...
Burnuma gelen kokular

Olası tabiii ... aman sağlıklı versin de ... spor yapması iyi ... boyu da varmış paşanın ... eee azcık kilo gider .

He atarım ki . Ay bak aeben abla sana yazincà hep unuttuklarim da geli aklima . Su kadar da lor vardı. . Bugünün değil resim de bugunkıde böyle ve yani iki de kasar Eki Görüntüle 1965287

3 günlük peynirim var burda :)

Seninki fazla ... benimki az ... ortada buluşak vero

Eşim de bu akşam ekmek yemedi .diyo ki ben açım.uyursak unuturuz.
Bu haftaki yeni ortim

@mrblueeyes ve kelebekolacam ortisi

Canım geçmiş olsun .
Nazar çıkmış diyelim .

Ya var ya şuan canım sadece ve sadece baskulde iyi bir eksi istiyor.

Bendeeee hepiniz için

Az olmuş menü ...
Su da az ...
Şimdiden bu kadar kesmen doğru değil üzüm .

Ben yatar herkese iyi gecelerrrrrr

Sarzim bitti oğlum sağolsun
Neyse yatarım birazdan hadi iyi geceler
Güzel bir cuma sabahı yaşayalım kızlar

Ben bunun bir tanesini yiyorum yaaaa
Nedenn ?

Bende peyniri kısmam ,tabi abartı değil ! ama o anki kahvaltı durumuna göre yerim yani . Pro konusunda kısıtlama yapmıyorum yanında karbon olmadıgı sürece .
İyi kilo vermek istiyorsak kilo başına 1 gr pro almalıyız ( yiyecek içindeki pro miktarı 100 gr tavuk değil misal onun içindeki 20 gr proyu almak mesela !!!)

Pilavı sevmedim akşam ..
Niye öğleni ara gibi geçiştirip akşam çok yiyorsunuz ki ?
Ben hep tersini yaparım ahu .

3 tane gün kurusu 300 ml lik bardak içine attım , üstüne su. Ama yarın lesile sonrası içerim çünkü lesile sonrası tartililiyorum

Pilavı sevmedim akşam ..
Niye öğleni ara gibi geçiştirip akşam çok yiyorsunuz ki ?
Ben hep tersini yaparım ahu .
Öğleni çok acele yedim hazırda yemek yoktu annemler bahçede uğraşırken 5 dk da yedim akşam mecbur yemek hazırlıyom ama kendime tabak bile koymadım sadece salata yedim yediklerimde kıza yedirirkenkiler falan Aslı salata ve yoğurt akşamın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…